26 / 04 / 2024

Astim Köprülü Kavşak 2016’da tamamlanacak!

Astim Köprülü Kavşak 2016’da tamamlanacak!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yenilenen Aydın Çevre Bulvarı’nın açılışında ASTİM Kavşağı’na yapılması planlanan köprülü kavşağın ihale aşamasının tamamlandığını müjdeledi. İşte Başkan Çerçioğlu'nun açıklamaları...



Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yenilenen Aydın Çevre Bulvarı’nın açılışında ASTİM Kavşağı’na yapılması planlanan köprülü kavşağın ihale aşamasının tamamlandığı müjdeledi.


Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tamamladığı hizmetlerin açılışlarını yapmaya devam diyor. Son olarak yenilenen Aydın Çevre Bulvarı’nın açılışını da gerçekleştiren Başkan Çerçioğlu, açılışta yapılması planlanan ASTİM Köprülü Kavşağı için müjdeyi vererek ihale aşamasının tamamlandığı ve 2016 yılında hizmete gireceğini belirtti. ASTİM’deki Çevre Bulvarı’nda yapılan açılışta Başkan Çerçioğlu’nu CHP Aydın Milletvekili Mehmet Fatih Atay, Aydın Sanayi Odası (AYSO) Başkanı Mehmet Yunus Şahin, ASTİM OSB Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, sanayici işadamları yalnız bırakmadı.


ASTİM OSB’ye yapılan hizmetlerden dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür eden ASTİM OSB Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, “ASTİM OSB’nin alt yapısını daha mükemmel hale getirerek sanayicilerimizin ve çalışanlarımızın çalışma ortamını iyileştirecek ve OSB’mize kaliteli ve modern bir ulaşım ağı sağlayacak bu yatırımın gerçekleştirilmesini sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederim” dedi.


“YATIRIMLARLA SANAYİCİLER İTİBAR KAZANDI”


OSB’mizde Başkanımız önceliğinde yapılan yatırımlarla sanayicilerin ve itibar kazandığını belirten AYSO Başkanı Mehmet Yunus Şahin de Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti. Şahin, Aydın’ın sanayisinin gelişmesi n noktasında bundan önce olduğu bundan sonra da Başkan Çerçioğlu’nun desteklerinin devam edeceğine inandıklarını kaydetti.

“İLK İCRAATLARIMDAN BİRİ ÇEVRE BULVARIDIR”

Belediye başkanı olduktan sonra ilk icraatlarından bir tanesinin Aydın Çevre Bulvarı’nı açtığını anımsatan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “İzmir-Aydın-Denizli otoyolunda trafik oldukça yoğun olduğu için ağır vasıtalı araçlar şehiriçi trafiğini felç ediyor ve havamızı kirletiyordu. Bunun için çevre bulvarına ihtiyaç vardı. Aydınlı sanayicilerimizin mallarını daha kolay nakledebilmesi için ilk icraatım bu oldu. Aydın Çevre Bulvarı’nda 10 kilometre sıcak asfalt yaptık. Çünkü ben sanayicin derdini en iyi anlayanlardan birisiyim. Onun için ASTİM bizim gözbebeğimiz. Sanayiciler bizim baş tacımızdır. Sanayicimiz ne emrederse o emri en kısa sürede yerine getirmek bizim görevimizdir” şeklinde konuştu.


“AYDIN VE ASTİM’İN TRAFİĞİNİ RAHATLATACAĞIZ”


Açılışta ASTİM Köprülü Kavşak müjdesi de veren Başkan Çerçioğlu, “12 milyona ihalesi tamamlanan ASTİM Köprülü Kavşağı 2016 yılında tamamlayarak Aydın ve ASTİM’in trafiğini rahatlatacağız. Büyükşehir olarak ASTİM’e her türlü yatırımı yapmaya hazırız. Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Aydın genelinde 2015 yılında 72 milyonluk hizmet üretti. Bu yatırımı üç katına çıkarmak hedefini koyduk. Halkımızdan topladığımız vergilerle tekrar halkımıza en iyi hizmeti veremeye çalışıyoruz. Yolumuz Aydın’a ve ASTİM’e hayırlı uğurlu olsun” diyerek sözlerini noktaladı.


Konuşmalar sonunda ASTİM OSB Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş ile AYSO Başkanı Mehmet Yunus Şahin Başkan Çerçioğlu’na çiçek ve plaket takdimi yaparak desteklerinden dolayı teşekkür etti. Daha sonra yolun açılışı için kurdele kesimi yapıldı ve Başkan Çerçioğlu açılışa katılan sanayicilere pilav dağıttı.


Hürriyet Yerel




Geri Dön