26 / 04 / 2024

11 - 09 - 2019 Tarihli arşiv haberleri - 105 Haber

Tuga İnternational Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuga İnternational Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bolajı Morufu Popoola tarafından kuruldu. 

Carthage Seyahat Acenteliği Limited Şirketi kuruldu!

Carthage Seyahat Acenteliği Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Serhat Yalap tarafından kuruldu. 

Kırıkkale Sulu Mağarası turizme kazandırılıyor!

Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde bulunan Sulu Mağara'nın turizme kazandırılması amacıyla çalışmalarda sona yaklaşıldı.

Better Tomorrow Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Better Tomorrow Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Tawfıg R.I Almabqoush tarafından kuruldu. 

BDDK'dan borçların yapılandırılması yönetmeliğinde değişiklik gerçekleşti!

Yeni yönetmelik ile finansal yeniden yapılandırmanın borçlunun makul bir süre içinde borçlarını geri ödeme kabiliyeti kazanabilmesi amacıyla yapılacak.

Bakırköy Apart Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakırköy Apart Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Yağmur Levent tarafından kuruldu. 

Plustur Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Karaköy Şubesi açıldı!

Plustur Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Karaköy Şubesi Beyoğlu'nda 9 milyon 900 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Adden Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Adden Mimarlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Dağaltı Dilsiz tarafından kuruldu.

Faiz indiriminde sıra özel bankalarda!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı ile KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı Elmas, "Merkez Bankası’nın ikinci önemli adımından sonra sıra özel bankalarda" dedi...

Advancedtek Solutions Petrol ve Gaz Anonim Şirketi kuruldu!

Advancedtek Solutions Petrol ve Gaz Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Mohammad S.aL-Sayyed Ahmad tarafından kuruldu.

Konut kredi faizinin yüzde 1’in altına düşmesi sektörü canlandıracak!

GYODER Başkanı Doç. Dr. Yetgin, "Konut kredisi faizinin yüzde 1’in altına düşmesi sektöre canlılık kazandıracak" dedi...

Atmaca Grup Yapı İnşaat Gıda Kafe Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Atmaca Grup Yapı İnşaat Gıda Kafe Otomotiv Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Atmaca tarafından kuruldu.

Mithat Yenigün: Faiz indirimi sektörümüz açısından olumlu!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, Merkez Bankası faiz indirim kararına ilişkin açıklama yaptı. İşte Yenigün'ün açıklaması...

Türkiye'nin rüzgar enerjisinde kurulu gücü 7 bin 615 megavata ulaştı!

Türkiye'de yılın ilk 6 ayında 246 megavatlık rüzgar enerjisi santrali devreye alındı. Türkiye'nin rüzgar enerjisinde kurulu gücü bu yılın ilk 6 ayında 246 megavatlık santralin işletmeye alınması ile 7 bin 615 megavata ulaştı.

White Services İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Services İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hanan Hicazi ve Saad Saleh A Alazwari ortaklığıyla kuruldu.

Er-Ka İnşaat Taahhüt Nakliye Mobilya Sanayi Ticaret Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Er-Ka İnşaat Taahhüt Nakliye Mobilya Sanayi Ticaret Pazarlama Limited Şirketi Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Işık tarafından kuruldu.

22 maddede yeni ekonomi!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından 22 maddede “yeni ekonomi”yi analiz etti. İşte Tebernüş Kireçci’nin 22 maddede yeni ekonomi analizi…

Çeşme Dalyan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çeşme Dalyan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Erol Selimoğlu ve Nazım Selimoğlu ortaklığıyla kuruldu.

Loys İnşaat Taahhüt ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Loys İnşaat Taahhüt ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Solak tarafından kuruldu.

ECB faizleri düşürdü!

ECB varlık alım programlarına 1 Kasım itibarı ile aylık 20 milyar avro seviyesinde tekrar başlayacak.Avrupa Merkez Bankası, piyasa beklentileri doğrultusunda faiz oranlarını azaltarak varlık alım programına başladı.

MMK Spor Çelik Metal Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MMK Spor Çelik Metal Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Keçeli tarafından kuruldu.

Torbalı'da 104 dönümlük arazinin planları mecliste!

Süper Lig'de bulunan İzmir temsilcisi Göztepe'ye Torbalı'da 2017'de tahsis edilen 104 dönümlük arazinin nazım imar planı değişikliğine yarın İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde onay verilecek.

İNTES'ten Kentsel Dönüşüm Eylem Planı'na destek!

İNTES Başkanı Koloğlu, "Kentsel Dönüşüm Eylem Planı, Türkiye'de plansız, kontrolsüz ve kalitesiz yapılaşmayı önlemek açısından yeni bir dönemi başlatacak" diye konuştu...

Mta Construction İnşaat ve Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mta Construction İnşaat ve Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tahir Aydemir tarafından kuruldu.

4k Lojistik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4k Lojistik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Zerener tarafından kuruldu.

Kıdemli Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıdemli Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol Yamalı tarafından kuruldu.

İki Net Yapı Malzemeleri İnşaat Otomobil Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

İki Net Yapı Malzemeleri İnşaat Otomobil Sanayi Limited Şirketi Ümraniye'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bozkurt ve Murat Doğmuş ortaklığıyla kuruldu.

Emin Ahşap Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Emin Ahşap Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Uzlaşan tarafından kuruldu.

Pride International Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pride International Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Maged Mohamed F.Hamed Masoud, Omar Abdelfatta Omar Muhamed Khedr ve Ramy Mohamed A. Mohamed ortaklığıyla kuruldu.

Akhisar'da depreme dayanıksız yurt binası sayısı TBMM'de!

Manisa'nın Akhisar ilçesinde kapatılmasına karar verilen bir öğrenci yurdu ve depreme dayanıksız olduğu tespit edilen Bakanlığa bağlı yurt binası sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakırlıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...