23 / 04 / 2024

11 - 09 - 2019 Tarihli arşiv haberleri - 105 Haber

Seldom Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seldom Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Serhat Yalap tarafından kuruldu.

Pixel Gayrimenkul Lojistik Yatırım Ticaret Şirketi kuruldu!

Pixel Gayrimenkul Lojistik Yatırım Ticaret Şirketi Şişli'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Yurtseven tarafından kuruldu.

Seyhanlar Group Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Seyhanlar Group Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf İslam Seyhan tarafından kuruldu.

Hızır Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hızır Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kambur tarafından kuruldu.

Sakarya Cumhuriyet Aile Sağlığı Merkezi 2 ayda açılacak!

Sakarya'da yapımına başlanan Arifiye Cumhuriyet Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi'nin inşaatı hızla ilerliyor. Merkezin 2 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Aykaray İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aykaray İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Karaca tarafından kuruldu.

ALKÜ’de çarşı inşaatı başladı!

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ), Kestel kampüsü sosyal donatı alanlarında çarşı inşaatının temel atma çalışmalarına başladı.

Kırım Cuma Camisi inşaatının yüzde 80'ini tamam! 

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı açılışına davet ettiği Kırım'daki cami inşaatının yüzde 80'i tamamlandı. 

Tüketici kredilerinin 171.2 milyar lirası konut!

TCMB tarafından Haftalık Para ve Banka İstatistikleri'ne göre; mevduat bankalarındaki tüketici kredilerinin 171 milyar 230 milyon 419 bin lirası konut kredilerinden oluştu...

Cihangir'de silüet isyanı!

İstanbul'un Beyoğlu ilçesi Cihangir Mahallesi'ndeki Özoğlu Sokak’ta, Boğaz a nazır devam eden bir inşaat, koca mahalleyi ayağa kaldırmış durumda. Cihangirliler, inşaat imar ruhsatına aykırı bir şekilde sürdüğünü, kentin siluetinin bozulduğunu iddia ediyor...

Bodrum'da imara aykırı rezidans ve villa inşaatı yıkılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da incelemelerde bulunduğu alanda imara aykırılığı tespit edilen rezidans ve villa inşaatının bazı bölümlerindeki yıkım işlemi sürüyor.

Tarihi Erenköy Kız Lisesi için yıkım kararı!

Birçok ünlü isimin eski okulu olan ve deprem riski bulunan tarihi Erenköy Kız Lisesi için yıkım kararı verildi.

Bergama’nın 150 yıllık tütün deposu restore ediliyor!

İzmir'in Bergama ilçesinde 150 yıllık bir tütün deposu öğrenciler tarafından restore ediliyor.

Sakarya aile sağlığı merkezi inşaatı tam gaz! 

Arifiye Belediyesi tarafından inşa edilen aile sağlığı merkezinin inşaatı hızla devam ediyor. 265 metrekarelik alana inşa edilen merkezde aynı anda 4 doktor görev yapabilecek. 

Tüketici kredilerinin 182 milyar 780 milyon lirası konut!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu verilerine göre; tüketici kredilerinin 182 milyar 780 milyon TL'si konut kredilerinden oluştu...

Konut kredisi faiz oranları ne kadar oldu?

Konut kredisi faiz oranları için bankalardan gelen son açıklamalar merak ediliyor. İşte, kamu bankalarından konut kredisi faiz oranları hakkında son gelişmeler...

İstinye Üniversitesi gayrimenkulde MBA programı kayıtları başladı!

İstinye Üniversitesi ve Gayrimenkul ve GYODER arasında yapılan iş birliği protokolü gereği, 2019 - 2020 güz dönemi MBA programına başvuran GYODER üyelerine özel indirim imkanı sunulacak...

Esenler Otogarı'nın taşınma sürecini önemsiyoruz!

İBB Başkanı İmamoğlu, "Biz bu otogarın yeni bir otogara taşınması sürecini önemsiyoruz. Yeni otogarın hem Bayrampaşa'da hem Harem'de nerede olması konusunda ortak karar alacağız" dedi...

Ev alacaklar ve satacaklar dikkat!

Ev alırken ya da satarken hazırlanan emlakçı komisyon sözleşmesi ile ileride yaşanacak mağduriyetlerin önüne geçiliyor. Peki emlakçı komisyon sözleşmesi nedir? Nasıl hazırlanır? İşte tüm merak edilenler...

MB faiz kararını açıkladı!

Merkez Bankası bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını (politika faizi) 325 baz puan düşürerek yüzde 19,75'ten yüzde 16,50'ye çekti.

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! 

Merkez Bankası bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını (politika faizi) 325 baz puan düşürerek yüzde 19,75'ten yüzde 16,50'ye çekti.

Ziraat Bankası konut kredisi hesaplama 2019!

Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranları ne kadar? Ziraat Bankasından konut kredisi hesaplama ne kadar oluyor?

Bankalardan konut kredisi faiz indirimi müjdesi!

Konut kredisi faiz oranları yoğun ilgi görüyor. Peki kredi faiz oranları ne kadar? İşte kredi faiz oranları hesaplama ekranı ve detaylar...

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan Türkiye'ye 1 milyar euro yatırım!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası Başkanı Suma Chakrabarti, yıl sonuna kadar Türkiye'de 1 milyar euro yatırım amaçladıklarını ifade etti.

CDB'den Türkiye Sınai Kalkınma Bankasına 200 milyon dolar kredi!

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası, Çin Kalkınma Bankası'ndan, Çin'in yürüttüğü 'Bir Kuşak Bir Yol Girişimi'kapsamında, 200 milyon dolar tutarında kredi temin ettiğini duyurdu.

Konut alırken fiyat nasıl belirlenir?

Ünlü Ekonomist Taner Özarslan ''Konut alırken fiyat nasıl belirlenir?'' soruna cevap verdi. Özarslan, ''Evin kira ikamesi 20 yılın üzerinde bir zamana denk geliyorsa zaten çok mantıklı değil'' şeklinde konuştu.

Lazerli lam yazma cihazı 5'te bir maliyetle üretildi!

İnönü Üniversitesi Malatya Teknopark'ta bir firma, mikroskoplarda numune incelemek için kullanılan lamların üzerine bilgi yazan ve ithal edilen cihazı, üniversite-sanayi iş birliği ile  5'te bir maliyetle ürettiğini duyurdu.

Menemen'de 17.1 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Menemen İcra Dairesi, İzmir'in Menemen ilçesinde bulunan fabrika binası ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 17 milyon 136 bin 526 TL olarak belirlendi. 

Eyüpsultan'da iki bina tahliye edildi! 

Eyüpsultan’da inşaat halindeki bina ile diğer binalar arasında bulunan duvar çöktü. İki bina tedbir amaçlı tahliye edildi. 

Akiş GYO’nun 100 milyon TL'lik tahvil ihracı başarıyla tamamlandı!

Akiş GYO’nun 100 milyon TL'lik ilk tahvil ihracına kurumsal yatırımcılar, portföy yönetim ve sigorta şirketleri yoğun ilgi gösterdi...