26 / 04 / 2024

Avcılar İnşaat'tan İzmir'de yeni yatırım; Avcılar Effect!

Avcılar İnşaat'tan İzmir'de yeni yatırım; Avcılar Effect!

Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, "20 bin metrekare alanda inşaa edilecek karma projenin yaklaşık maliyeti 200 milyon dolar olacak" dedi. İşte projenin ayrıntıları...



Forum Bornova'nın yakınında kimyacılar sitesinin kentsel dönüşümünü gerçekleştirecek olan Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, Avcılar Effect Projesi hakkında bilgi verdi. Avcı, "20 bin metrekare alanda inşaa edilecek karma projenin yaklaşık maliyeti 200 milyon dolar olacak. 18 ay içinde de yatırımcısına teslim edilecek" dedi. 


Yeni Bornova'daki projeleri hakkında Avcılar İnşaat, Hilton Garden İnn Bayraklı otelde basın toplantısı düzenledi. 


Avcılar İnşaat'ın kendisini İzmir'e adadığını söyleyen Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, İzmir'de yeni projelerini bir bir açıklamaya devam edeceklerini söyledi. 


Bugüne kadar Yeşilova, Çamdibi ve Karacaoğlan Mahallelerinden 415 bin metrekare inşaat gerçekleştirdiklerini söyleyen Avcı, "2020 yılına kadar  İzmir  genelinde yaklaşık l milyon metrekare inşaat gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Kısacası yeni Bornova'ya yaklaşık yarım milyar dolar yatırım gerçekleştirmiş durumdayız" dedi. 


Avcılar Effect projesi ile yatırımcısına en az yüzde 50 kazandırmayı hedeflediklerini belirten Avcı, "Forum Bornova'nın yanı başında yükselen projenin tamamı 20 bin metrekare alanda inşa edilecek. Bu projemizin yaklaşık değeri 200 milyon dolardır. Avcılar Effect ile hedefimiz en yüksek standartta insanların ihtiyaçlarını karşılamaktır. Karma projede 2 katlı otopark ve sosyal donatıları ile tam konsept bir anlayış ile projeyi gerçekleştiriyoruz. İzmir'de modern yaşam alanları inşaa etmeye devam edeceğiz" diye konuştu. 


Yeni yılda inşaat sektörünün büyüme trendinin yüzde 2.5 büyüme beklentisi olduğuna ve şirketlerinin de bu büyümeyi doğrular şekilde yatırımlarını arttıracağını söyleyen Avcı, "Avcılar İnşaat'ın 2025 yılma kadar 3 kapsamlı yeni proje daha açıklayacağız. Şu anda devam eden 5 şantiye alanımızda inşaat devam ediyor" dedi. 


Proje başlamadan önce dost lansmanı ile satışlarını gerçekleştirdiklerinin bilgisini veren Avcı, "Sanayi sitesi dönüşümünü ilk biz burada gerçekleştiriyoruz. Avcılar Prestij projesi ile Bornova'da 150 gecekondu ve afet riski altındaki binanın dönüşümünü gerçekleştirdik. İzmir'de ilk kez sanayi sitesinde kentsel dönüşüm gerçekleştiriliyor. İzmir'de kentsel dönüşüm yerinde dönüşüm şeklinde gerçekleştiriliyor. Avcılar Effect ile de kimya sanayi sitesinin dönüşümünü gerçekleştireceğiz. Bu projede 22 dükkan, 100 işyeri ve ofis ile 8 katlı binada 6 kat rezidansa ayrılmış olacak. 700 bağımsız bölüm halinde satışa sunulacak. Çok amaçlı salonlar, fitness salonları, açık alışveriş sokağı olacak. 1+0 daireler 199 bin TL'den başlayan fiyatlardan başlıyor" bilgilerini verdi. 


İzmir Ticaret Gazetesi




Haber Ege Haber Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Avcılar İnşaat, çağdaş yaşam alanları sunan ve 18 ay sonunda teslim edilecek Avcılar Effect projesi için bir tanıtım toplantısı düzenledi.


Kuruluşundan günümüze kadar 3250 konut 455 işyeri ile toplamda 415 bin metrekarelik alana sahip olan konut projelerini tamamlayan Avcılar İnşaat, Yeni Bornova olarak isimlendirdikleri alanda gerçekleştirecekleri projeyi katılımcılara tanıttı. Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, geçtiğimiz yıl dövizde yaşanan hareketlilik sebebiyle inşaat sektörünün zor bir dönemden geçtiğini, 2016 yılına ise umutlu başladıklarını belirtti. 


GENÇLEŞEN BİR YAPI 

Avcı, "Kuruluşundan günümüze kadar modern yaşam alanları, güvenilir yapılar ve yatırım fırsatları sunmak amacıyla, kurucumuz Hikmet Avcı'nın aracılığıyla projemizi hayata geçirdik. Şirketimiz kendini yenileyen, yaşlanmak yerine gençleşen bir yapı haline gelmeyi başardı. Avcılar İnşaat'ın en önemli özelliği ise teknolojiyi yakından takip etmek. Önceliğimiz, inşaat teknolojisini yakından takip edip projelerimizde bu teknolojiyi gerçekleştirmek oldu. Müşterilerimizin talep ve beklentileri doğrultusunda çağdaş yaşam alanları, rahat çalışma ofisleri ve günlük hayatımızı renklendiren sosyal alanlar tasarlıyoruz. Yeşilova, Çamdibi, Karacaoğlan mahallesi, yeni ismiyle Yeni Bornova'da yaklaşık 415 bin metrekare inşaat gerçekleştirdik. Yeni projemizde, yatırımcı minimum yüzde 50 kazanç sağlayacak. Forum Bornova'nın yanı başında yükselen yeni projemiz İzmir'in her yerine kolayca ulaşım sağlayan bir lokasyona sahip. 20 bin metrekare alanı olan proje ile İzmirin her yerine kolayca ulaşım sağlanacak. Amacımız çağdaş yaşam alanı seviyesini en yükseğe çıkarmak. Projelerimizde oluşturduğumuz sistem aracılığıyla, toplumumuza değer katmanın da gururunu yaşıyoruz" dedi. 


3 KAPSAMLI PROJE 

Ayrıca, yeni yılda inşaat sektöründe yüzde 2 ve 2 buçuk seviyelerinde büyüme öngörüldüğünü sözlerine ekleyen Avcı, 2025 yılına kadar üç kapsamlı proje inşaatını etkin bir şekilde sürdürerek, inşaat sektörüne yön vermeye devam edeceklerini dile getirdi. Projenin kendisini çok heyecanlandırdığını söyleyen, Avcılar Effect Proje Mimarı Semiha Güneş, "Bir sanayi sitesinin, farklı bir yere dönüşmesi beni çok heyecanlandırdı. Yapacağımız iş, bulunduğu çevrede ilk büyük yatırım. Lokasyonu, arsayı, çevresini, kitlesini araştırarak gerçekleştirilen bir proje. İzmir için yaşanabilir ve farklı bir yaşam alanı oluşturuyoruz. 


BAŞARILI BİR PROJE OLACAK 

Diğer projelerden ayrışan ve kendini kanıtlayan bir proje olmasını istedik. Umarım bittiğini de göreceğiz. Çok başarılı bir proje olduğuna inanıyorum" dedi. Satış müdürü Erdal Seyitler, "Izmire bugüne kadar sayısız eserler kazandırmış Avcılar İnşaat yeni bir proje ile yatırımcıların karşısına çıkmaktadır. Yeni Bornova diye adlandırılan bölgede şirketin birçok projesi hayata geçti. Avcılar ilklere imza attı. Kişiye özel satış modelleriyle bu projede de yatırımcılarına hizmet vermeye devam edecektir" dedi. 



Duygu GÖKSU/Ege Haber (İzmir)




Haber Posta Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


İzmir'de yaptığı projelerle adından söz ettiren, inşaat sektörünün öncülerinden Avcılar İnşaat, her geçen gün çıtasını yükseltiyor. Modernizmin mimarı Avcılar, bu kez Yeni Bornova'da ezber bozacak bir prestij projesini daha hayata geçiliyor. 

Forum Bornova ile çevre yolu kesişiminde. Kazım Dirik Mahallesinde yükselecek Avcılar Effect, birçok ilki içinde barındırıyor. Projeyi Hilton Garden Inn Otel'de gerçekleşen lansmanla tanıtan Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, yatırımcıların yine gözdesi olacaklarını söyledi. Toplam 55 bin metrekarelik alanda rezidans. ofis ve çarşıdan oluşan projenin en dikkat çeken özelliğinin şehrin merkezi bölgesinde bulunması ve 199 bin liradan başlayan uygun fiyat seçenekleri olduğunu belirten Avcı. İzmir'de ilk sanayi sitesi dönüşümünü gerçekleştirdiklerine de dikkat çekti. Kimyacılar Sitesi olarak bilinen bölgeyi baştan yaratarak kentte bir ilke imza attıklarını kaydeden Avcı. şu bilgileri paylaştı: "Bu proje, yatırımcılara yüzde 100 kazandıracak. Mimari yapısıyla da öne çıkan Avcılar Effect. kısa sürede cazibe merkezi haline gelecek. Çarşıdan yüzme havuzuna. 24 saat güvenlikten iki katlı otoparka, cep sinemasından SPA merkezine kadar her türlü ihtiyaca cevap vereceğiz. Çevre yoluna 50 metrelik mesafesiyle şehrin tüm noktalarına ulaşım sağlıyor. Kısacası Avcılar Effect. 

dolu dolu bir hayat sunacak. İzmirlilerin sahip olmak istediğinden daha fazlasını vereceğiz." Avcı. projede; stüdyo tipi daire. 1-1. 1+1 teras. 2*1 ve 2-1 teras dairelerin bulunduğunu belirtti. Genel Müdür Süleyman Aksoy da projenin 18 ayda teslim edileceğini aktardı.



Işıl KAYA/Posta Ege 


Haber Yeni Ekonomi Gazetesi'nde şöyle yer aldı;



İzmir'in en önemli inşaat firmalarından olan Avcıların yeni projesi 'Avcılar Effect', Bayraklı Hilton Garden Inn Hotel'de tanıtıldı. Yeni Bornova'da yatırımcıları için iddialı bir projeye imza attıklarını belirten Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, projenin pazardaki konumu ve Avcılar'uı 2016 yılı hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu. Avcı, "20 bin metrekare alanda inşaa edilecek karma projenin yaklaşık maliyeti 200 milyon dolar olacak. 18 ay içinde de yatırımcısına teslim edilecek" dedi. 


"Hedef, İzmir'de 1 milyon metrekare inşaat" 


Avcılar İnşaat'ın kendisini İzmir'e adadığını ve İzmir'de inşaat gerçekleştirmeye odaklandığını söyleyen Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, İzmir'de yeni projelerini bir bir açıklamaya devam edeceklerini söyledi. 


Bugüne kadar Yeşilova, Çamdibi ve Karacaoğlan Mahallelerinden 415 bin metrekare inşaat gerçekleştirdiklerini söyleyen Avcı, "2020 yılına kadar toplamda yaklaşık İzmir genelinde 1 milyon metrekare inşaat gerçekleştirmeyi hedefliyoruz" dedi. 


"Projenin maliyeti 200 milyon dolar" 


Avcılar Effect projesi ile yatırımcısına en az yüzde 50 kazandırmayı hedeflediklerini belirten Avcı, "Forum Bornova'nın yanı başında yükselen projenin tamamı 20 bin metrekare alanda inşa edilecek. 

Bu projemizin yaklaşık değeri 200 milyon dolardır. Avcılar Effect ile hedefimiz en yüksek standartta insanların ihtiyaçlarını karşılamaktır. 


Karma projede 2 katlı otopark ve sosyal donatıları ile tam konsept bir anlayış ile projeyi gerçekleştiriyoruz. İzmir'de modern yaşam alanları inşaa etmeye devam edeceğiz" diye konuştu. Yeni yılda inşaat sektörünün büyüme trendi beklentisinin yüzde 2.5 olduğuna ve şirketlerinin de bu büyümeyi doğrular şekilde yatırımlarım arttıracağını söyleyen Avcı, "Avcılar İnşaat'ın 2025 yılına kadar 3 kapsamlı yeni proje daha açıklayacağız. 

Şu anda devam eden 5 şantiye alanımızda inşaat devam ediyor. Yeni Bornova'ya yaklaşık yarım milyar dolar yatırım gerçekleştirmiş durumdayız" dedi. 


"İlk sanayi sitesi dönüşümünü yaptık" 

Proje başlamadan önce dost lansmanı ile konutlarının büyük bir bölümünü erittiklerini söyleyen Avcı, "Sanayi sitesi dönüşümünü ilk biz burada gerçekleştiriyoruz. Avcılar Prestij projesi ile Bornova'da 150 gecekondu ve afet riski altındaki binanın dönüşümünü gerçekleştirdik. İzmir'de ilk kez sanayi sitesinde kentsel dönüşüm gerçekleştiriyoruz. 


İzmir'de kentsel dönüşüm yerinde dönüşüm şeklinde gerçekleştiriliyor. Avcılar Effect ile de kimya sanayi sitesinin dönüşümünü gerçekleştireceğiz. Bu projede 22 dükkan, 100 işyeri ve ofış ile 8 katlı binada 6 kat rezidansa ayrılmış olacak. 700 bağımsız bölüm halinde satışa sunulacak Çok amaçlı salonlar, fıtness salonları. Açık alışveriş sokağı olacak. 1+0 daireler 199 bin TL'den başlayan fiyatlardan başlıyor" ifadelerini kullandı. 


Yeni Ekonomi



Haber Yeni Asır Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Yeni Bornova'da gerçekleşecek Avcılar Effect projesinin 200 milyon dolar yatırım değerine sahip olduğu ve 18 ay sonra tamamlanacağı açıklandı.


Avcılar İnşaat, yeni projesi Avcılar Eff'ect'in lansman toplantısını Hilton Garden İnn Hotel'de gerçekleştirdi. Diğer proj elerinde olduğu gibi Avcılar Effect'te de yatırımcının yüzünü güldürmeyi hedeflediklerini dile getiren Avcılar İnşaat yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, "Bugüne kadar hayata geçirdiğimiz Lobi Parlas, Cadde Teras ve Avcılar Prestij projelerimiz ile yatırımcılara yüzde 70 oranında kazanç sağladık. Yeni projemizde de yine kazandırmayı hedefledik" dedi. Yeni Bornova'da inşaatına başladıkları Avcılar Effect projesinin 200 milyon dolar yatırım değerine sahip olduğunu ve 18 ay sonra tamamlanacağını dile getiren Avcı, "Forum Bornova'nın hemen yanı başında bulunan projemiz İzmir'in tüm ana akslarına çok kısa mesafede bulunuyor. Ayrıca eğitim ve sağlık kurumlarına da oldukça yakın. Tüm bunların yanı sıra eski bir sanayi sitesinin kentsel dönüşüme girmesi bakımından da İzmir'de bir ilk. Konumu ve kalitesi ile değeri her geçen gün artacak bir yatırım olduğuna inanıyoruz" dedi. 


2 katlı kapalı otopark

Mimari yapısı ile dikkat çeken Avcılar Effect'in çarşı, rezidans ve ofislerden oluşan karma bir proje olduğunu belirten Proje mimarı Semiha Güneş ise şunları söyledi: "105 bin metrekare inşaat alanı içerisinde 700 bağımsız bölümden oluşacak olan projemizde 20 bin metrekare açık alışveriş merkezi, 2 katlı kapalı otopark, açık ve kapalı yüzme havuzları ile 7/24 güvenlik hizmeti sağlanacak. Biz bu projede yaşam standartlarını en yükseğe çıkarmayı hedefledik. Projemizi tercih edenler en iri markaların bir araya geldiği mağazalarda alışveriş yapmanın yanı sıra dünya mutfaklarının yer alacağı restoran ve kalelerde yemek yemenin keyfine varacak." 1 + 1 dairelerin 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulacağını belirten Satış Müdürü Erdal Seyitler ise diğer tüm projelerinde olduğu gibi burada da kişiye özel satın alma modeli uygulayarak yatırımcıları memnun edeceklerini belirtti. 


Yeni Asır/ Özgü ERÇETİNGÖZ 




Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Avcılar İnşaat'ın Bornova'daki konsept projesinde kişiye özel ödeme koşulları sunuluyor

Avcılar İnşaat'ın Bornova'da gerçekleştireceği Avcılar Effect projesinin lansmanı Hilton Garden Otel'de düzenlenen basın toplantısı ile gerçekleştirildi. Karma projenin tanıtımına Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, Avcılar Effect Projesi'nin mimarı Semiha Güneş, Avcılar İnşaat Genel Müdürü Süleyman Aksoy, Avcılar İnşaat Satış Müdürü Erdal Seyitler ve Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Şener Avcı katıldı. Gelişen kent merkezlerinden olan Bornova'da hayata geçirilecek olan Avcılar Effect Projesi'ni konsept proje olarak ifade eden Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, "Daha önceki projelerimizde yatırımcılarımızın memnuniyetini bu projede üst seviyelere taşıyacağız. Modern ve dinamik yaşam tarzının benimsendiği İzmir'e dinamik projeler kazandırmaya devam edeceğiz. Geçtiğimiz yıl dövizde yaşanan sıkıntı nedeniyle inşaat sektörü zor bir dönem geçirdi. Bu yıl ise inşaat sektörü için güzel başladı. Bu yıl böyle giderse sektör için yüzde 2 ile 2,5 arası bir büyüme bekliyoruz. Şuan 5 tane şantiyemiz var, bunları tamamlayacağız. Kendimizi İzmir'e adadık. Yatırımcılarımızın çoğunluğu İzmir ve Ege Bölgesi'nden" dedi. 


18 AYDA BİTECEK 

Projenin bölgedeki ilk ve en büyük yatırım olduğunu vurgulayan Avcılar Effect Projesi'nin mimarı Semiha Güneş ise, "18 ayda bitirelecek bu proje beni çok heyecanlandırdı. Bütün binaların bir kimliği olmalı diye düşünüyorum. Bu sebeple projemizdeki binalarında bir kimliği olmalı diye düşündüm. Geçmişi günümüze taşıyan bir proje oldu. Yapıda karanlık yer ve daraltıcı koridorlar yok. Otel konforu sağlayan bir lobi yaptık. Diğer projelerden ayrılan bir proje olsun istedik. Başarı sağlayacağımıza inanıyorum" dedi. Avcılar İnşaat, 199 bin liradan başlayan 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleri sunuyor. Öte yandan firma projede kişiye özel ödeme seçenekleri sunacak. 


Sabah



Haber İlk Ses Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Bornova Kimyacılar Sitesi'nin kentsel dönüşümünü gerçekleştirecek olan Avcılar Effect Projesi hakkında bilgi veren Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, "20 bin metrekare alanda inşaa edilecek karma projenin yaklaşık maliyeti 200 milyon dolar olacak. Proje 18 ay içinde de yatırımcısına teslim edilecek" dedi Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, Avcılar Effect projesinden başka İzmir'e üç proje daha kazandıracaklarını söyledi. 


Avcılar İnşaat, Yeni Bornova'daki yeni projeleri hakkında. Hilton Gaıden İnn Bayraklı Otel'de basın toplantısı düzenledi. Avcılar İnşaat'ın kendisini İzmir'e adadığını ve İzmir'de inşaat gerçekleştirmeye odaklandığını söyleyen Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı. İzmir'de yeni projelerini bir bir açıklamaya devam edeceklerini söyledi. 


Bugüne kadar Yeşilova, Çamdibi ve Karacaoğlan mahallelerinden 415 bin metrekare inşaat gerçekleştirdiklerini söyleyen Avcı. "2020 yılına kadar toplamda yaklaşık İzmir genelinde I milyon metrekare inşaat gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Kısacası veni Bornova'ya yaklaşık yarım milyon dolar yatırını gerçekleştirmiş durumdayız" dedi. 


200 MİLYON DOLARLIK PROJE

Avcı, Avcılar Effect projesi ile yatırımcısına en az yüzde 50 kazandırmayı hedeflediklerini belirterek, "Forum Bornova'nın yanı başında yükselen projenin tamamı 20 bin metrekare alanda inşa edilecek. Bu projemizin yaklaşık değeri 200 milyon dolardır. Avcılar Effect ile hedefimiz en yüksek standartta insanların ihtiyaçlarını karşılamaktır. Karma projede 2 katlı otopark ve sosyal donatıları ile tam konsept bir anlayış ile projeyi gerçekleştiriyoruz. İzmir'de modern yaşam alanları inşaa etmeye devam edeceğiz" diye konuştu. Yeni yılda inşaat sektörünün büyüme trendinin yüzde 2.5 büyüme beklentisi olduğuna ve şirketlerinin de bu büyümeyi doğrular şekilde yatırımlarını arttıracağını söyleyen Avcı. "Avcılar İnşaat'ın 2025 yılına kadar 3 kapsamlı yeni proje daha açıklayacağız. Şu anda devam eden 5 şantiye alanımızda inşaat devam ediyor" dedi. 


FİYATLAR 199 BİN TL'DEN BAŞLIYOR

 Avcı, proje başlamadan önce dost lansmanı ile satışlarını gerçekleştirdiklerinin altını çizerek, "Sanayi sitesi dönüşümünü ilk biz burada gerçekleştiriyoruz. Avcılar Prestij projesi ile Bornova'da 150 gecekondu ve afet riski altındaki binanın dönüşümünü gerçekleştirdik. İzmir'de ilk kez sanayi sitesinde kentsel dönüşüm gerçekleştiriliyor. İzmir'de kentsel dönüşüm yerinde dönüşüm şeklinde gerçekleştiriliyor. Avcılar Effect ile de kimya sanayi sitesinin dönüşümünü gerçekleştireceğiz. Bu projede 22 dükkan. 100 işyeri ve ofis ile 8 katlı binada 6 kat rezidansa ayrılmış olacak. 700 bağımsız bölüm halinde satışa sunulacak Çok amaçlı salonlar, fitness salonları. Açık alışveriş sokağı olacak. 1+0 daireler 199 bin TL'den başlayan fiyatlardan başlıyor" ifadelerini kullandı. 


İlk Ses/ Özkan PEKÇALIŞKAN 



Haber Milliyet Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Avcılar inşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, proje yatırımcılara 199 bin liradan başlayan fiyatlarla uygun seçenekler sunduklarını belirterek, "Bu fırsatı kaçırmayın" çağrısında bulundı İZMİR Milliyet Bornova'da yepyeni bir yaşamın kapılarını açan Avcılar Effect, hem oturum hem de yatırım amaçlı kaçırılmayacak fırsat sunuyor. Avcılar Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, "Projemiz çevre yoluna sadece 50 metrelik mesafesiyle şehrin tüm noktalarına, havalimanına, metroya, İZBAN'a, Çeşme ve Foça'ya kolay ulaşım sağlayan bir noktada. KİPA, İKEA, Forum ve Point Bornova'ya yürüme mesafesinde. Ayrıca Ege Üniversitesi, Yaşar Üniversitesi gibi kamusal alanlara da birkaç yüz metre mesafede. Kısacası Avcılar Eliect fırsatın yatırıma dönüşeceği adreste" dedi. 


Bu fırsat kaçmaz 

Projenin ulaşılabilir fiyatta olduğunu kaydeden Avcı, "Projemizin sunduğu yaşam keyfi, hak ettiğiniz değeri ilk adımdan itibaren hissettiriyor. Bu proje, 55 bin metre kare inşaat alanında yaklaşık 400 bağımsız bölüm ve çarşıdan oluşuyor. Rezidans, ofis, içerisinde yer alan açık çarşısında alışveriş yapabileceğiniz en iyi mağazalar, dünya mutfaklarının bulunduğu restoran ve kafeleri ile Avcılar Effect, yatırım için kaçırılmayacak fırsat. Projemiz 199 bin TL'den başlayan fiyat seçenekleriyle yatırımcılarını bekliyor" diye konuştu. 


Lüks ve konfor

Modern mimarisi, iç ve dış dizaynı, konforu ve dekorasyonu ile Avcılar Effect'i seçenlerin lüks ve modern yaşamı bir arada yaşayacağını ifade eden Avcı, "Avcılar Effect yüksek beklentilerinizi karşılamak için tasarlandı. Projemizde stüdyo daire, 1+1,1+1 teras, 2+1, 2+1 teras seçenekleri bulunuyor. Eşsiz bir yaşam için her şey hazır" şeklinde konuştu. 


Milliyet Ege



Haber Gözlem gazetesinde şu şekilde yer aldı;


İzmir Bornova'da yepyeni bir yaşamın kapılarını açan Avcılar Effect. hem oturum hem de yatırım amaçlı kaçırılmayacak fırsat sunuyor. Avcılar ayncalığıyla satışa sunulan proje 199 bin TL'den başlayan uygun fiyat seçenekleriyle dikkat çekiyor. Projeye yoğun ilgi olduğunu söyleyen Avcılar Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı. "Projemiz çevre yoluna sadece 50 metrelik mesafesiyle şehrin tüm noktalarına. Adnan Menderes Havalimanı'na, metroya. İZBAN'a. Çeşme. Seferihisar, Urla ve Foça'ya kolay ulaşım sağlayan bir noktada. Kipa, Ikea. Forum. Point Bornova gibi şehrin büyümesine katkı sağlayan alanlara yürüme mesafesinde. Ayrıca Ege Üniversitesi Hastanesi, Yaşar Üniversitesi Kampüsii gibi kamusal alanlara da birkaç yüz metre mesafede. Kısacası Avcılar Effect firsatın yatırıma dönüşeceği adreste" dedi. 


Gözlem


Geri Dön