26 / 04 / 2024

Avrupa Konutları Ataköy'de 655 bin TL'ye!

Avrupa Konutları Ataköy'de 655 bin TL'ye!

Avrupa Residence-Office Ataköy projesinde, lansman dönemine özel avantajlı fiyatlarla satışlar başladı. '1+1 ve '2+1' seçeneklerine sahip rezidans dairelerin yer aldığı projede fiyatlar 655 bin TL'den başlıyor.




Artaş İnşaat'ın konutta kalite ve güvenin markası haline gelen Avrupa Konutları markalı projelerinin en yenisi Ataköy'de yükseliyor. Markalı konut sektöründe yüksek kalitesiyle, erken teslim süreleri ve avantajlı prim oranlarıyla özel bir yer edinen Avrupa Konutları'nın Ataköy halkasında satışlar başladı. 

Lüks detaylara sahip 165 rezidans daireyle 52 ofis ve dükkândan oluşan Avrupa Residence-Office Ataköy projesinde, lansman dönemine özel avantajlı fiyatlarla satışlar başladı. '1+1 ve '2+1' seçeneklerine sahip rezidans dairelerin yer aldığı projede fiyatlar 655 bin TL'den başlıyor. Lüks detaylarla donatılan dairelerin büyüklüğü 69 ile 103 metrekare arasında değişiyor. Lansman süresi boyunca özel fiyatların devam edeceği projenin 52 ofis ve sınırlı sayıdaki dükkânı ise metrekaresi 10 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. Bölgenin en değerli projeleri arasında gösterilen 350 milyon dolarlık Avrupa Residence Office Ataköy'ün tesliminin ise 12 ayda yapılması planlanmakta. 



Milliyet Trakya


Geri Dön