26 / 04 / 2024

Ataman İnşaat Pendik'e semt konağı açtı

Ataman İnşaat Pendik'e semt konağı açtı

Ataman İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ataman'ın Pendik'teki Hikmet ve Hasan Ataman Semt Konağı törenle hizmete girdi



Ataman İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ataman'ın anne ve babasının onuruna yaptırdığı Pendik'teki Hikmet ve Hasan Ataman Semt Konağı törenle hizmete girdi.

Güzelyalı Mahallesi  Ankara  Caddesi'nde yapımı tamamlanan semt konağının dün düzenlenen açılış törenine Başbakanlık Başmüşaviri Erol Kaya, Pendik Belediye Başkanı Salih Kenan Şahin, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan ve eşi Sema Doğan'ın yanı sıra Ataman ailesi ve çok sayıda davetli katıldı.

Dayıdan yeğene övgü
Konağın açılış kurdelesi kesildikten sonra bir konuşma yapan Bülent Ataman, ailesine ve emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Semt konağı, değerli Pendik halkımızın yaşam kalitesini artırmak, eğitimden sağlığa, kültürel etkinliklerden sosyal yardımlaşma hizmetlerine kadar pek çok imkâna daha hızlı, kolay ve kaliteli bir şekilde ulaşmalarını amaçlamıştır” dedi.

Ataman'ın dayısı olan Aydın Doğan da “Evvela Bülent'i kutluyorum. Ben de Bülent gibi bazı şeyler yaptım ama ben O'nun kadar genç yaşta yapamadım herhalde” diye konuştu. Pendik Belediye Başkanı Şahin de semt konağı hakkında bilgi vererek şunları söyledi: “Pendik semt konağımızda sağlık ocağı, kütüphane, muhtarlık binası, belediyenin halkla ilişkilerini sağlayacak bir ofis, aynı zamanda yaklaşık 150 kişilik bir konferans ve tiyatro gösteri salonu bulunuyor.”
Tahsin Aksu/Milliyet


Geri Dön