19 / 04 / 2024

18 - 06 - 2021 Tarihli arşiv haberleri - 112 Haber

Gaziantep'te 15.9 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep'te yer alan 2 adet gayrimenkulü 15 milyon 898 bin 250 TL bedelle satışa çıkardı.

Avrasya GYO'nun METRO sermayesindeki payları yüzde 2,65 oldu! 

Avrasya GYO'nun Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,71-1,75 TL fiyat aralığından 1 milyon 29 bin 842 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş'nin sermayesindeki payları yüzde 2,65 oldu.

Giresun'da 21.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun Gedikkaya'da yer alan arsayı 21 milyon 794 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kripto paralara yatırımcıyı koruyacak düzenleme geliyor!

Son günlerde yaşanan skandallarla gündem olan kripto borsasına yönelik adımlar atılmaya devam ediyor. Yapılacak olan düzenlemelerle yatırımcıların korunması hedefleniyor. 

Kiracılar dikkat! İcralık olabilirsiniz!

Bir dönem kiralık oturduğu evin 12 yıl sonra gelen abonelik borcu nedeniyle icralık olan tüketiciyle ilgili Yargıtay emsal niteliğinde olacak karar verdi.

Yalıkavak Elementa Hotel 25 Haziran'da açılıyor!

Bodrum'da hayata geçirilen Elementa Hotel, 25 Haziran'da kapılarını resmen açıyor...

Defne Samyeli ev sahibi Yusuf Araz'ın ödediği tazminatı beğenmedi!

Geçtiğimiz aylarda kira ödemediği gerekçesiyle ev sahibi Yusuf Araz ile mahkemelik olan Defne Samyeli, ev sahibine açtığı tazminat davasını kazanmıştı. Samyeli dava sonucunda ödenen 20 bin TL'yi yetersiz buldu.

37.000 TL'ye ev sahibi olabilirsiniz! Şaka değil gerçek!

Bankalar uygun fiyatlı konut satışlarına başladı. İcradan evler 37.000 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

İnşaat izinlerinde yeni dönem!

Resmi gazetede yayınlanan karara göre; bazı inşaat izinleri prosedürlerine bağlı olan harçlar, bedel ve ücretler de yapı ruhsat başvuruların tek seferde ödenebilecek. 

Başakşehir'de istinat duvarı çöktü!

Mega kent İstanbul'da başlayan yoğun yağış nedeniyle Başakşehir'de istinat duvarı çöktü.

İstanbul Karaköy Katlı Otoparkı yıkılıyor!

İstanbul ilk çok katlı otopark olma özelliğine sahip 45 yıllık Karaköy Otoparkı için yıkım kararı alındı. 

Evi olmayana ve kirada oturana devletten müjde!

Hükümet, ev alacak, yapacaklar ya da kirada oturan milyonlarca kişiye yardımda bulunuyor. Devletin sağladığı emlak yardımlarını ise çoğu kişi bilmiyor. İşte tüm merak edilenler...

İcra ve İflas Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun!

İcra ve İflas Kanunun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun bugünkü 31516 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tozkoparan'da vatandaşlar ile polis arasında gerginlik!

İstanbul Tozkoparan'da kentsel dönüşüm istemeyen vatandaşlarla polis arasında  arbede yaşandı.

Ankara Açelya Apartmanı ile ilgili yeni gelişme!

Ankara'da geçtiğimiz aylarda inşaat çalışmaları sırasında temeli kayan Açelya Apartmanı'nda inşaatı yapan müteahhit Süleyman A., hafriyat işini yapan firma yetkilisi inşaat teknikeri Serkan K. ile kepçe operatörü Özkan K. hakkında soruşturma başlatıldı.

Yazlık evlere zam yağdı!

Koronavirüs süreci boyunca yazlık evlere talep yükseldi. Ev fiyatları en çok Muğla, Aydın ve Antalya'da artış gösterdi...

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler kuraları 2 gün sonra çekiliyor!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'da hayata geçirilen Tuzla Meydan Evler Projesi'nde kuralar 21 Haziran tarihinde saat 11:00'de çekiliyor.

Pandemi bahçeli evlerin fiyatlarını uçurdu!

Koronavirüs salgını sonrasında izole yaşam sürmek isteyen vatandaşlar bahçeli ev arayışlarına girdi. Özellikle tatil bölgelerinde artan talep ile birlikte geniş balkonlu bahçeli evlerin fiyatları tavan yaptı. 

Konya'da metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Konya Ereğli Belediyesi, ilçe genelinde metruk binaları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Ereğli Belediye Başkanı, Hüseyin Oprukçu yıkım çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Meydan Başakşehir'de 229 bağımsız bölüm için ruhsat alındı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Plaformu'nda (KAP) Meydan Başakşehir yapı ruhsatı hakkında açıklama yaptı. 

İflas eden şirketler listesi 2021!

İnşaat sektöründe faaliyette bulunan ancak maddi sorunlar yaşayan şirketler iflas kararını açıklıyor. İşte iflas eden şirketler listesi 2021...

Türkiye'deki gayrimenkullerin değeri artıyor!

Al-Daar Investments Türkiye Temsilcisi Halit Sönmez, yabancıya konut satışlarını değerlendirdi. 2021'in sonuna kadar vatandaşlık alma programlarının etkisiyle yabancıya satışlarda rekor kırılacağını belirten Sönmez, geçen seneye göre yurt içi satış artışının yüzde 13 oranına ulaştığını belirtti.

Raad Turizm Taşımacılık Organizasyon Emlak Otomotiv İnşaat İth.İhr.Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Raad Turizm Taşımacılık Organizasyon Emlak Otomotiv İnşaat İth.İhr.Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Raad Turizm Taşımacılık Organizasyon Emlak Otomotiv İnşaat İth.İhr.Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Çekmeköy'de yapıldı.

Altan Elmas: Konut sektörü en büyük ihracat yapan sektörlerden biri!

Unico Sigorta “Sektörlerin Geleceği-Fırsatlar ve Riskler” webinarına katılan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, konut sektörünün pandemi döneminden nasıl etkilediğini anlattı.

Proje Tadilat İnşaat Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proje Tadilat İnşaat Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İnci Atias tarafından kuruldu.

Altınçağ Otelcilik Turizm Ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınçağ Otelcilik Turizm Ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Altın tarafından kuruldu.

Tekuse Turizm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tekuse Turizm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Temuçin Ünalp ve Kutay Ünalp ortaklığında kuruldu.

Sancak Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Sancak Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Sancak ve Metin Çelik ortaklığında kuruldu.

Wepower Enerji Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wepower Enerji Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Halim Özbek ve Mustafa Akkar ortaklığında kuruldu.

Prefabrik ev fiyatları 2021!

Prefabrik ev fiyatları 2021 ne kadar? Prefabrik ev fiyatları kaç TL? Anahtar teslim prefabrik ev fiyatları kaç TL arasında? Prefabrik villa fiyatları kaç TL? İşte tek katlı prefabrik ev fiyatları 2021 listesi!