24 / 04 / 2024

Asgari ücrette flaş gelişme! AK Parti’den yeni açıklama geldi! 2023 asgari ücret…

Asgari ücrette flaş gelişme! AK Parti’den yeni açıklama geldi! 2023 asgari ücret…

Tüm çalışanlar aralık ayında açıklanacak olan 2023 asgari ücrete kilitlenmişken AK Parti cephesinden ise konu ile ilgili olarak açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bu kez konuşan isim ise AK P arti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu oldu. İşte detaylar…



ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI

Dönemin şartlarına göre merak ile beklenen asgari ücrette güçlü artışların olacağını açıklayan Sarıeroğlu, "Bütçe sürecinin ardında da yine emekçilerimizin başta 'EYT' olmak üzere sözleşmeli kişilerin kadro konusu olmak üzere arkasından asgari ücretimizin yine o zamanki şartlar değerlendirilerek asgari ücret ile çalışan vatandaşlarımızın; kaldı ki asgari ücret sadece asgari ücret ile çalışanları etkilemiyor" açıklamalarını yaptı.

Sözlerinin devamında ise Sarıeroğlu, "Sosyal yardımlar başta olmak ile birlikte engelli aylıkları, evde bakım aylıkları, yaşlı aylıkları ve her alanı etkilemekte. Bütün işyerlerindeki ücret skalalarını da bu tarz artışa etki eden bir sosyal denge ücretidir gerçekte. Bu manada asgari ücret ile ilgili de güçlü artışların olacağı bir dönem olacak" ifadelerini kullandı.

Sarıeroğlu, 84 milyon vatandaş için de Türkiye'nin geleceği için güçlü bir biçimde çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Asgari ücrette flaş gelişme! AK Parti’den yeni açıklama geldi! 2023 asgari ücret…

Hesabınıza tam 3.336 TL yatacak! Evde bakım maaşı Ekim 2022 yattı mı? Evde bakım maaşı Ekim 2022 ne zaman yatacak?

Euro’da çöküş devam ediyor! Analistler ise Euro’nun tavan yapacağı tarihi açıkladı! Elinde Euro olanlar dikkat

Akaryakıtta deprem! Benzin ve motorine yeni zam mı var? Opet, PO, BP, Total 9 Ekim 2022 fiyat listesi


Geri Dön