19 / 04 / 2024

Artvin Engelsiz Kültür Sanat Merkezi yarın açılıyor!

Artvin Engelsiz Kültür Sanat Merkezi yarın açılıyor!

Artvin Engelsiz Yaşam Kültür ve Sanat Merkezi yarın saat 12.00'de düzenlenecek olan törenle hizmete açılacak. Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, resmi açılışa herkesi davet etti.



Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, yarın açacağı engelsiz yaşam ve kültür sanat merkezini engelli vatandaşların ve kadınların boş zamanlarını değerlendirebilecekleri, yöreye özgü hediyelik eşya üretip satabilecekleri ve satılan ürünlerin engellilere gelir sağlayacağını açıkladı.


Artvin Belediyesi’nin, ‘Engelsiz Artvin’ sloganıyla engelli vatandaşların ve kadınların boş zamanlarını değerlendirebilmeleri, yöreye özgü hediyelik eşya üretip satabilmeleri ve eğitim alabilmeleri için geçen yıl hizmete soktuğu Engelsiz Yaşam, Kültür Sanat Merkezi yarın düzenlenecek törenle resmen hizmete açılacak.


Geçen yıl açılış yapılmadan hizmete başlayan Engelsiz Yaşam Kültür ve Sanat Merkezi için Pazartesi günü saat 12.00’de açılış töreni düzenlenecek. Artvin Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Halk Eğitim Müdürlüğü eğitmenleri tarafından, engelli ve vatandaşlara yönelik ahşap boyama, alüminyum folyo kabartma, tezhip sanatı, dokuma, seramik boyama, el işi gibi farklı ürünlerin yapımı konularında bilgiler verilecek olan sanat merkezinde, uygulama çalışmaları yapılacak. Ürünler, merkezde hem sergilenecek hem de, satılarak engellilere gelir sağlayacak.


‘Özgürlük bedeninde değil yüreğindedir’ anlayışıyla engelsiz bir Artvin hedeflediklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, hanımlar ve engelli vatandaşları için her zaman en iyi hizmeti vermeye devam edeceklerini belirterek, tüm Artvinlileri, 9 Mayıs Pazartesi günü saat 12.00’de yapılacak resmi açılışa davet etti.


Hürriyet


Geri Dön