25 / 04 / 2024

25 - 11 - 2020 Tarihli arşiv haberleri - 121 Haber

Decors Pro İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Decors Pro İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Abo Halaka tarafından kuruldu.

Altek Grup Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Ve Teknik Kontrol Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Altek Grup Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Ve Teknik Kontrol Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Tekbaş tarafından kuruldu.

Yoksulluk sınırı 8 bin 198 liraya yükseldi!

Türk-İş'in araştırmasına göre, kasım ayında dört kişilik ailenin açlık sınırı 2 bin 517, yoksulluk sınırı ise 8 bin 198 lira oldu.

Forza İnşaat Mobilya Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forza İnşaat Mobilya Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şerif Ali Özgan tarafından kuruldu.

A Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Can Kaplan tarafından kuruldu.

Anadolu Birlik İnşaat Nalburiye Metal Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Birlik İnşaat Nalburiye Metal Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Destereci tarafından kuruldu.

Berenge Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Berenge Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon 888 bin 122 TL sermaye bedeli ile Adil Üstündağ, Nihal Üstündağ, Atilla Üstündağ, Hamdiye Üstündağ ve Mehmet Dönmezer ortaklığında kuruldu.

Sakarya İmam Hatip Lisesi inşaatında son durum ne?

Sakarya'da inşa edilen 48 derslikli yeni İmam-Hatip Lisesi inşaatında çalışmalar devam ediyor. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, İmam Hatip Lisesi'nin inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

Fikirtepe'de röntgen çekildi! 

Fikirtepe’yi devlet eliyle dönüştürmek için çalışmalara başlayan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, bölgenin röntgenini çekti ve yol haritasını çizdi. Bakanlık bu hafta içinde bölgede 2 ofis açacak.

TOKİ Simav 315 konut ihalesi bugün!

Kütahya İli Simav İlçesi Muradınlar Mahallesi 315 Konut ve 1 adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş’ta kreş inşa ediyor! 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş'ın Andifli Mahallesi'nde 100 öğrenci kapasiteli kreş ve gündüz bakımevi inşa ediyor. 

Hilton'dan 3 yeni Hampton by Hilton tesisi!

Türkiye'deki portföyüne üç yeni Hampton by Hilton tesisi ekleyen Hilton (NYSE: HLT), bu yılki çarpıcı büyümesine devam ediyor.

TOKİ Nevşehir Derinkuyu 126 konut ihalesi bugün!

Nevşehir İli, Derinkuyu İlçesi 126 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Mersin'de emlak piyasası hareketlendi! Fiyatlar uçtu!

Mersin'in Gülnar ilçesinde yapımı süren Akkuyu Nükleer Santral Projesi, emlak piyasasını da canlandırdı. Taşucu'nda 25 yıldır emlakçılık yapan Mesut Katı, bir yıl öncesine kadar 180-200 bin TL olan konut fiyatlarının 350-400 bin TL'ye, bin TL olan konu kiraların ise 4-5 bin TL olduğunu belirtti.

Kandilli Rasathanesi yapı laboratuvarı Cumhurbaşkanlığı bütçesiyle inşa ediliyor!

Boğaziçi Üniversitesi, Kandilli Rasathanesi Kampüsü'ne yapılacak olan yapı laboratuvarının Cumhurbaşkanlığı bütçesiyle inşa edileceğini açıkladı. 

TOKİ İrfaniye projesinde 280 konutun 246'ya düşürüldüğü iddiası TBMM'de!

2019 yılı TOKİ İrfaniye Konut Projesi kapsamında yapılacağı belirtilen 280 konutun 246'ya düşürüldüğü iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ataşehir'de riskli binalar yıkılıyor!

İstanbul Ataşehir Belediye ekipleri, ilçe genelinde riskli binaların yıkımı için çalışmalara başladı. Ekipler, dün sabah polisle birlikte geldiği mahallede 2014 yılından bu yana riskli, çürük raporu bulunan binalarda oturanların, evlerini boşaltmasını istedi.

Bursa'da imara ve yapı ruhsatına aykırı inşa edilmiş binalar mecliste!

Bursa'da imara ve yapı ruhsatına aykırı inşa edilmiş olan binalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Özkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Bayraklı'da konutlar ormana yapılacak!

İzmir Bayraklı'da tapuda orman olarak kayıtlı 375 hektar büyüklüğünde alan, bugün resmi gazetede yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararı ile orman vasfından çıkarıldı.

Türkiye'deki mera alanlarının yüz ölçümü meclis gündeminde!

Türkiye'de bulunan mera alanlarının yüz ölçümü ve mera alanı olmaktan çıkarılmış araziler meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Meclis Başkanı'nın ikamet ettiği konutlar meclis gündeminde!

Meclis Başkanı'nın ikamet ettiği konut meclis gündemine taşındı. CHP'li Hakverdi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TBMM Başkanlık Konutu'nun Cumhurbaşkanı Yardımcısı'na tahsis edileceği iddia edildi!

TBMM Başkanlık Konutunun Cumhurbaşkanı Yardımcısı'na tahsis edileceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Hakverdi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Binalarda sağlık dönüşümü başlıyor!

Pandemi sonrasında Türkiye'de binalar kullanılan teknolojilerle akıllı ve çevreci yapılara dönüşüyor. Bu nedenle birçok yapı, hijyen sağlayan yeni ürünlere geçiş yapmaya başladı.

Ankara Gölbaşı'nda 16 milyon TL'ye satılık 2 adet gayrimenkul!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Anıt Emlak Müdürlüğü Gölbaşı'nda yer alan 2 adet gayrimenkulü 16 milyon 25 bin TL bedelle satışa çıkardı.

AND Pastel’de Bitmeyen Cuma kampanyası başlıyor!

AND Gayrimenkul, AND Pastel projesiyle birçok sektörde heyecanla beklenen alışveriş günlerine bu sene de üçüncü defa dahil oluyor.

Trend GYO'nun genel kurul toplantısı kararları tescillendi!

Trend GYO'nun yapılan Olağanüstü Genel Kurul toplantısında alınan kararları, İstanbul Ticaret Odası Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildi. 

Mardin OSB koronavirüs salgınında da yatırımcıların gözdesi!

Teşvik uygulaması sayesinde girişimcilerin büyük ilgi gösterdiği ve doluluk oranının yüzde 100 oranına ulaştığı Mardin OSB'nin alanı genişletildi, 6 firmaya fabrika kurmaları için de yer tahsisi yapıldı.

Cansuyu Derneği, Kamerunlu öğrenciler için Abdulhamid Han Okulu'nu açtı!

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Türkiye'den toplanan bağışlarla Kamerun'un Garoua kentinde inşa edilen Abdulhamid Han Okulu, törenle hizmete açıldı

Elazığ'da evi yıkılan depremzede 'Ev boş' tutanağından şikayetçi oldu!

Elazığ’da 24 Ocak’ta yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremde oturduğu binanın ağır hasar görmesi sonrasında evi eşyalarıyla birlikte yıkılan Merve Köklüer, yıkım öncesinde polis memurunun 'Ev boş' diye tutanak tutması sebebiyle zarar gören eşyalarının karşılığında yardım alamadığını belirtti.

İzmirli depremzedeler konteyner kentte yeni yaşamlarına başladı!

İzmir'in Seferihisar ilçesinde 30 Ekim tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından evleri yıkılan veya ağır hasar gören yaklaşık 100 aile konteyner kente taşındı.