29 / 03 / 2024

ATO MIPIM'de Ankarayı tanıtacak!

ATO MIPIM'de Ankarayı tanıtacak!

ATO'nun 140 metrekarelik standında Ankapark, Uluslararası Fuar Merkezi, Otonomi ve Podium AVM maketleri yer alacak. Fransa Cannes'de düzenlenen dünyanın en büyük gayrimenkul ve yatırım fuarı MlPIM'de Ankara'yı tanıtacak.



ATO'dan yapılan açıklamaya göre, ATO'nun MIPIM Fuan'nda Ankaralı firmaların tanıtımı için 140 metrekarelik bir stant kiraladı. Fuara katılmak isteyen üyelerinin katılım bedellerinin yarısını karşılayacağını duyuran ATO'nun çağrısına cevap veren firmalar, ATO standında tanıtılacak. 



ATO tarafından kurulan  Ankara  Kongre ve Ziyaretçi Bürosu'nun tanıtımının yapılacağı Ankara standında Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ANKAPARK'm 30 metrekarelik bir maketi yer alacak. ATO'nun da hissedarı olduğu ve Akyurt'ta yapımı planlanan Ankara Uluslararası Fuarcılık ve Kongre Merkezi de MlPIM'de 15 metrekarelik bir maketle tanıtılacak. 


ATO'nun standında otomobil AVM'si olarak inşa edilen OTONOMİ'nin 3 metrekarelik, halen yapımı devam eden PODİUM AVM'nin de 8 metrekarelik maketleri sergilenecek. Ankara standında Söğüt İnşaatın da bir maketi bulunacak. 



Ankara tanıtılacak 

10-13 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek MIPIM fuarının ikinci gününde Türkiye Pavillonu'nun açılışı ardından da Ankara şehrinin tanıtımı için oturum yapılacak. ATO Başkanı Salih Bezci ve Ankara'dan katılan firmaların yetkililerinin Başkent'in gelişimini anlatacağı oturumlarda Ankara'nın yatırım haritası ilgililere sunulacak. 



"Öncülük ediyoruz" 

ATO Başkanı Salih Bezci, MIPIM'in çok etkili bir uluslararası fuar olduğuna dikkat çekerek, "Ankaralı firmalara öncülük etme kararı aldık ve bize başvuranların katılım bedellerinin yarısını karşıladık. Ankara'nın büyük projelerini dünya yatırımcılarına tanıtacağız" dedi. 

Ankara'nın marka değerini yükseltmek amacıyla çalışma yürüttüklerini anlatan Bezci, "Başkent Ankara MlPIM'de bir yıldız gibi parlayacak" diye konuştu. 



26. kez buluşma 

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM, bu yıl '26. Kez gerçekleştiriliyor. Fransa Cannes'deki 19 bin 400 metrekarelik fuar alanında kurulan MIPIM fuarına, 4 bin 500 yatırımcı yer alıyor. Fuarda 3 bin 200 üst düzey yönetici, 3 bin 700 proje geliştiricisi, bin 600 mimar, 370 siyasi lider ve 30 yerel yönetim ve şehir plancısı bir araya geliyor. Fuarı 93 ülkeden 21 binin üzerinde kişi ziyaret ediyor. 

MIPIM katılımcılarına büyük yatırımların ve global fonların buluştuğu bir yatırım ve ticaret ortamı sunuyor. Alkaş A.Ş'nin Türkiye temsilciliğini yaptığı fuarın ana organizatörü ise Reed Midem şirketi. 

İstanbul, Ankara, Antalya ve Balıkesir gibi şehirlerin katıldığı fuarda Türkiye bin 200 metrekarenin üzerinde bir alanda ziyaretçilerle buluşacak. 


Milliyet Ankara


Geri Dön