23 / 04 / 2024

15 - 03 - 2019 Tarihli arşiv haberleri - 111 Haber

Kartal'da ilk temel gelecek hafta atılacak!

Çevre Bakanı Kurum, "Yıkımların ardından orada olması gereken az katlı, yatay mimari anlayışıyla projelerimizi de tamamladık. İnşallah önümüzdeki hafta da temel atabilecek konuma gelmiş olacağız ve 16 ay gibi bir sürede de vatandaşlarımıza evlerini teslim edeceğiz" dedi...

Almohal İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Almohal İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Alhadah tarafından kuruldu. 

Pg Power Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Pg Power Enerji Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Durukan,  Mehmet Durukan ve Mualla Selin Altıncıoğlu ortaklığında kuruldu. 

İmar affı uygulamasıyla ilgili 5 soru!

İmar affı uygulaması TBMM gündemine taşındı. İYİ Partili Kabukcuoğlu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Kadıköy Golden Rest Hotel 22.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Osmanağa Mahallesi, Reşit Efendi Sokak üzerinde yer alan Golden Rest Hotel binası 22 milyon 545 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

6.7 milyon konutun kentsel dönüşüme girmesi gerekiyor!

Türkiye’deki deprem gerçeğinin altını çizen Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum dönüşüme girmesi gereken 6.7 milyon konutun bulunduğunu belirtiyor. İlk hedef 5 yılda 1.5 milyon konut...

Hasanoğlu Şirketler Grubu'nun projeleri MIPIM’de yoğun ilgi gördü!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Fransa’nın Cannes kentinde gerçekleştirilen MIPIM’e katıldı. Hasanoğlu Şirketler Grubu fuarda bu yıl hayata geçireceği dört yeni projesini tanıttı.

Özel tahsisli konutlar TBMM gündeminde!

Özel tahsisli konutlarla ilgili bazı veriler TBMM gündemine taşındı. CHP'li Emre, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Bayburt Şingah TOKİ başvuruları 2019!

Bayburt Şingah TOKİ başvuruları 2019 ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor. Proje emeklilere özel olarak satışa sunuldu.

TOKİ Isparta Çünür 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Isparta Çünür 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Isparta Çünür 2019 başvuru şartları belli oldu mu? İşte Isparta Çünür 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Isparta Keçiborlu 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Isparta Keçiborlu 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Isparta Keçiborlu 2019 başvuru şartları neler? İşte Isparta Keçiborlu 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla...

Satışların yüzde 61’i bitmemiş konut projelerinden yapıldı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Şubat 2019 sonuçları açıklandı.Rapora göre, satışların yüzde 39’u bitmiş, yüzde 61’i bitmemiş  konut projelerinden yapıldı...

Batman Ciğerlo TOKİ 2019 başvuru detayları ve tarihleri!

Batman Ciğerlo TOKİ 2019 başvuru detayları ve tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

10 yıl vadeli konut kredi faizlerinde son durum!

Martın ikinci haftasının son gününde konut kredisi faiz oranlarında son durum nedir? İşte 15 Mart itibariyle bankaların 10 yıl vadeli tabela konut kredisi faiz oranları...

Bartın Dallıca TOKİ 2019 başvuru tarihleri ve detayları!

Bartın Dallıca TOKİ 2019 başvuru tarihleri ve detayları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 423 adet konut bulunuyor.

TOKİ Esenler 1. Etap 1. Bölge'nin temeli atıldı!

Esenler Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı iş birliğiyle Türkiye'nin ilk ‘Akıllı ve Güvenli Şehri’nin temeli atıldı.

Mehmet Özhaseki mal varlığını açıkladı!

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki'nin 1 milyon 700 bin lira değerinde taşınmazı, hisse satışından 159 bin 500 lirası ve 4 şirkette hissesi bulunuyor. Anne ve babasından iş yeri ile arsa mirası olan Özhaseki'nin toplam borcu 293 bin 272 dolar.

Esas Gayrimenkul'ün projeleri MIPIM 2019’da tanıtıldı!

Esas Gayrimenkul, dünyanın en büyük gayrimenkul yatırımcılarının buluştuğu MIPIM 2019’da bu yıl 5'inci kez yer aldı. Firma, hayata geçirmeyi planladığı projeleri tanıttı.

Kayseri'ye engelsiz çocuk evi inşa edilecek!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de örneği olmayan Engelsiz Çocuk Evi projesinin ikincisini inşa ediyor.

Bursa Namık Kemal Spor Kulübü Hizmet Binası’nın temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Namık Kemal Spor Kulübü Hizmet Binası’nın temeli törenle atıldı.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi açıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi Gençlik Merkezi'ni hizmete açtı.

AYM'den haciz yasağı düzenlemesi!

AYM Kamulaştırma Kanunu’ndaki kamu kaynaklarını korumak için geçici maddeyle konulan kritik haciz yasağı düzenlemesini “mülkiyet ve adil yargılanma haklarının vatandaş aleyhine ölçüsüz biçimde sınırlandırdığı” nedeniyle iptal etti.

Tarihi Maraş Kalesi eski siluetine kavuştu!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, "Tarihi Maraş Kalesi’ni eski siluetine kavuşturmak için çalışmalara tüm hızıyla devam ediyoruz" dedi.

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Doğu Anadolu'ya 114 kütüphane projesi!

DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından yürütülen "Okuma Kültürünün Geliştirilmesi Projesi" kapsamında yıl sonuna kadar 114 semt kütüphanesinin yapılması amaçlanıyor.

Şahinbey Yeşilevler Sosyal Tesisi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi Yeşilevler Sosyal Tesisini vatandaşın hizmetine açtı.

Albatros'un imar planlarına ulaşıldı!

Albatros Parkı’nın imara açılacak olması büyük tepkilere neden olmuştu. Albatros’un nasıl imara açıldığı Büyükçekmece Fen İşleri Müdürlüğü’nün arşivindeki planlara ulaşıldı.

Balıkesir Karesi TOKİ 2019 başvuru şartları nedir?

Balıkesir Karesi TOKİ 2019 başvuru şartları nedir sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor.

Çağan Irmak Galata’dan iki daire aldı!

Çektiği filmleri ve müzikleriyle adından sıkça söz ettiren Çağan Irmak, Galata’dan iki daire satın aldı. Irmak, iki dairesini birleştirip home ofis olarak kullanmak istiyor.

Gaziantep dünya şehirleriyle yarışıyor!

AK Parti ve Cumhur İttifakı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Fatma Şahin, seçim beyannamesini açıkladı. 7’den 70’e herkesin yüzünü güldürecek projeler var.