29 / 03 / 2024

Atlaspark AVM kapılarını açtı!

Atlaspark AVM kapılarını açtı!

400 milyon lira yatırımla hayata geçirilen Atlaspark AVM Anadolu Yakası’nda Sultanbeyli’de ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Bölgenin en büyük üç AVM’sinden biri olan Atlaspark'ta, 150 mağaza bulunuyor.



Ziylan Gayrimenkul A.Ş., Uzman Ticaret ve İnşaat A.Ş., HD Holding A.Ş., Azim Gayrimenkul A.Ş, Enoa İnşaat A.Ş., Sultanbeyli Gayrimenkul A.Ş. firmaları tarafından 400 milyon lira yatırımla hayata geçirilen Atlaspark AVM İstanbul Anadolu Yakası’nda Sultanbeyli’de ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Bölgenin en büyük üç AVM’sinden biri olan Atlaspark, 55 bin metrekarelik kiralanabilir alanı ve 150 mağazası hizmet veriyor.


Üsküdar-Sultanbeyli metro hattının girişinde yer alan Atlaspark AVM, Sultanbeyli bölgesinin ihtiyaçlarından da yola çıkarak, geniş marka karmasını bünyesinde bulunduruyor. Yaklaşık 2 bin kişiye sağladığı doğrudan istihdam bulunan AVM, 1400 araç kapasiteli otoparkıyla da bölge ihtiyacına cevap verecek. 


Şirketin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sabih Özgül, “Sultanbeyli ilçesi, her geçen gün artan konut projeleri ile orta ve uzun vadede çok yüksek bir potansiyel barındırıyor. Biz de Atlaspark AVM ile Sultanbeyli bölgesinde uzun zamandır ihtiyaç duyulan her anlamda kolay ulaşılabilir, ziyaretçilerin her türlü ihtiyaçlarını bulabildikleri, ferah ve konforlu bir alışveriş ve yaşam merkezini sunduk. Bölgenin ilk 5M Migros’u, 1900 metrekarelik alana yayılan JoyPark eğlence alanı ile pek çok marka bir arada bulunuyor” dedi. 



Milliyet





Geri Dön