19 / 04 / 2024

03 - 06 - 2023 Tarihli arşiv haberleri - 128 Haber

Ev, arsa satışları artık çok daha hızlı yapılacak!

Ev, arsa gibi taşınmazların satış işlemleri artık Noter kanalıyla yapılacak ve çok daha hızlı tamamlanacak. Yeni düzenleme 1 Temmuz 2023 tarihinden itibaren başlıyor.

QNB Finansbank, emeklilere özel 9.200 TL'ye varan emekli promosyonu sunuyor!

QNB Finansbank, emekli müşterilere özel ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor. Banka, 9.200 TL'ye varan emekli promosyonu ile emeklilerin finansal ihtiyaçlarına destek oluyor. İşte ayrıntılar...

Tuvalet kağıdında büyük indirim! Hakmar express'te süper fiyatlar

Marketlerde hemen hemen her ürüne zam uygulanırken tuvalet kağıdı da bu zamdan en çok etkilenen ürünler arasında, tuvalet kağıdında bomba indirim hakmar express'ten yapıldı. 3 Katlı 12'li tuvalet kağıdı dip fiyata çekildi. İşte indirime ait  merak edilen tüm ayrıntılar.

Bursa Uludağ Üniversitesi 13 büro personeli alımı yapacak! Personel olma şartları bakın neler?

Bursa Uludağ Üniversitesi büro personel alımı yapacağını duyurdu. Son tarihi  15 Haziran olan bu ilana ilgili kişilerin başvuruları bekleniyor. Bursa Uludağ Üniversitesi, büro personel alımı için gerekli şartları detaylı olarak paylaştı. 

Federasyon Başkanı: Kurbanlık Fiyatları Yükseldi, Ancak Normal Seviyede!

Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, Kurban Bayramı öncesinde kurbanlık fiyatlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Küçükbaş hayvanlar için 7 bin TL, büyükbaş hayvanlar için ise 84 bin TL'den başlayan fiyatlar belirlendi.

Dikkat! Dikkat! Yarın elektrikleriniz kesilecek! İşte 5 Haziran Pazartesi elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da elektrik kesintisi olacak mı? Elektrik kesileceğinin yaşanacağı ilçeler tek tek araştırılıyor. 5 Haziran 2023 gününde İstanbul’un bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte ayrıntılar!

Migros bombayı patlattı! 1 litre Ayçiçek yağı fiyatı 33.90 TL'ye düştü

Ayçiçek yağında büyük indirim Migros'tan geldi. Ayçiçek yağının litresinin satış fiyatı 33 TL'ye geriledi. Hayat pahalılığının insanların belini büktüğü günümüzde yapılan indirimler ilaç gibi geliyor. İşte Migros'un düzenlediği indirme ait detaylar.

Asgari ücretliler nefesini tuttu Temmuz’u bekliyor! Yeni asgari ücret nasıl hesaplanacak?

Seçim  vaadlerinde sık sık vurgulanan Temmuz ayı zammına az bir süre kala yeni asgari ücretin nasıl hesaplanacağı merak ediliyor. 10 bin TL’nin üzerine çıkması beklenen asgari ücrete yapılacak zamda iki faktör etkili olacak.

Az önce deprem mi oldu? 4 Haziran Cumartesi nerede deprem oldu? AFAD son deprem listesi!

Son deprem listesi sarsıntı olduğunu hisseden kişiler tarafından araştırılıyor. Gün içerisinde meydana gelen tüm depremler AFAD'ın yayınladığı son deprem listesinden kolayca öğrenilebilir. İşte detaylar!

Akaryakıt fiyatları değişti mi? Benzin, motorin, LPG'ye zam veya indirim var mı? Sürücüler rakamlara göz atın!

Milyonlarca sürücü, son dakika benzin, motorin, LPG fiyatlarını araştırıyor. Peki Akaryakıt fiyatları değişti mi? Benzin, motorin, LPG'ye zam veya indirim var mı? İşte BP, PO, Opet, Total, Shell 4 Haziran 2023 fiyat listesi...

Mercedes E-Serisi Sedan sadece iç çektiriyor! Yok böyle fiyat...

Sıfır km otomobil fiyatları yükselmeye devam ederken Mercedes'te zaten pahalı olan fiyatlar iyiden iyiye arttı. Mercedes E-Serisi Sedan 2023 Haziran fiyatları görenleri şoke etti. İşte Mercedes E-Serisi Sedan 2023 Haziran fiyat listesi...

Uzman isim tahminin açıkladı! İşte asgari ücrete uygulanacak zam oranı

Memurlar ve asgari ücretlilerin heyecanla beklediği Temmuz ayı için maaş zam seviyeleri de yavaş yavaş netleşmeye başladı. Peki asgari ücret ne kadar olacak? Memur ve emekliye ne kadar zam yapılacak? Tüm ayrıntılara haberimizden erişebilirsiniz.

Çeyrek Altın ne kadar 4 Haziran 2023? Tam altın ne kadar? 22 ayar bilezik gramının fiyatı ne kadar?

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.312,48 liradan satılıyor. 4 Haziran 2023 yani haftanın son gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 4 Haziran altın fiyatları!

Sürücüler dikkat! Trafikte bunu yapıyorsanız 1.671 TL ceza ödeyeceksiniz

Sürücüleri yakından ilgilendiren ve hayati durumların önüne geçmesi amacıyla kritik bir ilan kamuoyuna açıklandı. Bu önemli ilanda, belirli hataların yapılması durumunda cebinizdeki parayı kaybetme riskine de dikkat çekildi.

Vakıfbank sıfır kilometre araç almak isteyenler için kampanya başlattı! İşte kampanya detayları! 

Vakıfbank'tan oto sahibi olmak isteyenlere sevindirici bir haber geldi! Banka, sıfır kilometre araç almak isteyenler için özel bir kampanya başlattı. Bu özel fırsat hem bireysel hem de kurumsal müşteriler için geçerli olacak.

Noterlerde yeni dönem 1 Temmuz'da başlıyor: Alım satım yapacaklar dikkat

Noterlerle Tapu idareleri arasında elektronik entegrasyon sağlandı. Bu sayede 1 Temmuz'dan itibaren taşınmaz satış sözleşmeleri, noterler tarafından da yapılabilecek. İşte detaylar...

Bakan Işıkhan’ın zor sınavı! Düzenlemeler peş peşe gelecek! İlk adım asgari ücret olacak!

Yeni kabinede Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevini üstlenen Vedat Işıkhan’ı zorlu bir süreç bekliyor. Asgari ücretten memur ve emekliye kadar milyonlarca kişi temmuz ayında yapılacak zam oranını bekliyor.  

Son dakika! Altın fiyatlarıyla ilgili önemli uyarı: 350 lira birden yükselecek

Uzman isimden altın fiyatlarıyla ilgili önemli bir son dakika açıklaması geldi. Altın 350 lira birden artacak. İşte altın uzmanından o tarih...

Asgari ücretliler, memurlar ve emekliler bu zam haberi sizi daha da heyecanlandıracak!

Asgari ücretliler, emekliler ve memurların sabırsızlıkla beklediği Temmuz zammı gündemden düşmüyor. Yavaş yavaş şekillenen zamlı aylıkların detayları vatandaş tarafından merak ediliyor. Maaşlarda beklenen büyük artış ile ilgili merak edilenler haberimizde.

An itibariyle dolar kaç para? 4 Haziran Pazar dolar yükseldi mi? İşte güncel dolar ve euro, kaç lira oldu?

Dolar 4 Haziran Pazar günü kaç TL oldu? Dolar bugün yine yükseldi mi? İşte 4 Haziran Pazar dolar kuru…

Arçelik küçük ev aletlerinde haziran fırsatı! Bu fiyata bir daha bulamazsınız! 4 Haziran 2023 fiyat listesi... 

Arçelik küçük ev aletlerinde haziran fırsatı başladı. Zengin model çeşitliliği ile farklı bütçe ve ihtiyaçlara hitap eden Arçelik, indirimlerine küçük ev aletleri ürün grubu ile devam ediyor. Peki, Arçelik küçük ev aletleri kampanyasında hangi ürünler var?  İşte detaylar...

Twitter’dan yeni uygulama! Artık çeviri özelliği yok!

Sevilen sosyal medya platformu Twitter,  kullanıcıların başka ülkelerden atılan twitleri kendi diline tercüme etme olanağı veren çeviri özelliği kaldırıldı. Bu hizmetin “twitter blue” özelliği gibi paralı hale getirilip getirilmeyeceği ise merak ediliyor.

Tarım Bakanı Yumaklı: Tarımda ‘Yerlileştirme ve Millileştirme’ adımları hızlanacak

Tarım ve Orman Bakanlığı görevini Vahit Kirişci'den devralan İbrahim Yumaklı, ilk mesajlarını verdi. Bakan Yumaklı, gelecek dönemde üretimden tüketime her aşama için planlanan yapısal reformları hayata geçireceklerini söyledi.

İş dünyası yeni kabineyi değerlendirdi! İşte iş dünyasından gelen ilk mesajlar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün yeni Bakanlar Kurulu’nu kamuoyu ile paylaşırken, iş dünyasının temsilcileri yeni kabineyi değerlendirdi. Hazine ve Maliye Bakanlığı başta olmak üzere ekonomi bakanlıklarına getirilen deneyimli isimler iş dünyasında memnuniyetle karşılandı.

Porsche logosunu değiştirdi! İşte yeni logo

Otomobil dünyasının prestijli markalarından biri olan Porsche logosunu güncelledi. İşte Porsche'nin yeni logosu...

2023’ün ilk yarısında otomobil satışları katlanarak arttı!

2023 yılının ilk beş ayında geçen yılın aynı dönemine göre otomobil satışlarında yüzde 58,8 oranında artış gerçekleşti. Mayıs ayında ise otomobil ve hafif ticari araç pazarında satış adedi yüzde 70,9’a çıkarak tüm zamanların rekorunu kırdı.

İslam Memiş duyurdu! Ona yatırım yapan köşeyi dönecek!

Yatırımcılar yeni kabinenin açıklanmasından sonra piyasaların nasıl seyir edeceğini sorguluyor. Bu kapsamda Altın ve para piyasasları uzmanı İslam Memiş, o yatırımı önerdi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır kimdir? Mehmet Fatih Kacır nereden mezun? 

Yeni Sanayi ve Teknoloji Bakanı 1984 yılında İstanbul'da doğan Mehmet Fatih Kacır oldu. Peki Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır kimdir? Mehmet Fatih Kacır nereden mezun? 

Ticaret Bakanı Bolat: İhracatı büyütüp döviz rezervimizi artırmak istiyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni Bakanlar Kurulu’nu açıklamasının ardından bugün devir-teslim törenleri yapıldı. Yeni dönemde kabinenin Ticaret Bakanı olarak görev alan Ömer Bolat, ihracatı büyüterek cari açığı iyileştirmeyi ve döviz rezervlerini artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Goldman Sachs’tan korkutan dolar tahmini!

ABD’li yatırım Bankası Goldman Sachs, seçim sonrası Türk lirasına ilişkin tahminlerini güncelledi. Yatırım yapmadan önce bankanın 3, 6 ve 12 aylık dönemler üzerinden yaptığı tahminleri mutlaka okuyun.