26 / 04 / 2024

Asma Bahçeler 2015'te bitiyor!

Asma Bahçeler 2015'te bitiyor!

Narlıdere'de zorluk derecesi yüksek bir projeyi başarıyla yürüttüklerini ve evleri Haziran 2015'te sahiplerine teslim edeceklerini kaydeden Tanyer İnşaat Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, projedeki satış oranının da yüzde 80'e ulaştığını söyledi.



Tanyer İnşaat'ın, gerek mimari özellikleri, gerekse peyzajı ve doğayla iç içe yapısıyla kente önemli katma değer kazandıran Asma Bahçeler Projesi'ııin büyük bir hızla devam eden inşaatının yüzde 80'lik bölümünün tamamlandığı bildirildi. Narlıdere'de zorluk derecesi yüksek bir projeyi başarıyla yürüttüklerini ve evleri Haziran 2015'te sahiplerine teslim edeceklerini kaydeden Tanyer İnşaat Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, projedeki satış oranının da yüzde 80'e ulaştığını söyledi. 


Özel bir proje gerçekleştirdik Asma Bahçeler'in merkezi bir konumda olduğunu, tatil beldeleri ve kent merkezine çok yakın mesafede bulunduğuna dikkat çeken Genel Koordinatör Tanyer, "Proje 98 konuttan oluşuyor. Tüm evlerin önü açık. Ev sahipleri eşsiz dağ ve deniz manzarasıyla iç içe yaşayacak" diye konuştu. 


Milliyet Ege 


Geri Dön