19 / 04 / 2024

Avrupalı lider ana sanayiciler Subconist Fuarı'nda

Avrupalı lider ana sanayiciler Subconist Fuarı'nda

Avrupalı lider ana sanayiciler  tedarikçilerini 21-24 Ocak 2010 tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezi'ndeki Subconist Fuarı'nda



Otomotiv ve beyaz eşyanın Avrupalı lider ana sanayicileri tedarikçilerini 21-24 Ocak 2010 tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezi'nde Subconist Fuarı'nda arıyor. Mercedes-Benz, Indesit, Electrolux, Lombardini, Darian Trading ve Türkiye'den ilk kez alım yapacak olan Samsung'dan fuara gelecek satın alma yetkilileri fuar katılımcıları ile işbirliği günlerinde birebir görüşerek alım yapacaklar.
 
Orta Asya, Ortadoğu ve Balkan ülkeleri ile Rusya'ya hitap eden bölgesindeki ilk genel yan sanayi fuarı özelliğini taşıyan Subconist 8. Uluslararası Yan Sanayi Ürünleri Fuarı, bünyesinde düzenlenen İşbirliği Günleri ile uluslararası ana sanayicileri Türk yan sanayicileriyle buluşturacak. Sine Fuarcılık tarafından Taysad - Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği desteğinde gerçekleştirilen Subconist ile eş zamanlı düzenlenen EF 3. Endüstri Fuarıyla sanayiinin tüm kolları CNR Expo çatısı altında bir araya getirilmiş olacak.
 
Subconist İşbirliği Günleri'ne katılım gösteren yerli ve yabancı ana sanayi firmaları; otomotiv, tarım makineleri, beyaz eşya, savunma sanayi, ısıtma, soğutma, havalandırma, genel makine, elektrik ve elektronik alanlarında Subconist Fuarı'nın katılımcılarıyla işbirliği programı kapsamında hazırlanan görüşme odalarında görüşme yapacaklar.
 
Subconist Katılımcılarının Temas Kuracağı Ana Sanayiciler
İngiltere'den AG-CO(traktör) ve Darian Trading(Beyaz Eşya); İtalya'dan AMA Group(Traktör), Whirlpool(Beyaz Eşya), Indesit(Beyaz Eşya), BCS S.p.A(Traktör), Barbieri(Traktör), Lombardini(Traktör) Almanya'dan Mercedes-Benz(Otomotiv) ve Westaflex(Otomotiv);  Polonya'dan Samsung(Beyaz eşya) ve Amica Wronki(Beyaz Eşya); İsveç'ten Electrolux (Beyaz Eşya); Hırvatistan'dan ORO Trucks(Traktör); Hindistan'dan Mahindra(Traktör) ve Fransa'dan Zodiac Aerazur(Otomotiv).
 
CLEPA ve APRA Subconist'te
Avrupa Otomotiv Yan Sanayicileri Derneği CLEPA'dan özel davetlilerin ağırlanacağı SUBCONİST'te Yedek Parça Yeniden Üretim Derneği APRA'dan konuşmacılar da konferanslarda yerlerini alacaklar.
 


Geri Dön