28 / 03 / 2024

Aşçıoğlu İnşaat yatırımı büyüttü!

Aşçıoğlu İnşaat yatırımı büyüttü!

AŞÇIOĞLU Grubu, Ataköy’deki konut projesi Selenium’da hızlı satış yapınca yeni yatırımlara soyundu. Şirket, Ataköy-Bakırköy hattında 500 milyon dolar değerinde konut yapacak. Aşçıoğlu İnşaat yatırımı büyüttü.



LÜKS konut projeleri üreten Aşçıoğlu İnşaat, yeni merkez olarak Ataköy-Bakırköy’ü seçti. 130 milyon dolar yatırımla hayata geçirdikleri Selenium Ataköy projesinde 25 günde yüzde 81 daire satışı yaptıklarını belirten Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, “A plus konut üreten bir firma olduğumuz için Ataköy ve Bakırköy bizim için uygun bir lokasyon. Selenium Ataköy’e olan ilgi nedeniyle bölgede 2 yıl içinde 500 milyon dolarlık yatırım planladık” dedi. Bölgedeki ikinci projeleri için arsa sahipleri ile anlaştıklarını ve 100 milyon dolarlık bir proje planladıklarını belirten Aşçıoğlu, kentsel dönüşüm için de incelemeler yaptıklarını kaydetti. 


2106’DA TAMAMLANACAK

Her blokta 107 dairenin olduğu 3 blokluk Selenium Ataköy projesi 74 bin metrekare inşaat alanına sahip. 89 metrekareden 281 metrekareye kadar farklı dairelerin yer aldığı projende teslimlerin 2016 yılının üçüncü çeyreğinde yapılması planlanıyor. Projede metrekare satış fiyatı 6 bin 250 liradan başlıyor. İnşaat ruhsatı alınan Selenium Ataköy’ün sosyal donatıları arasında bisiklet ve yürüyüş pisti, 5 dönüm geniş peyzaj alanı, yüzme havuzu, güneşlenme terası, çok amaçlı spor sahaları, fitness ve çok amaçlı stüdyo alanı, SPA, çocuk odası, oyun bahçesi ve squash yer alıyor.


Milyonluk sipariş

İNGİLTERE ve Amerika’da müşterileri olduğunu söyleyen Yaşar Aşçıoğlu, yabancı yatırımcıların milyonluk evleri telefonla ayırttıklarını belirtti. Aşçıoğlu, “Selenium Ataköy’de Amerikalı yatımcıya 8 daire attık. Bizi tanıyan yatırımcılar telefonla ayırıp satışa çıkmadan dairelerini ayırtıyorlar” dedi.


Otizme destek

ATAKÖY satış sürecinde sosyal sorumluluk projesi kapsamında Tohum Otizm Vakfı’na destek olunuyor. Projeden daire alanlar, vakfa 1000 TL kişisel bağış yapmış oluyor.


Hürriyet


Geri Dön