19 / 04 / 2024

Artvin'de kent yenileme çalışmaları başladı!

Artvin'de kent yenileme çalışmaları başladı!

Artvin'de KÖYDES projesi kapsamında kentte yatırımlar sürüyor. Artvin'de Üçırmak ve Sırtoba köy yollarının açılışı gerçekleşti.



Artvin’in Arhavi ilçesinde Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) kapsamında yapılan Üçırmak ve Sırtoba köy yollarının açılışı gerçekleşti. Gerçekleşen açılışa Arhavi Kaymakamı Şeref Aydın, İl Genel Meclis Üyeleri Hakkı Aytolan ve Erkan zyazıcı, AROSB Müdürü Hasan Özpervan, Birlik Muhtarları Ali Kuru ve Kudret Kaya, Üçırmak Köyü Muhtarı Burhan Yıldız ve köy halkı katıldı.


Üçırmak Köyü Muhtarı Burhan Yıldız, köylerinin yolunun genişletilmesinde ve betonlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, 300 metre beton yol yapıldığını belirterek, "İhtiyaç olan bölgelerimizi Kaymakamımız ve heyetimize gösterdik. Başta Kaymakamımız Şeref Aydın olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.


Arhavi Kaymakamı Aydın ise, vatandaşların her şeyin en güzeline layık olduğunu ifade ederek, "Hizmetlerin en güzelini vatandaşlarımıza sunmaktan büyük onur ve gurur duyuyoruz. Ancak yolları yapmak ne kadar önemli ise onları korumak o kadar önemlidir. Bu yolları korumakta size düşer" şeklinde konuştu.


Yapılan konuşmaların ardından törene katılanlar, yolu hizmete açan kurdeleyi kesti. KÖYDES kapsamında ikinci yol betonlama projesi Sırtoba köyünde açıldı. Sırtoba Köyü Muhtarı Ali Kuru ise, "İhtiyaç duyduğumuz kış aylarında ulaşımı zor olan bölgemizi beton yaptık, çalışmalarımız devam edecek, emeği geçenlere köyümüz adına teşekkür ederim" dedi.


Yapılan konuşmaların ardından törene katılanlar, Sırtoba Köyü yolunu hizmete açan kurdeleyi kesti.


Milliyet




Geri Dön