25 / 04 / 2024

Avrupa Konutları Atakent 4'de teslimler 2017'de!

Avrupa Konutları Atakent 4'de teslimler 2017'de!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları markasını dördüncü kez Atakent'e taşıyor. Avrupa Konutları Atakent 4 geleceğin Bağdat Caddesi olarak konumlandırılan Halkalı Caddesi üzerinde yükselecek ve bölgeye değer kazandırmaya devam edecek.



Artaş İnşaat Avrupa Konutları markasını dördüncü kez Atakent'e taşıyor. Şirket Avrupa Konutları markalı 14'üncü projesi 'Avrupa Konutları Atakent 4' satışa sunuldu. 441 daire ve ticari ünitelerden oluşan Avrupa Konutları Atakent 4,450 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. Atakent'te inşa ettiği üç Avrupa Konutları projesinde toplam 4 bin 768 konut teslim eden Artaş İnşaat, yeni projesinde 441 daire ve dükkana yer verecek. Proje için 7 binin üzerinde talep toplandığı belirtiliyor. 

LOKASYON FARKI

23 bin 300 metrekarelik bir alanda inşa edilen Avrupa Konutları Atakent 4'de, 1+1'den 4+1'e kadar farklı tiplerde balkonlu ve teraslı daire seçenekleri yer alacak. Projenin konumuna dikkat çeken şirket yetkilileri "Avrupa Konutları Atakent 4 geleceğin Bağdat Caddesi olarak konumlandırılan Halkalı Caddesi üzerinde yükselecek ve bölgeye değer kazandırmaya devam edecek. 

Avrupa Konutları Atakent 4'ün mimarisinde SPDO Mimarlık Sabri Paşayiğit'in imzası bulunuyor" diye konuştu. 

2017 TESLİM 

Lansman dönemine özel fiyatlarla satışa sunulan Avrupa Konutları Atakent 4, anlaşmalı bankalar ile 120 aya kadar uygun faiz oranlarıyla kredi kullandırıyor. 220 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Avrupa Konutları Atakent 4'te teslimlerin 2017 Aralık ayında yapılması planlanıyor. Kapalı yüzme havuzları, fitness salonu, spa merkezi, sauna, ve hamamın bulunduğu projenin yanı başında yer alacak parkta ise çok amaçlı spor sahaları ve koşu parkurları bulunacak. 




Hürriyet




Bu haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;




Yedi binden fazla ön talep 

Artaş inşaat, konut markası Avrupa Konutlarını dördüncü kez Atakent'e taşıyor. Konut yatırımcıları tarafından uzun zamandır beklenen ve 7 binin üzerinde ön talep toplayan Avrupa Konutları Atakent 4 satışa sunuldu. 23 bin 300 metrekarelik bir alanda inşa edilen Avrupa Konutları Atakent 4.441 dairesi ve dükkanları ile Avrupa Konutları standartlarını yeni yatırımcılarına sunacak. 

Markanın tüm ayncalıkları 

Artaş İnşaat, bugüne dek hayata geçirdiği tüm Avrupa Konutları projelerindeki standartları Avrupa Konutları Atakent 4 projesinde de sunuyor. 1+1'den 4+1'e kadar farklı tiplerde balkonlu ve teraslı daire seçeneklerinin bulunduğu projede peyzaja ve sosyal yaşam alanlarına geniş yer veriliyor. 

Kapalı yüzme havuzları, fitness salonu, spa merkezi, sauna ve hamamın bulunduğu projenin yanı başında yer alacak parkta ise çok amaçlı spor sahaları ve koşu parkurları bulunacak. 

Lansmana özel fiyatlar 

Lansman dönemine özel fiyatlarla satışa sunulan Avrupa Konutları Atakent 4. anlaşmalı bankalar ile 120 aya kadar uygun vade oranlarıyla kredi kullandırıyor. 220 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Avrupa Konutları Atakent l'te teslimlerin 2017 Aralık ayında yapılması planlanıyor. 




Posta


Geri Dön