19 / 04 / 2024

Art İnşaat'ın doğaltaş uygulaması 1.5 milyon metrekareyi aştı!

Art İnşaat'ın doğaltaş uygulaması 1.5 milyon metrekareyi aştı!

Doğaltaş satışı ve uygulamalarında sektörde önemli bir konumda bulunduklarına işaret eden Filiz Hökelek, çoğunluğu yurtdışında olmak üzere önemli projelerde 1 milyon 500 bin metrekareden fazla doğaltaş uygulaması gerçekleştirdiklerini söyledi



Doğaltaş sektöründe granit, mermer ve suni taşların dış cephe mekanik montajı ile iç mekan döşeme hizmeti sunan ART İnşaat, çoğunluğu yurtdışında olmak üzere bir çok önemli projede 1.5 milyon metrekareden fazla doğaltaş uygulaması gerçekleştirdi.

Suadiye’de bulunan merkezlerinde 20 yılı aşkın süredir inşaat sektörüne iç ve dış doğaltaş uygulama hizmeti verdiklerini söyleyen ART İnşaat Genel Müdürü Filiz Hökelek, günümüz mimarisinde üstün estetik sağlaması ve uzun ömürlü olması nedeniyle modern binaların yapımında tercih edilen granit, mermer ve suni taşların dış cephe mekanik montajını ve iç mekân döşeme işlerini özenle yaptıklarını ifade etti.

Son yedi yıldır da yurtdışı projelere doğaltaş satışı konusundaki faaliyetlerine ağırlık verdiklerini aktaran Hökelek, “Çoğunluğu yurtdışında olmak üzere önemli ve marka projelerde 1 milyon 500 bin metrekareden fazla uygulama gerçekleştirdik. Özellikle beyaz mermer tedariki konusunda dünyanın birçok ülkesinde bilinirliliğimizi sağlamış durumdayız. Vietnam, Carrara, Kemalpaşa, Manyas ve Muğla gibi beyaz mermerin her çeşidi müşterilerimizin şantiyesine kadar pırlanta sunar gibi teslim eden şirketimiz, birçok ilke de imza atıyor. İlkemiz işverenlerimizin yönetimimizin başında olmasıdır. İşverenlerimiz 100 kilometre hızla koşarken, biz 150 kilometre hız yapıyoruz” diye konuştu.

Sektörde ince işler kapsamına giren doğal ve suni taş çeşitleri, ürün tedariki, uygulama işleri dışında proje hizmetleri de verdiklerini belirten Filiz Hökelek, yurtdışında ABD elçilik binalarının projesini çizerek uygulamasını yaptıklarından bahsetti. Müşterilerine sundukları çözümlerde, üst düzeyde memnuniyet ve sınırsız servisle uzmanlaştıkları konularda en iyi fiyatı sunduklarını dile getiren Hökelek, sektörde öncü olmayı hedeflediklerini vurguladı. 1995 ve 2006 yıllarında özellikle Rusya ve Türk cumhuriyetlerinde etkin olarak rol aldıklarından bahseden Hökelek, son dönemde ise başta Katar olmak üzere, Irak, Türkmenistan, Azerbaycan, Umman, Cezayir, Arabistan ve Vietnam pazarlarının yer aldıkları coğrafyalar arasında bulunduğunu açıkladı.

“Müşteriler artık yetersiz hizmet ve kalitesiz ürüne ilgi göstermiyor”
Sektörde beklentilerin değişmesine bağlı olarak müşterilerinin taleplerinin de farklılaştırıp arttığını dile getiren Filiz Hökelek, artık öngörülen kaliteye uygunluk göstermeyen ürünlerin ve yetersiz hizmet veren firmaların ilgi görmediğini aktardı. Sektörde stratejik değişime katkıda bulunan faktörlerden birinin de rekabetçi ortamdaki başarının sonucu olan büyümenin olduğunu söyleyen Hökelek, “Organizasyonlar büyüdükçe, rekabet stratejileri ve kurumsal politikaları, büyüklüğün getirdiği sınırlamalarla karşılaşıyor. Farklı organizasyon yaklaşımlarına sahip şirketler, organizasyonlarını daha kompleks ve uzmanlık isteyen işleri yapan daha fazla insanla sürdürmeyi tercih ettiğinde, işi daha kusursuz teslim eder noktaya geliyorsunuz. ART İnşaat olarak bu hususlara çok önem verdik” şeklinde konuştu.

Dünya


 


Geri Dön