29 / 03 / 2024

Aslanlı Köşk'ün satış itirazına ‘ret' çıktı

Aslanlı Köşk'ün satış itirazına ‘ret' çıktı

TMSF tarafından Remzi Gür'e 23,8 milyon TL'ye ihale edilen Aslanlı Köşk ihalesinin feshi için açılan dava, mahkeme tarafından reddedildi



TASARRUF Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından işadamı Remzi Gür'e 23,8 milyon TL'ye ihale edilen Aslanlı Köşk ihalesinin feshi için açılan dava, mahkeme tarafından reddedildi.

Mahkeme Hakimi Abdurrahim Karabağ, şikayetçiler Toprak Seniteri, Halis Toprak ile oğulları Ahmet ve Mehmet Toprak tarafından 21 Nisan 2009 tarihinde yapılan Aslanlı Köşk'ün satışının iptali istemli davanın reddine hükmetti. Halis Toprak, temyize gideceklerini söyledi. Toprak basın mensuplarının özel yaşamıyla ilgili sorularına ise “O konularda hiçbir şey yok. Geçin onları. Boşanma iddiaları doğru değil” dedi.
Taner Yener / Hürriyet

Konu ile ilgili basında yer alan diğer haberler

Aslanlı Köşk şikâyetine ret
TMSF'nin işadamı Remzi Gür'e 23. 8 milyon liraya sattığı Aslanlı Köşk'ün ihalesinin feshi davası reddedildi. Mahkeme Başkanı'nın "TMSF üç yerimizi bedavaya sattı" sözlerini ciddiye almadığı köşkün eski sahibi Halis Toprak, kararı temyiz edeceklerini söyledi. Toprak, eşiyle boşanacakları iddiasını da yalanladı.
Aliye Çetinkaya / Sabah


Geri Dön