18 / 04 / 2024

Ataşehir Metropol İstanbul ofislerinin satışları Cityscape Türkiye'de başlayacak!

Ataşehir Metropol İstanbul ofislerinin satışları Cityscape Türkiye'de başlayacak!

Emlak Konut güvencesi ile Varyap- GAP İnşaat Ortak Girişimi tarafından Ataşehir’de inşa edilen Metropol İstanbul projesindeki ticari ofislerimizin satışına ilk olarak Cityscape Türkiye Fuarı’nda başlanacak.



Varyap- GAP İnşaat Ortak Girişimi tarafından Ataşehir’de inşa edilen Metropol İstanbul projesindeki ticari ofislerinin satışına ilk olarak Cityscape Türkiye Fuarı’nda başlanacak.

 

Konu ile ilgili basın toplantısı 24 Mart Perşembe günü, Metropol İstanbul standımızda; Çalık Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Feyzullah Yetgin ve Varyap Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Erdinç Varlıbaş’ın katılımları ile gerçekleşecek. 


Metropol İstanbul projesinin ofisleri 24 Mart 2016, Perşembe günü saat 11:00 -11:45 arasında İstanbul  Kongre Merkezi'nde J20 standında tanıtılacak.


www.metropolistanbul.com



Haber Hürriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Uluslararası İstanbul Finans Merkezi'ne komşu olan Metropol İstanbul'un ticari ofis blokları, bu yıl ilk kez 24-26 Mart 2016 tarihlerinde düzenlenen Cityscape Türkiye'de satışa sunuluyor. 


TÜRKİYE, son yıllarda gayrimenkul sektöründe gerçekleştirdiği atılımla hızla değişen ve gelişen emlak piyasalarında öncü rol üstleniyor. Jeopolitik öneminin yanı sıra, dinamik nüfusu ve kültürel mirasıyla hızla gelişen Türkiye, tüm dünyanın gözlerini üzerine çekmiş durumda. Yerli ve yabancı birçok şirketin merceği altında olan ve uluslararası alanda uluslararası finans merkezi olma iddiası ile yatırımcısına güç ve destek veren İstanbul, Ataşehir'de yükselen yeni projesi Metropol İstanbul ile iş dünyasında fark yaratmayı hedefliyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle, Varyap-Gap İnşaat Ortak Girişimi tarafından ticareti, finansı, modayı ve modern yaşamın tüm unsurlarını birleştiren bir proje olarak inşa edilen Metropol İstanbul Cityscape Türkiye'de de yerini alıyor. 


KEYİFLİ YAŞAM 

Metropol İstanbul. Ataşehir'de İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'ne komşu bir konumda bulunuyor. Toplam 756 bin metrekare büyüklüğünde bir alana yayılan Metropol İstanbul, kule, rezidans ve ofis bölümleri ile dünyanın önde gelen moda markalarını buluşturmaya hazırlanırken; alışveriş alanları ve sunduğu sosyal imkanlar ile de dikkat çekiyor. Varyap Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdinç Varlıbaş, Metropol İstanbul projesini şöyle anlatıyor: "Tasarımından yaşam standartlarına, etkisi uzun yıllar konuşulacak olan Metropol İstanbul projesinin sadece ülkemiz için değil, dünya yapı sektörü için de örnek bir proje olacağına inanıyorum. Günümüz büyükşehir insanının çağdaş yaşam dinamikleri ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak. Metropol İstanbul projemizi titiz bir şekilde inşa ediyoruz. Projemiz ayrıcalıklı rezidans ve ofis alternatiflerinin yanı sıra yaşamı değerli kılacak birçok farklı sosyal bölümleri, alışveriş alanları ve tüm sosyal imkanlarıyla' keyifli yaşam sözü' veriyor."Cityscape Turkey Fuarı ile ilgili görüşlerini de aktaran Varlıbaş," Yabancı yatırımcılar ülkemizdeki önemli projelerini görme fırsatına erişecek ve sektörümüzün ne kadar yol kat ettiğine tanık olacaklar" dedi. 


ATAŞEHİR GELİŞİYOR 

Yeni finans merkezi konumunda bulunan Ataşehir bölgesinin son yıllarda hızlı bir değişim ve dönüşüm gösterdiğini belirten Çalık Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Feyzullah Yetgin "Artık yerli ve yabancı büyük ölçekli firmalar iş merkezlerini Anadolu yakasına kaydırmaya başladı. Bu bölge, hem özel yaşam hem de iş yaşamı için Avrupa yakasına ciddi bir alternatif sunmaya başladı. Bu dönüşüm de, bu bölgede modern yaşamın tüm ihtiyaçlarım karşılayan, hatta beklentilerin de ötesine geçen sembol bir projenin varlığına zemin hazırladı. Biz de Metropol İstanbul ile bu ihtiyaca yanıt veriyoruz" dedi. Yetgin. fuar için de şunları söyledi: "Cityscape Turkey Fuarı ile Türk ekonomisinin lokomotif sektörlerinden olan gayrimenkul sektörünün gücü ve potansiyelini yabancı yatırımcılara tanıtma ve onlara Türkiye'de yapılan projeleri yakında görme fırsatı sunacağız." 


Hürriyet Ek



Haber Habertürk Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Ataşehir'de yükselen Metropol İstanbul'un ticari ofisleri Cityscape Turkey'de satışa sunuluyor. Proje Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımı yöntemiyle Varyap-Gap İnşaat Ortak Girişimi tarafından inşa ediliyor. 


Habertürk


Geri Dön