25 / 04 / 2024

Astro Beylikdüzü ödeme planı!

Astro Beylikdüzü ödeme planı!

Firma: Batı Yapı A.Ş

Proje: Astro Beylikdüzü

Satış süreci devam eden Astro Beylikdüzü konut projesinde yer alan daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.İşte Astro Beylikdüzü ödeme planı...



Astro Beylikdüzü ödeme planı ile ilgili detaylı bilgi haberimizin devamında yer alıyor. Batı Yapı imzası ile inşa edilen  Astro Beylikdüzü  Evleri 2 blok halinde yükseliyor.


Ocak, mikrodalga fırın, davlumbaz ve klima gibi beyaz eşyalara da yer verilen Astro Beylikdüzü Konutları 42 tane home office ve 9 tane dükkandan oluşuyor. 


Dairelerin teslim tarihi 2015 yılı Temmuz ayı olarak belirlenen Astro Beylikdüzü projesinde yer alan konutların büyüklükleri 47 metrekareden başlıyor, 93 metrekareye kadar yükseliyor.


Astro Beylikdüzü Konutları'nın sosyal olanakları arasında; tv – sinema odaları, sunum odaları, resepsiyon hizmetleri, çatı terası ve kafeteryası, bilardo ve hobi alanları, şömine köşeleri, güvenlik hizmetleri ve asistan hizmetleri yer alıyor. 


Astro Beylikdüzü ödeme planı kapsamında 40 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. İstanbul Beylikdüzü-Hürriyet Bulvarı'nda hayata geçirilen proje 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinden meydana geliyor. 


Astro Beylikdüzü satış ofisi iletişim

Telefon: 444 49 33

Web: www.astrobeylikduzu.com  

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön