19 / 04 / 2024

Atapol Vadisi'nde 165 bin YTL'ye!

Atapol Vadisi'nde 165 bin YTL'ye!

110 dairelik Atapol Vadisi adlı butik proje, 10 milyon YTL'ye mal olacak.



Aile destekli yeni evli çiftlere özel proje
Ümraniye Yenişehir'de kurulacak olan İstanbul'un yeni finans merkezinin hemen karşısında gerçekleştirilen 110 dairelik Atapol Vadisi adlı butik proje, 10 milyon YTL'ye mal olacak. 90-135 metrekare arasında değişen büyüklükte üç farklı daire seçeneğinin bulunduğu projede, konutların yüzde 40'ı satılmış durumda. Fiyatların 165 bin YTL ile 245 bin YTL arasında değiştiği projeye, ailelerinden de destek alacak yeni evli çiftlerin ilgi göstermesi bekleniyor.

ERGÜN Polat İnşaat, Ümraniye Yenişehir'de 110 dairenin yer aldığı butik bir proje olan Atapol Vadisi'nin yapımını sürdürüyor. 10 milyon YTL'lik bir yatırımla gerçekleşen projeye ailelerinden de destek alacak yeni evli çiftlerin ilgi göstermesi bekleniyor. 90-135 metrekare arasında değişen üç farklı büyüklükte daire seçeneğinin bulunduğu projede, fiyatlar 165 bin YTL'den başlıyor ve 245 bin YTL'ye kadar çıkıyor. Ergün Polat İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Polat ile, gördüğü ilgiyle yüzde 40'ı satılmış durumda olan projeyi konuştuk.

Atapol Vadi projesini anlatır mısınız?

Atapol Vadi, projesi Ümraniye Yenişehir'de yeni kurulacak olan finans merkezinin karşısında; 3 dönüm alan üzerine kurulan 14 katlı 2 bloktan oluşuyor. Atapol Vadi, 110 dairenin yer aldığı butik bir sitedir. Arsa alanın yüzde 70'i yeşil alan olarak planlandı.

Neden bu ismi tercih ettiniz?

Atapol ismi Ergün Polat İnşaat'ın konut markasıdır. Vadi ismi ise arsanın lokasyonundan ve arazi yapısından dolayı tercih edildi.

Konutların özelliklerini paylaşır mısınız?

Zemin etüdü ve deprem yönetmeliğine göre hazırlanmıştır. C35 hazır beton ve duvarlar gaz beton (Ytong) kullanılıyor. Radye temeldir. Isı ve su yalıtımı yapılmakta. Dış cephelerde mantolama olacak. Daire içlerinde çelik kapı, amerikan kapı, Fransız balkon, klima, ankastre ocak, davlumbaz, hilton lavabo, havlupan, akrilik küvet, laminat parke, mutfak ve banyo dolapları, plastik doğrama(çift açılımlı), alçı sıva üzerine su bazlı boya, birinci sınıf vitrifiye armatür ve seramik kullanılıyor. Ayrıca merkezi jeneratör, kapalı otopark alanları, güvevlik kameraları, interkom sistemi, yolcu yük ve yangın asansörleri, su deposu konutların özellikleri arasında.

Konutların büyüklükleri nedir? Kaç çeşit konut var?

90 metrekare (2 oda 1 salon); 110 metrekare (3 oda 1 salon) ve 135 metrekare (3 oda 1 salon, ebeveyn banyolu) büyüklüğünde 3 farklı tipte konut alternatifi bulunuyor.

Fiyat aralığıyla ilgili neler söyleyeceksiniz?

Fiyat aralığımız peşin; 165 bin YTL ile 245 bin YTL arasında değişiyor. Ayrıca Ergün Polat inşaat olarak taksitli fiyat avantajlarımız da söz konusu.

Satışlara ne zaman başladınız? Yüzde kaçı satıldı? İlgi nasıl?

Satışlara 3 ay önce başlandı. Yüzde 40'ı satıldı. Satışlar eskisi kadar hareketli olmasa da iyi sayılır. Müşteriler şu an piyasa takibindeler.


Sosyal ve ortak alanlarda neler var?

Sosyal ve ortak alanlarda açık havuz, kafeterya, çocuk parkı, basketbol sahası, barbekü alanı, oturma alanları, süs havuzları ve kapalı otopark bulunuyor.

Kimlere yönelik bir proje bu? Gelir durumu açısından...

Daha çok genç nesil ilgi gösteriyor. Yeni evli çiftlerin ailesi tarafından da destek alacak ve yatırımcı müşterilerin ilgisi söz konusudur.

Projenin büyüklüğü nedir?

Projenin yatırım tutarı 10 milyon YTL civarında bulunuyor.

2009 yılının ikinci yarısından umutluyuz


Emlak sektörünü genel olarak nasıl görüyorsunuz? Durgunluk aşılacak gibi mi?

2009'un ikinci yarısını umut verici olarak görüyorum. Hızla gelişen ekonomi, genç neslimiz ve konut açığının yüksek olması inşaat sektörünün önünün açık olduğunu gösteriyor. 2009 yılının yatırım yılı olacağına olan inancımız devam ediyor.

Bugüne kadar 700'e yakın konut üretti
Ergün Poat İnşaat şirketiyle ilgili bilgi de verir misiniz? Şu ana kadar kaç konut ürettiniz?

Polat İnşaat'ın ikinci kuşağıyız. 50 yıllık bir geçmişe sahip bir inşaat şirketi. 1995 yılında gayrimenkul sektörüne Atapol konut markasını oluşturduk. Bunlardan Ataşehir'de 133 dairelik Atapol Konutları, Alemdağ'da 26 villalık Atapol Polat Konakları ve Ümraniye'de 213 dairelik Atapol Residence projelerini gerçekleştirdik. Kurumsallaşma süreci çerçevesinde İSO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, OHSAS (TS) 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Sisteminin Belgelerini alarak entegre yönetim sistemi kurduk. Ayrıca; daire teslimlerinde müşterilerimize daire kullanım el kitapçığı vererek daire ve proje hakkında bilgilendirme yapıyoruz. Teslim Sonrası Hizmetler departmanımız müşterilerimizin daireyi teslim aldıktan sonra da isteklerini sistematik bir biçimde çözümlüyorlar. Şu ana kadar 700'e yakın konut ürettik..

Hürriyet Emlak Yasam Eki

www.atapol.com.tr

Projeden görüntüler için tıklayınız

Geri Dön