25 / 04 / 2024

Asgari ücretten sonra bir ilimizde daha işçilere dev zam! Maaşlara yüzde 50 zam geldi

Asgari ücretten sonra bir ilimizde daha işçilere dev zam! Maaşlara yüzde 50 zam geldi

Türkiye genelinde asgari ücretin yükselmesinin ardından belediyeler de işçilerine zam yapmaya devam ediyor. Son olarak bir ilimizde daha belediye işçilerine yönelik yüzde 50 zam yapıldı.



Bu bağlamda geçen sene yapılan toplu iş anlaşması uyarınca, aldıkları maaş artışları hızla eriyen kadrolu işçilerimizin maaşlarında temmuz ayından itibaren geçerli olmak üzere yüzde 50 oranında artış yapma kararı aldık. Ayrıca Estram çalışanlarımızın da maaşlarına yönelik iyileştirme çalışmalarımızı kısa süre içinde tamamlamayı hedefliyoruz. Espark Şirketimiz bünyesinde çalışan işçilerimizi kapsayan toplu iş görüşmeleri de devam ediyor. Onlar içinde bütçe olanaklarımız çerçevesinde bir artış yapma çabası içindeyiz.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön