25 / 04 / 2024

12 - 07 - 2019 Tarihli arşiv haberleri - 99 Haber

Karşıyaka Stadı'nın ihalesi bu yıl yapılacak!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Karşıyaka Stadı'nın kulübün geleceği olduğunu söyleyip, ihalesinin yıl sonunda yapılacağını söyledi.

Bu villaların geceliği 110 bin TL!

Antalya turizminde lüks segment olarak adlandırılan villalar, kral daireleri ve süper lüks süitlere olan ilgi arttı. Bu villa ve kral dairelerinin gecelik fiyatları 5 bin ila 20 bin dolar arasında farklılık gösteriyor. Bazı otellerde villanın bir günlük fiyatı 105-110 bin lirayı buluyor.

TOKİ 4 ildeki 267 konutu satıyor!

TOKİ, İstanbul, Manisa, Balıkesir ve Bursa'da bulunan 267 konutu açık artırma usulü ile satıyor. Konutlar, yüzde 25 peşin 120 ay vade ile satışa sunulacak.

İhlas Gayrimenkul ve İhlas İnşaat Holding birleşme raporu!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Ticaret A.Ş ile İhlas İnşaat Holding birleşme işlemlerine ilişkin rapor yayımladı.

Tophane Müşiri Zeki Paşa'nın yalısı satışa çıktı!

Sultan 2. Abdülhamit Han tarafından Tophane Müşiri Zeki Paşa için yapılan. Rumelihisarı’ndaki görkemli yalı satışa çıktı. 23 odalı ve 5 salonlu yalı için 550 milyon TL’lik rekor bir fiyat biçildi..

Konut kredisi faizleri düşecek mi?

Ev sahibi olmak isteyen binlerce kişi konut kredisi kullanıyor. Bankalara kredi çekmek için giden vatandaşlar yüksek kredi faizleri ile karşılaşınca ev hayallerini ertelemek zorunda kalıyor. konut kredisi kullanmak isteyenler için müjdeli haber geldi. Faizlerin düşmesi bekleniyor.

Tapu ve kadastro işlemlerinde dijitalleşme süreci hızlanacak!

Vatandaşların tapu ve kadastro işlemlerine e-Devlet üzerinden daha hızlı yapabilmesi için yüzde 50 olan dijitalleşme oranı 2020 sonuna kadar yüzde 70'e yükseltilecek.

İhlas Gayrimenkul ve İhlas İnşaat Holding birleşiyor!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Ticaret A.Ş ile İhlas İnşaat Holding birleşme işlemlerine ilişkin açıklama yaptı.

Murat Kurum: Trabzon'da taşınma sürecini başlattık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "İnşallah önümüzdeki 6 ay içerisinde de hazırlıklarımızı tamamlayarak, her bölge için eylem planlarımızı kamuoyuyla, ilgili bakanlıklarımızla paylaşarak bu süreci ülkemizin 7 bölgesinde kararlı bir şekilde yürütmek istiyoruz'' dedi.

Bursa'da 51,6 milyon TL'ye satılık 19 gayrimenkul!

Orhangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Orhangazi'de yer alan 19 gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Kentsel dönüşümde mücadele Karadeniz'den başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Karadeniz İklim Değişikliği Eylem Planı’nı (KİDEP) Trabzon’da açıkladı. Kurum, “Riskli bölgelerde yaşayan 2 bin aileyi, kentsel dönüşüm kapsamında yapacağımız konutlara taşıyacağız” dedi.

TOKİ İzmir Selçuk 2019 kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Selçuk'ta hayata geçireceği 1.000 konutun kura çekilişi yapıldı.

Konutta alıcı için fırsat dönemi!

Konut pazarında alıcı lehine bir dönemde olduğumuzu söyleyen ÖZAK GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, firmaların yüzde 50-70 maliyet artışına rağmen zam yapamadığını söyledi.

Konut kredi faizleri düşüş eğiliminde!

Merkez Bankası'nın faiz indirimi yapacağı beklentisiyle oluşan iyimser hava, konut kredi faiz oranlarına da olumlu bir şekilde yansıdı.

TOKİ'den 5 bin lira peşinatla ev fırsatı!

Dar ve orta gelirli aileler için konut üretmeye devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bu hafta itibariyle 11 yeni kampanyaya başladı. TOKİ'nin satışa sunduğu projelerden 5 bin lira peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

Wasl İnternational İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wasl İnternational İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Alaa tarafından kuruldu.

Deutsche Bank, Hollandalı konut kooperatifine 175 milyon avro ödeyecek!

Hollandalı konut kooperatifi Vestia, Deutsche Bank’ın faiz türev ürünlerini uygunsuz şekilde sattığı için 175 milyon avro ödemeyi kabul ettiğini bildirdi...

İstanbul World Turizm ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul World Turizm ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Türker ve Erdal Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Validei Atik Otelcilik İnşaat Turizm Limited Şirketi Altunizade Şubesi açıldı!

Validei Atik Otelcilik İnşaat Turizm Limited Şirketi Altunizade Şubesi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

ABR Turizm Eğitim İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ABR Turizm Eğitim İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rüştü Arabacı tarafından kuruldu.

Pat Aerıservices Havacılık Eğitimleri ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Pat Aerıservices Havacılık Eğitimleri ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile A.M.F. Mohamed Seifelnasr, M.S.S. Mahmoud Mohamed Ramy Mamdoh H. Alkateb ve Samer Rabah ortaklığında kuruldu.

Nefa Design Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Nefa Design Mimarlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Fehrettin Gür ve Neşe Diricanlı ortaklığında kuruldu.

Vanden Polimer Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vanden Polimer Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Yıksan İnşaat Hafriyat Nakliyat Yıkım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıksan İnşaat Hafriyat Nakliyat Yıkım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Kaşıkçı ve Murat Ökten ortaklığında kuruldu.

Müstakbel Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Müstakbel Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Cavit Akpınar ve Yusuf Aslan ortaklığında kuruldu.

Ankara Emniyeti'nin yeni binası pazartesi hizmete giriyor!

FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında uçak ve helikopterden atılan bombalarla hasar gören Ankara Emniyet Müdürlüğünün yerine yapılan yeni hizmet binası, 15 Temmuz'da açılacak...

Leylak Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leylak Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Methaq R.H. Al-Mhanna tarafından kuruldu.

Erect Mobilya Hırdavat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erect Mobilya Hırdavat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed S.O. Kordia ve Omar S.O. Kordia ortaklığında kuruldu.

Askarlar İnşaat Reklam Kağıtçılık Metal Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Askarlar İnşaat Reklam Kağıtçılık Metal Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Şen tarafından kuruldu.

Şimşek As Yapı İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şimşek As Yapı İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Şimşek tarafından kuruldu.