23 / 04 / 2024

12 - 06 - 2019 Tarihli arşiv haberleri - 107 Haber

Kale Grubu'nun acı günü! Mustafa Kalaycıoğlu vefat etti!

Kale Grubu'nun Kurucusu ve Onursal Başkanı Merhum İbrahim Bodur ve ailesinin dostu Mustafa Kalaycıoğlu vefat etti. Kale Grubu Şirketleri ve Bodur Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Bilirkişi raporunda Bahçeşehir Göleti'ndeki inşaat ticari amaç için yapılıyor denildi!

İstanbul Bahçeşehir Gölet’teki parsellere dair imar planının iptali davasında bilirkişi raporu dosyaya eklendi. Raporda, dava konusu planlarda önerilen ticaret alanlarının kar amaçlı ticari faaliyete dönüştüğü açıklandı.

Datça'nın imar planı olmayan 3 mahallesi mecliste!

Muğla'nın Datça ilçesinde imar planı olmayan Mesudiye, Yaka ve Cumalı mahallelerinin imar planları meclis gündeminde yer aldı.

TOKİ Konya 147 konut ihalesi 9 Temmuz'da!

Konya İli Hadim İlçesi 147 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Temmuz 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Binali Yıldırım'dan İstanbulluya yeşil alan müjdesi!

Cumhur İttifakı’nın İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım, İstanbul'a yapılacak olan yeşil koridora ilişkin detayları paylaştı...

QNB Finansbank konut değerinin tamamına konut kredisi kullandırıyor!

QNB Finansbank peşinatı olmayan müşterileri için konut değerinin tamamına konut kredisi kullandırıyor. Yüzde 100 konut kredisi detayları nelerdir?

Manavgat'ta 4 iş yeri yıkıldı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde plaja 50 metre mesafede bulunan yeşil alanda olduğu kaydedilen 4 iş yerinin yıkımı tamamlandı.

Akfen Holding'den pay devri!

Akfen Holding, TAV Yatırım Holding AŞ'de bulunan 21 milyon 783 bin 500 TL değerindeki payın Gazelle Yatçılık Gayrimenkul Turizm Otomotiv İç ve Dış Ticaret'e devrinin pay defterine işlenmesi için bugün şirkete bildirildiğini duyurdu....

Bereket Varlık Kiralama 80 milyon TL kira sertifikası sattı!

Bereket Varlık Kiralama'nın 90 gün vadeli 80 milyon TL tutarındaki kira sertifikalarının satış işlemleri tamamlandı...

Bereket Varlık Kiralama'nın 71 milyon TL kira sertifikasının ödemesi tamam!

Bereket Varlık Kiralama tarafından ihraç edilen 71 milyon TL nominal tutarlı, kira sertifikalarının ana para ve getiri ödemesi gerçekleştirildi...

İmar barışı başvuruları için son 3 gün!

Türkiye genelindeki 13 milyon kaçak ve ruhsatsız yapıları kayıt altına almayı amaçlayan imar barışı uygulamasında başvurular için son 3 gün.

Dekar Kıyıbahçe Ödeme Korumalı Finans Modeli ile satışa çıktı!

Emlak sektöründe projelerin yarım kalmasını önlemek için Yapı Kredi yeni bir model oluşturdu. Ödeme Korumalı Finans Modeli ilk kez Dekar Kıyıbahçe Çekmeköy'de denenecek.

Yapım İşleri İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Yapım İşleri İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 30800 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Elektronik İhale Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Elektronik İhale Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 30800 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Dubai’den ev alana Moldova pasaportu!

Dubai’den 1.3 milyon dolarlık ev satın alana Moldova pasaportu verilmesi AB’de güvenlik endişesine neden oldu.

Trabzon'da ev çöktü! Ölümden şans eseri kurtuldu!

Trabzon Akçaabat İlçesi Akçaköy Mahallesi Pınarbaşı Mevkiinde bulunan Osman Levent isimli kişiye ait tek katlı ev çöktü. Levent ise çatının çökmesiyle evin altında kaldı.

TOKİ'den Trabzon Ortahisar'da satılık 21 iş yeri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Trabzon Ortahisar'da 21 iş yerini açık artırma ile satışa çıkardı...

Hatay Altınözü TOKİ'de kuralar çekildi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Hatay'ın Altınözü ilçesinde inşa edilen 384 konuttan 322´si sahiplerini buldu. Düzenlenen kura çekiminde ismi çıkanlar ev sahibi olmanın sevincini yaşadı.

Tartus Limanı 49 yıllığına Rusya'ya kiralanacak!

Suriye'de Beşşar Esed rejimi parlamentosu, Tartus  Limanı'nın 49 yıllığına Rusya'ya kiralanmasını öngören anlaşma tasarısını kabul etti.

TOKİ'den engelli vatandaşlara ayrıcalık!

TOKİ’den ev almak isteyen engelli vatandaşlar Engelli vatandaşlar için konut satışlarında ayrıcalık tanınıyor mu? Engelliler TOKİ kuralarına ne kadar katılabilir? sorularını araştırıyor.

Konut kredisinde faiz dur durak bilmiyor!

Döviz kurundaki dalgalanmanın aksine, yükseliş eğiliminde olan konut kredisi faizleri ev satın almak isteyenlerin hayallerini engelliyor.

Gülbeyaz Geri Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülbeyaz Geri Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gülbeyaz ve Dursun Gülbeyaz ortaklığıyla kuruldu.

2D Planlama Mimarlık ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

2D Planlama Mimarlık ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Dila Damla Öner ve Mehmet Öner ortaklığıyla kuruldu...

Recital Otelcilik Hizmetleri Turizm ve Ticaret Limited Şirketi Küçük Ayasofya Şubesi açıldı!

Recital Otelcilik Hizmetleri Turizm ve Ticaret Limited Şirketi Küçük Ayasofya Şubesi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

Fabulous Turizm Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fabulous Turizm Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli Hasan Salırlıoğlu tarafından kuruldu...

BRK Otelcilik Turizm ve Seyahat Limited Şirketi kuruldu!

BRK Otelcilik Turizm ve Seyahat Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli Abdullah Borak ve Sinan Borak ortaklığıyla kuruldu...

Murat Aydın: Beykoz’da yatırım yapmak isteyen herkese destek olacağız!

Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum’la Beykoz’u ve çevresini incelediğini belirten Başkan Murat Aydın, 'Beykoz’un mülkiyet problemi neredeyse çözülmüştür' dedi.

Flats 115 Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Flats 115 Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli Aygül Kılıç ve Ruken Pekbaşaran ortaklığıyla kuruldu...

Ustacıoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ustacıoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli Kübra Çekiçoğlu tarafından kuruldu...

Omsa Tasarım Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Omsa Tasarım Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli Mehmet Zeki Sağun tarafından kuruldu...