19 / 04 / 2024

Asmalı Hayat Dekar teslimleri ne zaman?

Asmalı Hayat Dekar teslimleri ne zaman?

Firma: Dekar Yapı

Proje: Dekar Asmalı Hayat

Dekar Asmalı Hayat projesinde fiyatlar 821 bin TL'den başlıyor.Toplam 244 adet bahçeli evden oluşan projede konut büyüklükleri 149 metrekareden başlangıç gösteriyor. Peki Asmalı Hayat Dekar teslimleri ne zaman?



'Asmalı Hayat Dekar teslimleri ne zaman?' sorusunu cevaplandırmadan önce projenin detaylarına gözatalım.  Dekar Yapı  tarafından inşa edilen projede fiyatlar 821 bin TL'den başlıyor.


Hayat Dekar Konutları nerede?

Toplam 78 bin metrekare alanda inşa edilen proje İstanbul İl'i Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. Proje Dekar Yapı tarafından inşa ediliyor. 


Dekar Asmalı Hayat kat planları

Konut alanlarının 149 metrekare ile 361 metrekare arasında değiştiği projede ev tipleri 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje toplam 244 adet bahçeli evden oluşuyor.


Dekar Asmalı Hayat ortak yaşam seçenekleri

Projedeki sosyal etkinlik alanları arasında basketbol sahası, tenis kortu, özel yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları, bisiklet parkurları, fitness salonu yer alıyor.


Hayat Asmalı Dekar Konutları fiyat

Daire fiyatlarının 821 bin TL'den başlayıp 2 milyon 312 bin TL'ye kadar yükseldiği projede ödeme seçeneklerine göre yüzde 25 peşinat sağlandığında, kalan tutar için banka kredisiyle taksitlendiriliyor.


Asmalı Hayat Dekar teslimleri ne zaman?

Satışları devam eden projedeki dairelerin teslimleri 1. etap için 2016 yılı Kasım ayı, 2. etap için 2017 yılı Haziran ayı, 3. etap için ise 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 


Beylikdüzü  Dekar Asmalı Hayat  adres

Marmara Mahallesi, Hürriyet Bulvarı, No:251 Beylikdüzü – İstanbul


Dekar Asmalı Hayat iletişim

Telefon: 0212 875 05 01

http://www.dekaryapi.com/

Tülay ÇENESİZ/Konutfirsatlari.com


projeye sor



Geri Dön