26 / 04 / 2024

Avcılar Prestij Projeleri yatırımcısına yüzde 70 kazandırdı!

Avcılar Prestij Projeleri yatırımcısına yüzde 70 kazandırdı!

Avcılar İnşaat, Effect'le bir çok özelliği bir araya getirdi. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, çarşı, rezidans ve ofislerden oluşacak Effect'in yatırımcıya yüzde 100 kazandıracak bir tercih olduğunu belirtti.



Yaptığı projeler ile adından söz ettiren inşaat sektörünün öncülerinden Avcılar, prestij projelerine bir yenisini daha ekliyor. Her projede yatırımcısına kazandıran Avcılar, Bornova'da başlayacak olan projesi Avcılar Effect ile yine yatırımcısının yüzünü güldürmeyi hedefliyor. Yeni projesinin ezber bozacağını söyleyen Avcılar Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, "Her yeni projemizde bir önceki projemizden farklı olmayı hedefliyoruz. Avcılar Effect'te farklı olacak. Projemiz yeni bir yaşamın kapılarına açarken, yatırımcısına yüzde yüz kazandıracak" dedi. Lobi Parlas, Cadde Teras ve Avcılar Prestij projeleri ile yatırımcısına yüzde 70 kazandırdıklarını belirten Avcılar Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, yeni projelerini de yatırımcıların çok beğeneceğine inandıklarını söyledi. Avcı, "Sektördeki güvenirliliğimiz ve daha önce hayata geçirmiş olduğumuz projelerimiz ortada. Bugüne kadar hep yatırımcısına kazandıran işlere imza attık. Lobi Parlas ve Cadde Teras projelerimiz bunun en iyi örneklerinden. Yeni projemiz de de yine kazandırmayı hedefledik Yatırımcının yüzünü güldürecek Avcılar Effect, İzmir'in merkezi haline gelen Yeni Bornova'da hayat buluyor. Her yeni projemizde bir önceki projemizden farklı olmayı hedefliyoruz. Avcılar Effect'te farklı olacak. Projemiz yeni bir yaşamın kapılarına açarken, yatırımcısına yüzde yüz kazandıracak" dedi. 


SAYISIZ ÖZELLİK

Mimari yapısı ile dikkat çeken projenin çarşı, rezidans ve ofislerden oluştuğunu belirten Avcı, "Yeni projemiz ile şık ve ulaşılabilir bir yaşam sunuyoruz. En iyi markaların bir araya geldiği, mağazalar da alışveriş yapmanın yanı sıra dostlarınızla ya da ailenizle birlikte dünya mutfaklarının yer alacağı restoran ve kafelerinde yemek keyfi yaparak günün yorgunluğunu atabileceğiniz Avcılar Effect, kısa sürede cazibe merkezi haline gelecek" dedi. Avcılar Effect'in yaşamdan ilham alınarak tasarlandığını ifade eden İdris Avcı, "Biz yatırımcılarımızın karşısına her zaman doğru projelerle çıkmayı amaç edindik. Bugüne kadar hayata geçirdiğimiz projelerde bunun en güzel kanıtı. Avcılar Effect, yeni bir hayatın kapılarını aralamak isteyenlerin projesi. Avcılar Effect'i tercih eden herkese şimdiden hayırlı olsun" diye konuştu. Avantajları çok fazla Avcılar Effect'in şehrin kalbinde yer aldığını ve ulaşılabilir fiyatta olduğunun altını çizen İdris Avcı, "Avcılar Effect yaşayan bir proje. Forum Bornova'nın hemen yanı başında başlayacak olan projemiz İzmir'in tüm ana akslarına çok kısa mesafede. Adnan Menderes Havalimanı'na, çevreyoluna ve metroya düşündüğünüzden çok daha yakın, çok merkezi bir konumda. Hayatın içinde olacağınız, İzmir'in tadını çıkaracağınız, her açıdan avantajlı bir proje. Konumu ve kalitesi ile değeri her geçen gün artacak bir yatırımın parçası olmak isteyenler Avcılar Effect'i tercih edecek" ifadelerini kullandı. 


Habertürk Egeli



Haber Posta Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Yaptığı projelerle adından söz ettiren, inşaat sektörünün öncülerinden Avcılar, prestij projelerine bir yenisini daha ekliyor. Sahip olmak istediğinizden daha fazlasını sunacak ve ezber bozacak olan 'Avcılar Effect', Yeni Bornova'da yatırımcıların gözdesi olacak. Hayata geçirdikleri projelerle yüzde 70 kazandırdıklarını belirten Avcılar Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, şöyle konuştu: "Yeni projemiz de; yatırımcısına yüzde 100 kazandıracak, yeni bir yaşamın kapılarını açacak. Forum Bornova'nın yanında başlayacak olan projemiz, İzmir'in tüm ana akslarına çok kısa mesafede. Mimari yapısıyla da dikkat çeken proje; çarşı, rezidans ve ofislerden oluşuyor. Avcılar Effect, kısa sürede cazibe merkezi haline gelecek." 



Posta Ege


Haber Sözcü Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


idris Avcı, Avcılar Effect'in şimdiden yatırımcılarına kazandıracağını dile getirdi. 


İzmir Yeni Bornova'da yapımına yakında başlanacak olan Avcılar Effect projesi yatırımcıları bekliyor. İnşaat sektörünün öncü firmalarından olan Avcılar'ın şehrin merkezindeki projesi yatırımcıların ilgisini de çekiyor. Avcılar Yönetim Kurulu Başkam İdris Ava, sektördeki güvenirliliklerinin daha önceki hayata geçirdikleri projelerle tescillendiğini belirterek, "Bugüne kadar hep yatırımcısına kazandıran işlere imza attık. Lobi Parlas ve Cadde Teras projelerimiz bunun en iyi örneklerinden. Yeni projemiz de de yine kazandırmayı hedefledik Yatırımcının yüzünü güldürecek Avcılar Effect, İzmir'in merkezi haline gelen Yeni Bornova'da hayat buluyor. Her yeni projemizde bir önceki projemizden farklı olmayı hedefliyoruz. Avcılar Effect de farklı olacak. 

Projemiz yeni bir yaşamın kapılarına açarken, yatırımcısına yüzde yüz kazandıracak" dedi. 


Avcılar Effect'in şehrin kalbinde yer aldığım ve ulaşılabilir fiyatta olduğunun altım çizen İdris Avcı, "Havalimanına, çevreyoluna, metroya düşündüğünüzden çok daha yakın, çok merkezi bir konumda" dedi. 


SÖZCÜ


Haber Yeni Asır Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı; 


Avcılar Yönetim Kurulu Başkanı Idris Avcı, yeni projeleri Avcılar Effect'in çarşı, rezidans ve ofislerden oluştuğunu belirtti. Avcı, "Bugüne kadar hayata geçirdiğimiz Lobi Parlas, Cadde Teras ve Avcılar Prestij projelerimiz ile yatırımcılara yüzde 70 oranında kazanç sağladık. Yeni projemizde de yine kazandırma}! hedefledik. Avcılar Effect, İzmir'in merkezi haline gelen Yeni Bornova'da hayat buluyor. Oldukça farklı olacak bu projemizde yeni yaşamın kapılarını açacağız" dedi. 


Ulaşım kolaylığı 

Projenin ulaşılabilir fiyatta olduğunu dile getiren Avcı, "Forum Bornova'nın hemen yanı başında başlayacak olan projemiz İzmir'in tüm ana akslarına çok kısa mesafede. Adnan Menderes Havalimanına, çevreyoluna ve metroya çok yakın bir konumda. Konumu ve kalitesi ile değeri her geçen gün artacak bir yatırımın parçası olmak isteyenler Avcılar Effect'i tercih edecektir" diye konuştu. Avcı, "En iyi markaların bir araya geldiği, alışveriş yapmanın yanı sıra dostlarınızla ya da ailenizle, dünya mutfaklarının yer alacağı restoran ve kalelerde yemek keyfi ile günün yorgunluğunu atabileceğiniz Avcılar Effect, kısa sürede cazibe merkezi haline gelecek" diye konuştu. 


Yeni Asır




Haber Milliyet Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Kentin önde gelen inşaat firması Avcılar, Forum Bornova'nın hemen yanında inşa edilen Avcılar Effect ile yatırımcının yüzünü güldürecek.


Yaptığı projeler ile adından söz ettiren ve inşaat sektörünün öncülerinden Avcılar, prestij projelerine bir yenisini daha ekliyor. Avcılar Effect, şehrin merkezi Yeni Bornova'da yatırımcıların gözdesi olmayı hedefliyor. Lobi Parlas, Cadde Teras ve Avcılar Prestij projeleri ile yatırımcısına yüzde 70 kazandırdıklarını belirten Avcılar Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, yeni projeleriyle de yine kazandırmayı hedeflediklerini belirtti. 

Avcı, "Yatırımcının yüzünü güldürecek Avcılar Effect, İzmir'in merkezi haline gelen Yeni Bornova'da hayat buluyor. Her yeni projemizde bir önceki projemizden farklı olmayı hedefliyoruz. Avcılar Effect de farklı olacak. Projemiz yeni bir yaşamın kapılarına açarken, yatırımcısına yüzde yüz kazandıracak" dedi. 


MİMARİSİ YAŞAMIN İÇİNDEN 

Avcılar Effect'in yaşamdan ilham alınarak tasarlandığını ve mimari yapısıyla dikkat çekeceğini belirten idris Avcı, projenin çarşı, rezidans ve ofislerden oluştuğunu söyledi. Avcı, "Biz yatırımcılarımızın karşısına her zaman doğru projelerle çıkmayı amaç edindik. 

Avcılar ailesinin bir parçası olmak isteyen herkese kapımız açık. Avcılar Effect, yeni bir hayatın kapılarını aralamak isteyenlerin projesi" dedi. 


Ulaşılabilir fiyat 

Avcılar Effect'in şehrin kalbinde yer aldığını ve ulaşılabilir fiyatta olduğunun altını çizen İdris Avcı, "Forum Bornova'nın hemen yanı başında başlayacak olan projemiz, İzmir'in tüm ana akslarına çok kısa mesafede. 

Adnan Menderes Havalimanı'na, çevreyoluna ve metroya düşündüğünüzden çok daha yakın, çok merkezi bir konumda. Hayalın içinde olacağınız, İzmir'in tadını çıkaracağınız, her açıdan avantajlı bir proje" diye konuştu. 



Milliyet Ege



Haber Star Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Avcılar, yeni projesiyle ezber bozmaya hazırlanıyor. Her projede yatırımcısına kazandıran Avcılar, Yeni Bornova'daki projesi Avcılar Effect ile yine yatırımcının yüzünü güldürecek. 


PROJELERİYLE adından söz ettiren, inşaat sektörünün öncü isimlerinden Avcılar, prestij projelerine bir yenisini daha ekliyor. Sahip olunmak istenenden fazlasını sunacak olan Avcılar Effect, şehrin merkezi Yeni Bornova'da yatırımcıların gözdesi olacak. Lobi Parlas, Cadde Teras ve Avcılar Prestij projeleri ile yatırımcısına yüzde 70 kazandırdıklarını belirten Avcılar Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, "Sektördeki güvenirliliğimiz ve daha önce hayata geçirmiş olduğumuz projelerimiz ortada. Bugüne kadar hep yatırımcısına kazandıran işlere imza attık. Lobi Parlas ve Cadde Teras projelerimiz bunun en iyi örneklerinden. Yeni projemizde de kazandırmayı hedefledik Yatırımcının yüzünü güldürecek Avcılar Effect, İzmir'in merkezi haline gelen Yeni Bornova'da hayat buluyor. Her yeni projemizde bir önceki projemizden farklı olmayı hedefliyoruz. Avcılar Effect'te farklı olacak. Projemiz yeni bir yaşamın kapılarına açarken, yatırımcısına yüzde yüz kazandıracak" dedi. 


CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELECEK 

Mimari yapısı ile dikkat çeken projenin çarşı, rezidans ve ofislerden oluştuğunu belirten Avcı, "En iyi markaların buluştuğu, mağazalarda alışveriş yapmanın yanı sıra dostlarınızla ya da ailenizle birlikte dünya mutfaklarının yer alacağı restoran ve kafelerinde yemek keyfi yaparak günün yorgunluğunu atabileceğiniz Avcılar Effect, kısa sürede cazibe merkezi haline gelecek" dedi. 


Star Ege


Geri Dön