19 / 04 / 2024

12 - 07 - 2019 Tarihli arşiv haberleri - 99 Haber

Mamak Devlet Hastanesi'nin inşaatı durdu mu?

Ankara'nın Mamak ilçesinde yüzde yetmişi tamamlanan 200 yatak kapasiteli Mamak Devlet Hastanesi inşaatının durduğu iddia edildi. Hastanenin ne zaman tamamlanacağı ise bilinmiyor.

Çorum Belediyesi 15 arsayı satışa çıkardı!

Çorum Belediyesi kentin çeşitli yerlerinde bulunan 15 adet arsayı satışa çıkarıyor.

Ünye yatırımları masaya yatırıldı!

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın girişimleriyle, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Ünye’de yaptığı ve yapacağı yatırımlarla ilgili bir değerlendirme toplantısı yapıldı.

İzmir Ödemiş Lake Otel'in temeli atıldı!

Ödemiş Belediyesi, Gölcük Mahallesi'nde "esaslı tadilat karşılığı uzun süreli kiralama, işletme modeli" ile baştan aşağı yenileyeceği Gölcük Otel'in temelini attı.

Bodrum Odak Tatil Köyü yıkıldı!

Tatil merkezi Bodrum'un Turgutreis ilçesinde bulunan 52 bina 104 bağımsız bölüm olan Odak Tatil Köyü, devre mülk tapusu olan hak sahiplerine haber vermeden yıkıldı. Binin üzerinde yurttaş ise mağdur olduğunu iddia etti.

Ordu Büyükşehir Temmuz ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz Ayı Olağan Toplantısı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in başkanlığında gerçekleştirildi.

Eski binalarda asbest tehlikesi!

TMMOB Çevre Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi'nce hazırlanan 'İstanbul Çevre Durum Raporu'ndan asbest tehlikesi çıktı.

Kırsal alanda yaşayan veya yaşamaya söz verenlere 100 bin TL hibe!

Tarımsal faaliyetlerin uzman kişiler tarafından yapılmasını teşvik amacıyla kırsal alanda yaşayan veya yaşamayı planlayan tarımsal projeleri için 100 bin liralık destek verilecek.

Emin Üstün'den 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı!

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Üstün, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı...

Gebze Darıca metro hattında çalışmalar hızlandı!

Gebze- Darıca metro hattının 3 istasyon ve depo sahası için çalışmalara hızla devam ediliyor. metro inşaatının Adliye, Mutlukent ve Gebze Kent Meydanı istasyonlarıyla OSB bölgesindeki depo sahasında kazı çalışmalarına devam ediliyor.

Feyzullah Yetgin: 15 Temmuz'da Türkiye’nin gücü bir kez daha ortaya çıktı!

GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün üçüncü yıldönümü dolayısıyla açıklama yaptı...

Bensu Soral Alaçatı’dan eski köy evi aldı!

İçerde dizisinin yıldızı Bensu Soral, kazandığını gayrimenkule yatırdı. Oyuncu Alaçatı’dan eski bir köy evi satın aldı.

Altan Elmas: 15 Temmuz'da milletimiz gerçek kutlu direniş öykümüzü yazdı!

15 Temmuz'u değerlendiren Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Elmas, "Üç yıl önce yaşanan ve unutmayacağımız 15 Temmuz hain darbe girişiminde milletimiz gerçek kutlu direniş öykümüzü yazdı." dedi...

En uygun konut kredisi faiz oranı ne kadar oldu?

Konut kredisi faiz oranlarındaki düşüş Temmuz ayında hızlandı. Bankalar arka arkaya faiz indirimi uyguluyor. En uygun konut kredisi faiz oranı ne kadar oldu?

Folkart Vega kazandırıyor!

İzmir’in merkezindeki Folkart’ın Vega projesinde, lansman dönemindeki fiyat avantajları korunuyor. Proje yatırımcılar için huzurlu, güvenli, kazançlı bir gelecek vadediyor...

TOKİ Ödemiş Zeytinlik İzmir kura sonuçları 2+1-3+1!

TOKİ Ödemiş Zeytinlik İzmir kura sonuçları 2+1-3+1 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 175 bin TL'den başlıyor.

Vakıf Katılım'dan 310 milyon liralık kira sertifikası ihracı!

Vakıf Katılım Genel Müdürü Göktaş, "Gerçekleştirdiğimiz 310 milyon TL tutarındaki kira sertifikası ihracı hem Vakıf Katılım'a hem de ülke ekonomisine duyulan güvenin önemli bir göstergesi" dedi...

TOKİ 2019 İzmir Ödemiş Zeytinlik kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Ödemiş Zeytinlik projesindeki 468 adet 2+1 ve 3+1 konutun kura çekilişi bugün yapılacak.

Tarihi Tuz Hanı'nda inşaat hızlandı!

Tarihi ve kültürel mirasın korunup yaşatılması için Adıyaman Valiliği İl Özel İdaresi tarafından geçtiğimiz Ocak ayında yeniden inşa ve restorasyon çalışmalarına başlanılan Tarihi Tuz Hanında çalışmalar sürüyor.

Arnavutköy Dursunköy'de 6.7 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

Gaziosmanpaşa 6. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesi, Dursunköy, 112 ada 3 parseldeki tarlayı 6 milyon 676 bin 971 TL'ye icradan satıyor...

Ethem Can İzmit Belediyesi Yapı Kontrol Müdürü oldu!

İzmit Belediyesi’nde Yapı Kontrol Müdürlüğü görevinde bulunan Mehmet Öğretmen görevinden ayrıldı, yerine 19 Ethem Can atandı. 

Muğla Menteşe'de 8.9 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Menteşe Belediye Başkanlığı, Muğla Menteşe'de yer alan 8 gayrimenkulü satışa çıkardı.

Atatürk Kültür Merkezi'nin inşaatında son durum ne?

İstanbul’un en önemli simgelerinden biri olarak kabul edilen Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) inşaatı hızla yükseliyor. Merkezin 2021 yılında açılması amaçlanıyor.

Kayseri Hacılar'da 2'nci etap dönüşüm için yıkım tamamlandı!

Kayseri Hacılar 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılması planlanan yeni konutlar için 10 hektarlık alanda 612 bağımsız yapı yıkıldı.

Körfez’de metruk binalar tek tek yıkılıyor!

Körfez Belediyesi, ilçede kötü görüntüye neden olan ve güvenlik açısından risk oluşturan metruk binaların yıkımına devam ediyor.

Van İpekyolu'nda 5.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Van Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü İpekyolu Bahçıvan'da yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

Neo İnşaat'a operasyon: 12 gözaltı!

İnşaat izni olmayan projeleri maket üzerinden satan Neo İnşaat’a operasyon yapıldı. Operasyonda şirket yönetim kurulu üyelerinin de arasında bulunduğu 12 şüpheli gözaltına alındı...

Sincan Belediyesi'nden satılık 30 parsel!

Sincan Belediyesi, Türkobası Mahallesi'nde yer alan 30 parseli ihale ile satıyor. İhale 24 Temmuz'da gerçekleştirilecek..

Diyarbakır Bağlar’da kentsel dönüşüm için dev işbirliği!

Diyarbakır’da kentsel dönüşüme ihtiyaç duyulan bölgelerin başını çeken Bağlar ilçesinde sorunun çözümü için önemli bir adım atıldı. Bağlar ilçe belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile koordineli çalışıp 5 yılda kentsel dönüşümü gerçekleştirecek.

Türkiye Şeker Fabrikaları'na ait 2 gayrimenkul satılıyor!

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi'ne ait 2 gayrimenkul özelleştirilecek. Gayrimenkuller için son teklif verme tarihi 25 Temmuz 2019 olarak belirlendi.