29 / 03 / 2024

Asma Bahçeler Projesi teslim tarihi ne zaman?

Asma Bahçeler Projesi teslim tarihi ne zaman?

Sektörde 22 yıldır hizmet veren Tanyer İnşaat, Narlıderedeki Altınvadi, Altınova, Mavisu ve Asma Bahçeler konut projeleriyle mimari ve doğanın güzelliklerini bir arada sunuyor



15 aile Asma Bahçeler'i tercih etti


Narlıdere bölgesinde gerçekleştirdikleri projelerde yaşamın devam ettiğini ve Asma Bahçeler projesinde de sona yaklaştıklarını belirten Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer 15 ailenin Asma bahçeler'de yaşama ayrıcalığına kavuştuğunu söyledi.


Altyapı ve çevre düzenlemesinin hızla tamamlandığı Asma Bahçeler’de, inşaat seviyesi olarak yüzde 95’e ulaştıklarını kaydeden Münir Tanyer, “Asma Bahçeler de temmuzdan itibaren yaşam başladı. spor tesisleri, otopark ve çevre düzenlemesi yapılıyor. Asma Bahçeler’in çevresindeki park alanları ve projeye ulaşımı kolaylaştıracak yollar üzerinde çalışmalarımızı hızla bitiriyoruz. Kasım ayı içerisinde ince detayları da bitirip siteyi tamamen aktif hale getireceğiz. Asma Bahçeler gibi zorluk derecesi yüksek bir projenin tamamlanması bizim için çok önemliydi.  Doğaya ve zemine özen gösterdik. Kazıkların yapılması, hazırlanması ve belli düzeye ulaşarak  sağlamlaşmasını bekledik. Bizim için güvenlik herşeyden önce geliyor” dedi.


Tanyer, insanların hayal ettiği bir yaşamı sürdürebiliyor olması ve çocuklarını mutlu olduğunu görmenin kendilerine de gurur verdiğini dile getirerek yeni projelerle çalışmalarını sürdüreceklerini sözlerine ekledi.


Toplam 98 konuttan oluşuyor


Narlıdere'de yapımı devam eden ve Babil'in Asma Bahçeleri'nden esinlenerek kente kazandırdıkları Asma Bahçeler projesini de 2015 yılında sahiplerine teslim edeceklerini söyleyen Münir Tanyer, şu bilgileri verdi:


“Bir yamaç üzerine inşa edilen ve bahçeli evlerden oluşan projemiz, bir evin çatısının diğerinin bahçesi olması mantığıyla yaratılmış kotlardan oluşuyor. Dağ ve deniz manzarasına sahip Asma Bahçeler'de 18 bin metrekare alan üzerinde 32 villa ve 66 apartman dairesi olmak üzere 1+1, 2+1, 3+1 tiplerinde toplam 98 konuttan oluşuyor. Tüm evlerin önü açık. Ev sahipleri eşsiz dağ ve deniz manzarasıyla iç içe yaşayacak. Her daire ortalama 150 metrekarelik özel bir bahçeye sahip. Bu projede alanında isim yapmış peyzaj mimarlarıyla çalışıyoruz. Burada, ev sahipleri doğanın tüm sesleri ve sakinliğini evlerinin konforunda yaşayacak”


Altın Vadi, Altın Ova, Narlıdere Mavi Su Evleri, Değirmen Evleri ve yapımında sona yaklaşılan Asma Bahçeler projesi, Tanyer İnşaat'ın İzmir'e kazandırdığı başarılı uygulamalar arasında yer alıyor.


Milliyet



Geri Dön