25 / 04 / 2024

Aslan yattığı yerden belli olur...

Aslan yattığı yerden belli olur...

Konut seçimi artık gerçek anlamda bir yaşam biçimi seçimidir.



Günümüzde bir evin 4 duvara sahip ve içinde yaşayan insanların barınma ihtiyacını karşılamasının ötesindeki beklentilerine cevap vermesi gerekmekte. Zaman yoksunu çağımız insanı artık tüm yaşamsal gereksinimlerinin evlerinde hazır bulunmasını istiyorlar. Kentin gün içinde tüm sorunlarını yaşayan bir kişi akşam evinde yaşayacağı konforun hayaliyle yaşıyor da denilebilir.
Eskiler ne güzel söylemişler, "Aslan yattığı yerden belli olur" diye. Günümüzde günlük hayatın stresi içinde bunalan insanların en azından evlerinde aslanlar gibi yaşaması bir gereklilik halini almıştır. Biz inşaatçılar da bu gerçekten hareketle modern kent insanının gereksinimlerine cevap verebilecek nitelikte konutlar üretmekle sorumluyuz.
İstanbul'da güvenliğin ve lokasyonun önem kazandığı günümüzde evinde sosyal aktiviteleri olan konforlu bir ortamda yaşamak insan hayatında artık bir lüks olmaktan çıktı. Şehir merkezindeki rezidans konforu ile donatılmış bir konut ile tüm ailenin güvenini ve konforunu sağlamak yeni yüzyılda bir mecburiyet oldu. Eskiden klimalı arabalara binmek nasıl hayaldi, şimdi ise klimasız araba yok gibi. Rezidanslardan daire satın almak da önümüzdeki yıllarda şart olacak... Güven, rahatlık ve konfora verilen fiyat farkının değdiğini bilen kişiler imkanlarını zorlayarak yaşam tarzı satın almak isteyecekler.

Geri Dön