20 / 04 / 2024

Avcılar Park: Avcılara 100 milyon TLlik yatırımın adı!

Avcılar Park: Avcılara 100 milyon TLlik yatırımın adı!

İstanbulda Avcıların merkezinde Gül Proje ve Toya Yapı ortaklığıyla hayat bulacak olan Avcılar Park projesi görücüye çıktı. Avcılar Parkta 2+1den 4+1e 3 farklı daire tipi ile 3+1, 4+1, 5+1 teraslı çatı dubleks alternatif dairelerin metrekare fiyatı 2 bin



Avcılar Parkta büyüklükleri 125 metrekareden 257 metrekareye kadar farklı büyüklüklerde 275 daire sahiplerini bekliyor. Projenin teslim tarihi 2013 olarak planlanıyor.

Şimdiye kadar Otoport, Güneşli Park, Skyport, Perla Vista, Loca, Metroport, Rose Marine, Fly Inn, Colorist gibi birçok prestijli konut ve AVM ile inşaat sektöründe ilklere imza atan Gül Proje, Toya Yapı ortaklığı ile yaşam alanı projelerine bir yenisi daha ekledi. 100 milyon TLlik yatırım ile Avcıların merkezinde yükselen Avcılar Park projesinde 19 blok, 275 daire ile 50 mağaza ve bir süpermarket yer alıyor.

İsteyene deniz, isteyene bahçe manzarası

Güneşli Park projesinden sonra Avcılar Park ile daire sakinlerine Masal gibi bir hayat sunmayı istediklerini söyleyen Gül İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sönmez Aydın; Avcılar Park 10 futbol sahası büyüklüğünde, 39 bin metrekarelik dev bir alanda yer alıyor. Açık-kapalı yüzme havuzları, fitness merkezi, Türk hamamı, Sauna ve SPA merkezinin yer aldığı bin 500 metrekarelik sosyal tesis alanının yanı sıra daire sakinleri ayrıca her sabah Marmara Denizine veya 24 bin metrekarelik dev bahçeye karşı uyanmanın da keyfini yaşayacaklar dedi.

Metrekare fiyatı 2 bin 500 TLden başlayacak

Dairelerin metrekare fiyatlarının 2 bin 500 TLden başlayacağını söyleyen Aydın, ön satışların başladığını ve yoğun talep aldıklarını ifade etti. Yapımı başlayan ve 2013 yılında dairelerin sahiplerine teslim edilmesi planlanan Avcılar Parkta, 2+1den 4+1e 3 farklı daire tipi ile 3+1, 4+1, 5+1 teraslı çatı dubleks alternatif daireler bulunuyor.

Projede büyüklükleri 125 metrekareden 257 metrekareye kadar farklı büyüklüklerde 275 daire yer alıyor. Ulaşım ağlarının merkezinde Avcılar Parkın ana ulaşım yollarına, İDO iskelesine ve Atatürk Havaalanına olan yakınlığına dikkat çeken Toya Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Topaloğlu da Gül Proje ile beraber geliştirdiğimiz Avcılar Park projesi konumu ile hem muhteşem bir yaşam alanı hem de daire sahipleri için kazançlı bir yatırım fırsatı olacak diye konuştu.

Avcıların en büyüğü

Avcılar Parkın semtte inşa edilen bu büyüklükteki ilk proje olduğunu dile getiren Topaloğlu, Yoğun yerleşimin bulunduğu Avcılarda bu büyüklükte bir proje için uygun bir arazi yok. Proje için iki bağımsız parseli birleştirilerek 39 bin metrekarelik dev bir alan oluşturuldu ve bu alanın 24 bin metrekaresi yeşil alan ve bahçe olarak ayrıldı dedi. Her daireye ait kapalı otopark Avcılar Parkta her dairenin kendine ait kapalı otopark yerinin bulunduğu projede 24 saat güvenlik hizmeti de sağlanıyor. Yaşayanların doğa ile iç içe yaşam sürmeleri için özel peyzaj ile tasarlanan 24 bin metrekarelik bahçede; çocuk oyun alanları, dinlenme yerleri, süs havuzları, koruluklar, şelaleler ve yürüyüş parkurları ile geniş yeşil alanlar da yer alıyor.



Geri Dön