25 / 04 / 2024

Asgari ücret kadar karşılıksız ödeme yapılacak! Hemen başvurun!

Asgari ücret kadar karşılıksız ödeme yapılacak! Hemen başvurun!

Okulların açılmasıyla birlikte üniversite öğrencileri için bazı eğitim kurumlarından verilecek olan burs ücretleri belli oldu. Çok sayıda üniversite ve kurum başarı bursu ve ihtiyaç sahibi öğrencilere de destek ödemesi yapacak.



Yeni eğitim öğretim döneminin başlaması ile birlikte birçok üniversite ve kurum öğrencilere vereceği burs miktarlarını açıkladı. Üniversite öğrencilerine, başarı bursunun yanı sıra ihtiyaç sahibi olanlara da destek ödemeleri yapılacak. İşte üniversite öğrencilerine burs verecek olan o kurumlar ve yapılacak ödeme miktarları.

İŞTE BURS DESTEĞİ SAĞLAYAN ÜNİVERSİTELER…

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ

Boğaziçi Üniversite’si bu sene öğrencilere 2.500 TL burs imkanı sunuyor. Öğrencilerin dereceye girdikleri puan türü ile yerleştikleri bölümün puan türünün aynı olması şartı ve Boğaziçi Üniversitesi’ne 1. tercihinde yerleşmek ön koşul olarak kabul ediliyor. Puan türlerinde birinci olanlara 2.500 TL veriliyor. Derecelerine göre öğrencilere barınma imkânı ile yüzme havuzu, sinema salonu üyelikleri sağlanıyor.

Asgari ücret kadar karşılıksız ödeme yapılacak! Hemen başvurun!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön