23 / 04 / 2024

Aşçıoğlu Yapı yeni yılda kentsel dönüşüme ağırlık verecek!

Aşçıoğlu Yapı yeni yılda kentsel dönüşüme ağırlık verecek!

Türkiye ve yurtdışında inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdüren Aşçıoğlu Yapı, yeni yılda hayata geçireceği projelerini açıkladı. 




Türkiye ve yurtdışında inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdüren Aşçıoğlu Yapı, 2018 yılında başayacağı   projelerini açıkladı. 

 

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre, yüzlerce yatırımcıyı konut sahibi yaptıklarını vurgulayan Aşçıoğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aşçıoğlu, 2018’de üretecekleri yeni projelerinde de yatırımcılarına yüksek standartlarda yaşam imkanının yanı sıra yüksek prim fırsatı sunacaklarını dile getirdi.

 

Ahmet Aşçıoğlu; 2018 ve 2019 yıllarında özellikle Çekmeköy, Eyüp, Küçükçekmece ve Sancaktepe bölgelerinin piyasa şartları üzerinde değerleneceği ve bu bölgelerde kentsel dönüşüm projelerine ağırlık vereceğini açıkladı. 

 

"Kentsel dönüşümü rant için değil vatandaşlarımızın can güvenliği için yapıyoruz" diyen Aşçıoğlu; "Kentsel dönüşüm kapsamında Grup olarak proje yapmaya devam edeceğiz. Her şeyden önce Türkiye’nin değişmesi, vatandaşlarımızın daha güvenilir ve daha sağlam yapılarda yaşayabilmesi açısından bu bize düşen en önemli görevdir" dedi. 

 

"Ev sahibi olmak için en uygun dönem"
Konut sahibi olmak isteyenlerin hiç beklememesi gerektiği de sözlerine ekleyen Aşçıoğlu; "2017 yılını tamamlarken devlet desteği ile birçok hedefimizi gerçekleştirmemiz sağlandı. Sektörde yapılan kampanyalarla maliyet artışlarını sübvanse ettik. Maliyetlerin artmasına rağmen şirket olarak biz bu artışı konut fiyatlarına yansıtmadık. Bu sebeple gayrimenkul almak için en uygun dönemin içindeyiz. İçinde bulunduğumuz durum orta gelir gurubu için gerçekten büyük bir şans. Firma olarak her zaman olduğu gibi bu günde tüketicinin yanında ve ekonomiye destek vermekteyiz" ifadelerini kullandı.


Geri Dön