27 / 04 / 2024

Astro Beylikdüzü fiyatları!

Astro Beylikdüzü fiyatları!

Firma: Batı Yapı A.Ş

Proje: Astro Beylikdüzü

Ocak, mikrodalga fırın, davlumbaz ve klima gibi beyaz eşyaların yer aldığı Astro Beylikdüzü Konutları'nın teslimleri Temmuz 2015'te gerçekleşecek. Peki Astro Beylikdüzü fiyatları ne kadar?



Astro Beylikdüzü 'nde yer alan dairelerin büyüklükleri minimum 47 metrekare, maksimum ise 93 metrekare olarak belirlendi. Proje 2 blok halinde inşa ediliyor. 


İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan Hürriyet Bulvarı'nda yükselen  Astro Beylikdüzü  42 tane home ofis ve 9 tane dükkandan meydana geliyor. 


Astro Beylikdüzü fiyatları evlerin alanlarına göre farklılık gösteriyor. Projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edilen konut tiplerine yer veriliyor.


Batı Yapı imzası ile hayata geçirilen Astro Beylikdüzü Evleri'nin teslim tarihi 2015 yılının Temmuz ayı olarak belirlendi. Projenin ödeme koşulları kapsamında 40 ay 0 faiz avantajı bulunuyor.


Astro Beylikdüzü 'nün ortak alanları; resepsiyon hizmetleri, çatı terası ve kafeteryası, tv – sinema odaları, sunum odaları, şömine köşeleri, güvenlik hizmetleri, asistan hizmetleri, bilardo ve hobi alanlarından oluşuyor.


Astro Beylikdüzü fiyatları 160 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede ocak, mikrodalga fırın, davlumbaz ve klima gibi beyaz eşyaların yer aldığı konutlar da mevcut.  


Astro Beylikdüzü iletişim bilgileri

Telefon: 444 49 33

Web: www.astrobeylikduzu.com  

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön