16 / 04 / 2024

Avcılar imar çalışmalarında halkın görüşü alınıyor!

Avcılar imar çalışmalarında halkın görüşü alınıyor!

Avcılar Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden beklenen 1/5000 ölçekli imar planı yapımı süreci için çalışmalarına devam ediyor. 



Avcılar Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden beklenen 1/5000 ölçekli imar sürecinin hızlandırılması kapsamında çalışmalarını hızla devam ettiriyor. Avcılar'da imar Planı çalışmaları halkın temsilcileri ile görüş alışverişi yaparak düzenleniyor.

 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, Firuzköy ve Yeşilkent Mahalle Muhtarları; Meral Akverdi ve Aziz Körpeci, Avcılar Belediye Meclis Üyeleri; Leyla Poyraz, Erhan Paldımoğlu, İsmayil Algül, Mustafa Şentürk, Cafer Çadırardıç, Avcılar Belediye Başkan Yardımcısı Tuna Yüksel Özcan ve Plan Proje Müdürü Sibel Özkan ile birlikte yenilenecek olan imar plnaları üzerinde çalışmalar yapıyorlar. 

 

Yapılan çalışmalar sonucunda Avcılar Belediyesi Yeşilkent 1/5000 ölçekli taslak imar planı hazırladı. İmar çalışmalarının yürütülmeye devam edilmesi için Yeşilkent mahallesinde imar bürosu kurulcak. Büroda çalışmalar devam edecek ve burada vatandaşların görüşleri alınacak. Bu süreçten sonra 1/5000 ölçekli taslak plan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne sunulacak.


Geri Dön