19 / 04 / 2024

23 - 05 - 2020 Tarihli arşiv haberleri - 67 Haber

TOKİ Balıkesir Susurluk 210 konut ihalesi 18 Haziran'da!

Balıkesir İli, Susurluk İlçesi, Sultaniye Mahallesi 210 Adet Konut ve 35 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi" ( E-İHALE) ihalesi 18 Haziran 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Koronavirüs krizinin vergisel etkileri!

Koronavirüs karşısında birçok ülke, kendi ekonomik imkanları çerçevesinde tahsil edeceği birtakım vergilerini erteledi. Ülkemizde de bu çerçevede bazı mükelleflere birtakım kolaylıklar getirildi.

İnşaat sektöründe Türkiye'nin en güçlü 5 kadını!

Türkiye'nin En Güçlü Kadınları Araştırması'nın sonuçları ortaya çıktı. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren 5 kadın binlerce kişiye ilham veriyor.

TOKİ'den Konya Meram'a 116 dükkan ve 182 ofis!

Konya İli, Meram İlçesi, Şükran Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 116 Adet Dükkan ve 182 Adet Ofis İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E. İHALE) ihalesi 22 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Yapı Kredi Koray GYO'dan ortaklık davası açıklaması!

Yapı Kredi GYO, Ankara-Ankara projesiyle ilgili 5 Haziran tarihine bırakılan duruşmanın ertelenmesine, bu nedenle duruşmanın 24 Haziran 2020 tarihine bırakılmasına karar verdi.

Torunlar GYO'nun genel kurul kararları tescillendi!

Torunlar GYO'nun 21 Mayıs 2020 tarihinde yapılan 2019 yılı olağan genel kurul toplantısı kararları tescil edildi...

Reysaş GYO'nun 2.3 milyon TL'lik gayrimenkul satışı iptal edildi!

Reysaş GYO, Muğla İli Bodrum İlçesi'nde bulunan gayrimenkulün 2 milyon 300 bin Euro bedel ile satın alınmasına ilişkin "Aksoy Bodrum Taşınmaz Yatırımları A.Ş." ile şirket arasında yapılan Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak fesih edildi. 

Yeni AKM'nin kaba inşaatının yüzde 95'i tamamlandı!

İstanbul'da inşaatı devam eden Atatürk Kültür Merkezi'nin kaba inşaatın yüzde 95 oranında tamamlandı.

Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına destek 2 milyarı aştı!

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasında bugüne dek 2 milyar 30 milyon 380 bin TL toplandığını bildirdi.

Tozkoparan 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için 60 milyon TL'lik imza!

Emlak Konut GYO  tarafından ihale edilen  İstanbul Güngören Tozkoparan 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi İnşaatı İşi'nin sözleşmesi 59 milyon 765 bin 500 TL ihale bedeli ile Karpem Peyzaj Fidancılık İnşaat ile imzalandı. 

Nisan ayında kapanan şirket sayısı yüzde 45.48 azaldı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) verilerine göre toplumun büyük bir kısmı için tamamı karantina altında geçen Nisan ayında kapanan şirket sayısı yüzde 45.48 azaldı.

Cedid Ali Paşa Camisi gelecek ramazanda açılacak!

Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde Mimar Sinan'ın Selimiye'yi inşa etmeden 20 yıl önce yaptığı Cedid Ali Paşa Camisi, gelecek ramazanda açılacak..

Nurol Park Projesi K Blok revize değerleme raporu!

Nurol GYO, Nurol Park Projesi'nde bulunan toplam 326 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı. 

Nurol Park Projesi J Blok revize değerleme raporu!

Nurol GYO, Nurol Park Projesi'nde bulunan toplam 14 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı. 

Nurol Life Projesi revize değerleme raporu!

Nurol GYO, Nurol Life Projesi'nde bulunan toplam 165 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı. 

Nurol Park Projesi revize değerleme raporu!

Nurol GYO, Nurol Park Projesi'nde bulunan toplam 165 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı. 

Nurol Tower revize değerleme raporu!

Nurol GYO, Nurol Tower Projesi'nde bulunan 176 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı. 

Ofis ve dükkan geleneği koronavirüsle tehdit altında!

KPMG Türkiye Gayrimenkul ve Altyapı Sektör Lideri İsmail Önder Ünal, uzaktan çalışmanın mümkün olduğunu gören, bunu verimlilik ve maliyet gibi açılardan avantaja çevirebileceğini düşünen şirketlerin ticari ofise taleplerinin ciddi oranda azalabileceğini dile getirdi.

Nurol Plaza revize değerleme raporu!

Nurol GYO, İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, M. Ayazağa Mahallesi, 2 pafta, 4064 ada, 1 no'lu parselde kayıtlı, 27, 28, 33, 34, 39, 40, 45, 46, 51, 52, 57, 58, 117 ve 118 numaralı bağımsız bölümlerle ilgili değerleme raporunu yayınladı. 

Türker Proje Gayrimenkul 3 aylık faaliyet raporu!

Türker Proje Gayrimenkul, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 1 Ocak 2020 - 31 Mart 2020 dönemine ilişkin finansal raporu, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı.

Bankalar faiz indiriminde nazlanıyor mu?

Hükümetin ekonominin canlanması amacıyla başlattığı faiz indirimi mücadelesine özel bankalardan aynı hızda karşılık gelmiyor.

Avrasya GYO'nun METRO'nun sermayesindeki payları yüzde 1,33 sınırına ulaştı!  

Avrasya GYO'nun Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,34 TL fiyatından 2 milyon TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş'nin sermayesindeki payları yüzde 1,33 sınırına ulaştı.

Avrasya GYO'nun Mepet Metro Petrol'ün sermayesindeki payları yüzde 2,69 oldu!    

Mepet Metro Petrol ve Tesisleri Sanayi Ticaret A.Ş.  payları ile ilgili olarak 2,02-2,04-TL fiyat aralığından 358 bin TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Sermaye içindeki paylar yüzde 2,69 sınırına ulaştı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul geri alınan paylarını satıyor!

GSD Denizcilik Gayrimenkul, 22 Mayıs 2020 tarihinde yapılan pay geri satış işlemleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. 

Kilyos’taki imar değişikliği Meclis gündemine taşındı!

Sarıyer Kilyos’taki arazinin imarının ‘turizme’ çevrilip inşaat alanının 5 kat artırılarak 24 bin metrekareye çıkarılması Meclis gündemine taşındı.

Edip Gayrimenkul 3 aylık faaliyet raporu!

Edip Gayrimenkul, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 1 Ocak 2020 - 31 Mart 2020 dönemine ilişkin faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı.

Nurol GYO 3 aylık faaliyet raporu!

Nurol GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 1 Ocak 2020 - 31 Mart 2020 dönemine ilişkin finansal raporu, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı.

Bereket Varlık Kiralama 325 milyon TL'lik kira sertifikası sattı!

Bereket Varlık Kiralama, yurtiçinde 81 gün vadeli 325 milyon TL tutarındaki kira sertifikalarının satış işlemleri tamamlandı. 

Bereket Varlık Kiralama 75 milyon TL'lik kira sertifikası sattı!

Bereket Varlık Kiralama, yurtiçinde 53 gün vadeli 75 milyon TL tutarındaki kira sertifikalarının satış işlemleri tamamlandı. 

Bereket Varlık Kiralama'nın 325 milyon TL'lik ana para ve getiri ödemesi tamam!

Bereket Varlık Kiralama'nın ihraç ettiği 325 milyon TL nominal tutarlı, 58 gün vadeli, TRDBRKT52045 ISIN kodlu kira sertifikalarının ana para ve getiri ödemesi tamamlandı.