19 / 04 / 2024

Aura Deluxe Residence'ın temeli atıldı! 1.248 TL taksitle!

Aura Deluxe Residence'ın temeli atıldı! 1.248 TL taksitle!

Propa İnşaat, İstanbul'un hızla gelişen bölgesi Kartal'daki yeni projesi Aura Deluxe Residence'ın temelini törenle attı



Konut sektörünün önde gelen isimlerinden Propa İnşaat, Kadıköy-Kartal metrosu ve dünyanın en büyük adliye sarayı ile kamu yatırımlarının odaklandığı, İstanbul'un hızla gelişen bölgesi Kartal'daki yeni projesi AURA Deluxe Residence'ın temelini törenle attı. Son derece sağlam ve sert kayalık bir zemine oturan binaların hafriyat çalışması bile bir ay sürdü. Nisan 2012'de tamamlanması planlanan AURA Deluxe Residence'da lansman fiyat avantajı sürüyor. Propa, bu projede sadece 6 bin TL peşinat ve 1.248 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı sunuyor. 
  
Adliyenin yakınlığı sebebiyle hukukçulardan, iş ve alışveriş merkezlerinin yakınlığı sebebiyle ise profesyonel yöneticilerden yoğun ilgi gören AURA Deluxe Residence, ayrıcalıklı ve özel bir proje... Uzaktan kumandalı güvenlik sistemiyle acil durum anında dış kapıları otomatik olarak açan sistemden katlarda yiyecek-içecek otomatına kadar farklı detaylar ilk kez sunuluyor.
 
AURA'nın başka bir özelliği ise tüm dairelerin esnek büyüklüklere sahip olabilmesi, müşteri tercihine göre 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin sunulması. İstenilen büyüklüğe göre tam kata kadar birleştirilebilen daireler arasında özellikle 2+1 daireler yoğun talep görüyor.
 
İster ev ister home office
 
Kartal'ın ilk "loft" tarzı konutlarını da sunan proje olarak dikkat çeken AURA Deluxe Residence'ın en önemli özelliklerinden biri home-office olarak kullanım imkânı... Yatırımcılar açısından yüksek kira geliri anlamına gelen home-office'lere talep, büyük adliye sarayı ile birlikte daha da artacak. Projede home-office sahiplerine ücretsiz toplantı odaları ve ofis hizmetleri sunuluyor.
 
Zengin sosyal donatılar fark yaratıyor
 
AURA'da arsanın yüzde 70'i yeşil alan ve sosyal donatılara ayrılmış durumda. Dışarıya kapalı tesisler sadece site sakinleri ve misafirlerine hizmet edecek. 7/24 güvenlikli olarak residence ve concierge hizmetlerinin tam donanımlı olarak sunulacağı projede, yeşil alan içinde ayrıca dinlenme amaçlı kafeterya ve çay bahçesi yer alıyor. AURA CLUB ismiyle hizmet verecek sosyal donatılar arasında; açık yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, buhar odası, Türk hamamı, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası, yürüyüş parkuru, bisiklet parkuru ile çocuk oyun alanları bulunuyor. Bahçelerin ağaç ve bitki peyzajları yapılarak ferah ve yeşilin hakim olduğu bir atmosfer yaratılacak.
 
Merkezi konumu ve E-5'e sadece 30 metre mesafede olmasıyla kolay erişim imkanı sunan AURA Deluxe Residence, zemin+16 katlı iki blokta toplam 195 rezidans daireden oluşuyor. Projede, stüdyo daireler 48 metrekare, 1+1'ler 61-72 metrekare, 2+1'ler 104-116 metrekare ve 3+1'ler 118-150 metrekare arasında büyüklüğe sahip. Stüdyoların fiyatı 120 bin ile 139 bin 500 TL arasında değişiyor, 1+1'ler ise 126 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 
 
Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, projenin yapımı devam eden Kadıköy-Kartal metrosuna 200 metre ve Adliye Sarayı'na 800 metre yakınlığıyla profesyonel yönetici ve serbest meslek sahiplerinden büyük ilgi gördüğünü belirtti. Özçiçek, AURA'ya yatırımcılar kadar oturmak için ev alanların da ilgi gösterdiğini söyledi.

0216 671 19 21

www.propaaura.com


Geri Dön