28 / 03 / 2024

Asmalı Evler Bahçeşehir, Eylül 2013'te teslim edilecek!

Asmalı Evler Bahçeşehir, Eylül 2013'te teslim edilecek!

Dekar İnşaatın, Asmalı Evleri 40 ile 300 metrekare arasındaki bahçeleriyle dikkat çekti. Şirketin sahibi Salih Kuzu, projede fiyatların 308 bin liradan başladığını söyledi



Bahçeşehir bölgesinden Günışığı projesini bitiren Dekar İnşaat, yine aynı bölgede Asmalı Evler projesiyle yeni bir konsept denemeye başladı. Denizlide 200 dönümlük asma bahçesi olan Dekar DKnın Başkanı Salih Kuzunun bahçeli villa hayalinden yola çıkılarak yapılan Asmalı Evlerde fiyatlar 308 bin liradan başlıyor. Projenin bitmesinin ardından her eve bir asma ağacı dikmeyi de planlayan Salih Kuzu, bahçeli evlerin artık insanların öncelikli tercihi olmaya başladığını belirterek Bahçeli ev yapmak şirketler için pek kârlı olmasa da, konut müşterilerinin tercihi yönünde planlamamızı yaptık. Projemize ilgi büyük dedi.

Her eve bir bahçe anlayışı ile tasarlanan Asmalı Evler Projesi, 40 metrekare ile 300 metrekare arasında değişen bahçelere sahip, 134-180 metrekare arası brüt alanlı 9 farklı ev tipinden oluşuyor. Toplam 170 bahçeli evden oluşan ve 80 milyon TL yatırım değerine sahip olan Asmalı Evler Projesinin 64 bahçeli evden oluşan ilk etabı Kasım 2012 tarihinde teslim edilecek. Ön satışları büyük ilgi gören ilk etap için satışlar devam ediyor. Asmalı Evlerin 64 konuttan oluşan ikinci etabı Haziran 2013 tarihinde, 42 konuttan oluşan üçüncü etabı ise Eylül 2013 tarihinde teslim edilecek.

Yüzde 25 peşin, yüzde 75 taksit imkanı

Fiyatları 308 bin TL ve 590 bin TL arasında değişen Asmalı Evler Projesinde konut sahibi olmak isteyenlere, yüzde 25 peşin, yüzde 75 taksitli veya banka kredili olarak ödeme olanağı sunuluyor. Projenin bir diğer dikkat çekici özelliği ise, benzer projelere göre daha uygun bir aidat bedeli belirlenecek olması. Gayrimenkul sektöründe uzun yıllar profesyonel olarak görev yapan ve ardından kendi markasını yaratan Dekar DK Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, sektörde bugüne kadar kazanmış olduğu deneyim ve birikimi ile, ailelerin ihtiyaçlarının ön planda olduğu farklı konseptlerde projeler gerçekleştireceklerini söyledi. Kuzu, projedeki aidat miktarının da benzer sitelere göre düşük olacağını belirterek Sitede 300-400 lira arasında site aidatı olacak diye konuştu.

Yeni projede prim oranı yüksek olacak

Bahçeşehirde inşa edilen ve 2010 yılında teslim edilen Günışığı Evleri Projesi ile yatırımcılara 2 yılda yüzde 60 prim sağladıklarına dikkat çeken Salih Kuzu Asmalı Evler projemizde de yatırımcılarımız yüksek bir prim elde edecekler. Üç etaptan oluşan projemizin ilk etabı, satışlar başlamadan büyük ilgi gördü ve önemli bir bölümünün satışını gerçekleştirdik. Asmalı Evler, hem oturmak hem de yatırım yapmak isteyenlerin yüzünü güldürecek bir projedir dedi. Kuzu, projenin 48 bin 327 metrekare arsa üzerine yapıldığını belirtti. 
Star


Geri Dön