27 / 04 / 2024

Astoria AVM emlak satış ofisi oluyor!

Astoria AVM emlak satış ofisi oluyor!

İstanbul Esentepe'de 2008 yılında açılan 27 katlı ikiz kulelerden oluşan Astoria Alışveriş Merkezi'nin ofis katlarındaki 8 bin metrekare gayrimenkul şirketlerinin showroom'u olacak. Astoria'nın Alışveriş merkezi tarafı aynen devam edecek..



Geliştirdikleri projeler için şehir merkezlerinde tanıtım ve satış ofisi arayan gayrimenkul firmaları alışveriş merkezlerinin ofis kısımlarını gözlerine kestirdi. İstanbul Esentepe'de 2008 yılında açılan 27 katlı ikiz kulelerden oluşan Astoria Alışveriş Merkezi'nin ofis katlarındaki 8 bin metrekare gayrimenkul şirketlerinin showroom'u olacak. 


'8 BİN METREKARELİK ALAN AYIRACAĞIZ' 


Astoria'nın yatırımcısı Astaş Gayrimenkul'ün patronu Vedat Aşçı, "Ofis katlarımızda gayrimenkul şirketlerinin projelerini tanıtmaya yönelik showroom'lar oluşturmayı planlıyoruz. 

Yaklaşık 8 bin metrekarelik alanı bulunan bu katta gayrimenkul firmaları buralarda yer alacak, bunun için görüşmelere başladık. Türkiye'de ilk defa hayata geçireceğimiz proje ile yerli ve yabancı müşterilere projelerin tanıtılacağı, kredi verileceği yerler olmasını hedefliyoruz" dedi. 


'AVM konseptini koruyacağız ' 


Astoria'nın tamamının ofise çevrilmesi için daha önce banka ve şirketlerden teklif aldıklarını ifade eden Vedat Aşçı, yaklaşık 110 mağazaya ev sahipliği yapan alışveriş merkezi kısmını korumaya karar verdiklerini belirtti. Aşçı, "Alışveriş merkezi tarafı aynı şekilde devam edecek" diye konuştu



Habertürk


Geri Dön