19 / 04 / 2024

Ayçiçek, çay, şeker ve salça derken vazgeçilmez bir ürüne daha dev zam! Şimdi gidip alın

Ayçiçek, çay, şeker ve salça derken vazgeçilmez bir ürüne daha dev zam! Şimdi gidip alın

Türkiye'de zam furyası devam ediyor. Ayçiçek yağı, çay, şeker ve salçadan sonra sofraların vazgeçilmezleri arasında yer alan bir ürüne daha zam geldi. Vatandaşlara zamlar raflara yansımadan dolaplarını doldurmaları tavsiyesinde bulunuldu.



Yapılan açıklamanın devamında Et ve Süt Kurumunun piyasanın düzenlenmesine yönelik aldığı tedbirlerin, hem üretici hem de tüketici memnuniyetini sağlamak için olduğu bildirildi ve şöyle devam edildi:

“Bu bağlamda, ESK’nin indirim kampanyasıyla üretici fiyatlarına yönelik herhangi bir müdahalesi bulunmamaktadır. Kuzu kesimi yaptırmak isteyen üreticilerimizin kombina müdürlüklerimizle irtibata geçmelerini bir kez daha hatırlatıyoruz. Bütün üreticilerimize bereketli kazançlar diliyoruz” 

Simide şok zam! Hemen yeni fiyatına bakın ekmekten daha pahalı!  

KDV'de yeni gelişme! Oran yüzde 31’e geriledi 

Araç ve emlakta fahiş fiyat gelişmesi! 7 maddeye dikkat


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön