24 / 04 / 2024

Artaş İnşaat 3 projede çalışıyor!

Artaş İnşaat 3 projede çalışıyor!

Türkiye’nin istikrarına ve potansiyeline güveninin tam olduğunu dile getiren Süleyman Çetinsaya, milletçe el ele vererek bu günlerin ağırlığım üzerimizden hızla attığımızı ifade etti.



2016’da ülke olarak zor bir sınavdan başarı ile geçtiğimizi belirten Artaş İnşaat ve Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, “2016 yılının gerek ülke ekonomimiz, gerekse inşaat sektörü açısından ciddi anlamda verimli ve önemli bir yıl olacağı kanaatindeydik. Ülkemizin dinamikleri ve tüm verileri de bu doğrultuda bir tablo çiziyordu. Ancak; tarihte eşine rastlanamayacak hain bir darbe girişimiyle Türkiye’nin istikrarına set çekilmek, milletin iradesine de zincir vurulmak istendi. Bu alçak girişim dünya sahnesinde benzeri görülmemiş bir kahramanlıkla ve milletimizin birliğiyle bertaraf edildi. Darbe girişimine karşı güçlü bir duruş sergileyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, cesur hamleleri ve kararlılığıyla bir kez daha milletimizin de desteğini arkasına aldı. Yaşadığımız bu darbe girişimin ardından içimizdeki hainlerden hızla arınmaya başladık. Bu anlamda Sayın Cumhurbaşkanımız “Yeni Türkiye”nin doğuşunun da mimarı olmuştur” dedi.


KAMPANYA ETKİSİ

Türkiye’nin istikrarına ve potansiyeline güveninin tam olduğunu dile getiren Çetinsaya, milletçe el

ele vererek bu günlerin ağırlığım üzerimizden hızla attığımızı ifade etti. Darbe girişimi sonrası gayrimenkul sektörü temsilcilerinin başlattığı kampanya atağı ile ekonominin çarklarının dönmesi adına önemli bir adım atıldığını belirten Çetinsaya, “Emlak Konut GYO ve GYODER’in girişimleriyle gerçekleştirilen kampanyalar son derece güçlü etkiler sağladı. Konut sektörü için satışların oldukça az olduğu ağustos ayında satış rekorları kırıldı. Aynı etki, takip eden eylül, ekim, kasım aylarında da devam etti. Yılı tamamlarken devletimizin bir çok desteği ve girişimiyle de özel sektörün hedeflerini gerçekleştirmesi sağlandı. Artaş İnşaat olarak biz de yıl sonu itibariyle hedeflediğimiz seviyelere ulaşmış olacağız. Dün olduğu gibi bugün de Türkiye’ye güvenimiz tam. Bilhassa bugünlerde özel sektör temsilcüerinin daha da çok çalışması ve ülkemize yatırım yapması gerekiyor. Bu anlamda bizlerde üzerimize düşen görevi yerine getirerek, faaliyet gösterdiğimiz tüm sektörlerdeki yatırımlarımıza aralıksız devam ediyoruz” diye konuştu.


3 PROJEDE ÇALIŞIYOR

Bu yıl içinde Avrupa Konutları Başakşehir, Avrupa Konutları Atakent projelerine başladıklarını dile getiren Çetinsaya şunları söyledi: “Her üç projemizde de çalışmalarımız hızla sürüyor. 2016 yılı içinde Avrupa Konutları Kale projemizi belirttiğimiz tarihten önce tamamlayarak teslim ettik. Avrupa Residence & Office Ataköy projemizin inşa çalışmalarında sona geldik ve teslime hazırlanıyoruz. Vadistanbul projesinin Bulvar etabının ofislerini tamamladık ve teslimlerine başladık. Projenin AVM, otel ve alışveriş caddesini de önümüzdeki 3 ay içinde tamamlayacağız. Vadistanbul’un Park etabının da inşaatı ve satışları devam ediyor. Yine ortak girişimlerle gerçekleştirdiğimiz Tema İstanbul projemiz de ise konut etabında satışlara devam ederken, diğer etaplardaki çalışmalarımız da hızla sürüyor. Tüm projelerimizde gerçekleşen satış rakamları da beklentilerimiz doğrultusunda ilerliyor.


Başakşehir'de fırsat var

EMLAK Konut GYO desteğiyle Avrupa Konutları Başakşehir’de, yılın son fırsatları kapsamında düzenlenen kampanyada; düşük peşinat, ara ödeme avantajı, uygun vade oranlarıyla kredilendirme gibi ödeme kolaylıkları sunuluyor. Yılın son fırsatları kapsamında sunulan kampanyada alternatif ödeme planları oluşturulurken, daireler 584 bin 300 TL’den başlayan fiyatlarla konut alıcılarına sunuluyor. Kampanyada, yüzde 5 peşinat avantajı sunuluyor. Yüzde 12,5 tutarındaki ilk ara ödeme Mayıs 2017’de, yüzde 12,5 tutarındaki ikinci ara ödeme Eylül 2017’de ödeniyor. Kalan tutar ise 60 aya kadar yüzde 0,42; 120 aya kadar yüzde 0,70 vade farkı veya TÜFE oraınyla taksitlendiriliyor. Yılın son fırsatlarının sunulduğu projede, yüzde 35 peşinat, kalanı Haziran 2017’de ödeme seçeneği de alternatif olarak sunuluyor. 941 daire ve 27 ticari ünite bulunana projede teslimlerin 2017’nin son çeyreğinde yapılması hedefleniyor.


Hürriyet 


Geri Dön