16 / 04 / 2024

Artaş, Vadistanbul'daki oteli Dubai'de satışa çıkardı!

Artaş, Vadistanbul'daki oteli Dubai'de satışa çıkardı!

Artaş İnşaat, Cityscape Global Fuarı’nda ortaklarıyla Ayazağa’da hayata geçirdiği “Vadistanbul” projesiyle yer alıyor. Şirket projenin ikinci etabı Bulvar’da yer alan otelin satışı için görüşme yaptı.



Artaş İnşaat, Cityscape Global Fuarı’nda Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla Ayazağa’da hayata geçirdiği “Vadistanbul” projesiyle yer alıyor.


3 etaptan oluşan projenin 1.000 konutluk üçüncü etabı fuarda ilk kez Körfez yatırımcısına tanıtıldı. Türkiye lansmanı ise ekim ayında gerçekleştirilecek.


Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, fuarda yatırımcılarla temaslarda bulunduklarını belirterek, projenin ikinci etabı Bulvar’da yer alan otelin satışı için Dubaili grupla görüştüklerini söyledi. Dubai’de 7 oteli bulunan Auris Hotels’in sahibi Ahmet El Abdullah ile görüştüklerini belirten Çetinsaya, “Tamamlama aşamasına geldik. KDV hariç 90 milyon dolar üzerinden satış planlıyoruz. Hatta satışa çıkarmadığımız AVM için de AL-Shiddi Group’un sahibi Sulaiman AL-Shiddi bir teklifte bulundu” dedi.



Milliyet




Geri Dön