25 / 04 / 2024

Asortie Mobilya zevke göre mobilya üretiyor!

Asortie Mobilya zevke göre mobilya üretiyor!

Türkiye’de mobilya sektörü, ekonomiye ve istihdama önemli katkıda bulunuyor. 6 milyar doları geçen üretimiyle Türkiye, dünyanın ilk 15 ülkesi arasına girdi. Asortie Mobilya, yaşam standartlarına, sosyal etkinliklerine göre mobilyalar üretiyor...




Asortie Mobilya, yaşam standartlarına, sosyal etkinliklerine göre mobilyalar üretiyor.


Türkiye’de mobilya sektörü, ekonomiye ve istihdama önemli katkıda bulunuyor. Mobilya sektöründe 6 milyar doları geçen üretimiyle Türkiye, dünyanın ilk 15 ülkesi arasına girdi.


Asortie Mobilya Yön. Kur. Başkanı Murat Erat, ”Müşterilerimizin yaşam standartlarına, sosyal etkinliklerine göre mobilyalar üretiyoruz. Ürünlerimizde müşterilerin hayallerini amaçlıyoruz. Müşterilerimizin ev halkının yüzündeki tebessüm bizi mutlu ediyor” dedi.


Bu tebessümü tüm dünyaya yaymayı amaçladıklarını belirten Erat, ”Bizim için müşteri kraldır. Kral ne isterse ben onu yaparız. Ar-Ge’ye de önem vermekteyiz. Örneğin sıcak ülkelerde oranın yaşam standartlarına göre mobilya üretebilmeyi araştırıyoruz” dedi.


Otellere, lokantalara, kral dairelerine, suitlere, evlere, villalara hitap ettiklerini söyleyen Erat, sloganlarının ise “Müşterinin zevkine göre üretir ve teslim ederiz” olduğunu sözlerine ekledi.



Milliyet


Geri Dön