24 / 04 / 2024

Astro Beylikdüzü 40 ay 0 faiz kampanyası!

Astro Beylikdüzü 40 ay 0 faiz kampanyası!

Firma: Batı Yapı A.Ş

Proje: Astro Beylikdüzü

Dairelerin alanları 47 metrekareden başlayan ve 93 metrekareye kadar ulaşan Astro Beylikdüzü 40 ay 0 faiz kampanyası devam ediyor. Proje Batı Yapı imzası ile inşa ediliyor.



Daire fiyatları 160 bin liradan başlangıç gösteren Astro Beylikdüzü'nde toplam 42 adet home office ve 9 adet dükkan yer alıyor. Proje 2 blok halinde hayata geçiriliyor.


Astro Beylikdüzü 40 ay 0 faiz kampanyası devam ediyor. Batı Yapı imzası taşıyan projede ocak, davlumbaz, mikrodalga fırın ve klima gibi beyaz eşyalar yer alıyor. 


İstanbul'un Beylikdüzü ilçesi Hürriyet Bulvarı'nda yükselen  Astro Beylikdüzü  Evleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlanan daire tiplerinden meydana geliyor.


Astro Beylikdüzü Rezidans 'ta yer alan konutların büyüklükleri 47 metrekare ile 93 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projenin satış süreci devam ediyor. 


Batı Yapı Astro Beylikdüzü Evleri'nin ortak kullanım alanları arasında; tv – sinema odaları, şömine köşeleri, güvenlik hizmetleri, sunum odaları, çatı terası ve kafeteryası, bilardo ve hobi alanları, resepsiyon hizmetleri ve asistan hizmetleri de mevcut. 


Batı Yapı Astro Beylikdüzü iletişim

Telefon: 444 49 33

Web: www.astrobeylikduzu.com  

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön