24 / 04 / 2024

Ataman inşaat, Bağdat Caddesi'nde 5 kentsel dönüşüm projesi yapacak!

Ataman inşaat, Bağdat Caddesi'nde 5 kentsel dönüşüm projesi yapacak!

BAĞDAT Caddesinde 5, Nişantaşı ve Etiler'de ise 2 kentsel dönüşüm projesi bulunan Ataman inşaat'ın 60 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösterdiğini ifade eden şirket yetkilileri gerçekleştirdikleri projeler hakkında bilgi verdi.



Bağdat Caddesi'nde Çiftehavuzlar'da 2 bin S00 metrekare arazi üzerine geliştirilen Ataman Koıu Resıdeııce'da. 26 kat ve 52 konutun yer aldığım ifade eden yetkililer, "Projede birçok kentsel donuşum projesinde yet bulamayan açık yüzme havuzu, fıtness. sauna ve lounge gibi sosyal donatılar da yer alıyor. Projede her konut için 2 araçlık kapalı otopaık alanının yanı sıra bodrum katta bir de depo yer alıyor" dedi.



BAHÇE KONUMLU DAİRE 

Yine Bağdat Caddesi'nde Erenköy'de yer alan Ataman Aliye projesinde 13 katta 26 konut bulunduğunu söyleyen yetkililer, "Mayıs 2015'te teslimi gerçekleştirilecek proje. mimarisi ve cephe uygulaması ile ayrıcalıklı bir duruş sergiliyor. Tum alanları kapsayan jeneratör, kapalı otopark alanları, her konut için depo ve geniş biı peyzaj alanı sunan pro;ede giriş katta bir lobby ve çift asansör uygulaması yapıldı' diye konuştu. Bağdat Caddesi ile Cemil Topuzlu Caddesi arasında, Nihat Kızıltan Sokak üzerinde yer alan Ataman Taç projesinin de konumu itibariyle diğerlerinden ayrıldığına dikkat çeken şirket yetkilileri, "7 katta 14 konutun yeı aldığı projede Bağdat Caddesi nde çok rastlanmayan, ofis kullanımına uygun 1 + 1 ve 2+1 bahçe konumlu daireler de yer alıyor'' ifadelerini kullandı.



SAHİLDE 20 KONUT 

Suadiye sahil kesiminde yer alan Ersoy Sahil Sitesi ne komşu Alan Sokak üzerinde yer alan Ataman Alan projesinde de 10 katta 20 konut yer aldığını vurgulayan yetkililer, "Proje ozgün mimarisi ve kalitesi ile bölgenin en cazip projelerinden biri olmaya aday Bağdat Caddesi ve ana arterleri birbirine bağlayan bağlantı yollarının ortasında. Ömerpaşa ve Ethem Efendi caddeleri arasında yer alan Ataman Apak projesinde de 13 katta 26 konut yer alıyor" dedi.


Hürriyet Ek


Geri Dön