26 / 04 / 2024

Asansör İstanbul 2015 Fuarı bugün başlıyor!

Asansör İstanbul 2015 Fuarı bugün başlıyor!

Asansör İstanbul 2015, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın da katılacağı törenle 26 Mart Perşembe günü kapılarını ziyaretçilere açıyor. 28 ülkeden 440 firmanın yer aldığı fuarı, 73 ülkeden 28 bin profesyonelin ziyaret etmesi bekleniyor.



Asansör İstanbul 2015, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı fikri ışık’ın da katılacağı törenle 26 Mart Perşembe günü kapılarını ziyaretçilere açıyor. 28 ülkeden 440 firmanın yer aldığı fuarı, 73 ülkeden 28 bin profesyonelin ziyaret etmesi bekleniyor.


Asansör İstanbul 2015, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Asansör ve Yürüyen Merpen Sanayicileri Derneği (AYSAD) Başkanı Sefa Targıt, Avrupa Asansör Derneği (ELA) Başkanı Philippe Lamalle ve sektör temsilcilerinin katılacağı törenle 26 Mart Perşembe günü kapılarını açıyor. İFO Fuarcılık tarafından iki yılda bir düzenlenen Asansör İstanbul 2015, Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi’nin yeni salonlarında gerçekleşecek. Dört gün devam edecek kıtalar arası organizasyonda 28 ülkeden 440 firma, başta güvenlik olmak üzere asansör teknolojilerine dair yenilikleri sergileyecek. Ayrıca bu yıl bina dışından asansör çözümleri arayan uluslararası tasarım yarışmasında dereceye giren projeler de fuar boyunca ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.


Asansör İstanbul’a uluslararası ölçekte yoğun bir ilgi olduğunu söyleyen İFO Fuarcılık Genel Müdürü Zekeriya Aytemur, “Şu ana kadarki online ziyaretçi kayıtlarına göre fuarın 73 ülkeden 28 bin profesyoneli buluşturacağını öngörüyoruz” dedi.


Bu yıl 14.’sü gerçekleştirilen Asansör İstanbul, teknolojik yeniliklerin yanı sıra sektörün gündemlerini konu alan bir dizi konferansa da ev sahipliği yapacak. Fuar kapsamında 28 Mart Cumartesi günü düzenlenecek oturumda, eski Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün aralarında asansörcülerin de olduğu imalat sektörüne küresel rekabette markalaşmanın önemi, fırsatları değerlendirme ve bakanlık-sektör ilişkileri konularında tecrübelerini aktaracak.


AYSAD, BİNALARINDAKİ ASANSÖRDEN SORUMLU OLAN “YÖNETİCİLERİ” BİLGİLENDİRECEK

AYSAD, yeni güvenlik yönetmeliğinin yürürlüğe girmesiyle birlikte binalarındaki asansörlerin doğru işleyişinden birinci derecede sorumlu hale gelen yöneticileri fuar süresince bilgilendirecek ve bu konuda hazırladığı kitapçıkları dağıtacak.

Bir şoförü ve yöneticisi bulunmayan tek dikey ulaşım aracı asansörlere ilişkin en son yeniliklerin sergileneceği, ayrıca eş zamanlı gerçekleştirilen seminer ve konferanslarla sektör gündeminin tartışılacağı Asansör İstanbul 2015’i izlemek isteyenler, organizasyon hakkında detaylı bilgi ve online davetiye için www.asansoristanbul.com adresini ziyaret edebilir.


Milliyet


Geri Dön