24 / 04 / 2024

Ayçiçek, yağ, şeker, un derken bir ürüne daha büyük zam! Hemen markete koşun ve alın

Ayçiçek, yağ, şeker, un derken bir ürüne daha büyük zam! Hemen markete koşun ve alın

Türkiye'de zam furyası devam ediyor. Ayçiçek, yağ, şeker ve undan sonra vatandaşın çok sık tükettiği ancak son zamanlarda tüketmekte zorlandığı bir ürüne daha zam geldi.



KIRMIZI ET FİYATLARINA BÜYÜK ZAM GELİYOR

Son günlerde peş peşe gelen zam haberlerine bir yenisi daha eklendiği belirtilerek kırmızı et fiyatlarına da zam yapıldığı duyuruldu. Kırmızı et Kurban Bayramı’ndan sonra 10 TL birden zamlanırken kırmızı ete olan talebin azaldığı da paylaşıldı. Ete olan talebin azalması nedeniyle birçok kasap kepenk kapatırken Kurban nedeniyle fiyatlarda duraklama bekleniyordu ancak fiyatlar zamlandı.

Et fiyatlarına zammın devam ettiği belirtilerek bayramdan hemen sonraki hafta, et fiyatları ortalama 10 lira zam geldiği paylaşıldı. Fiyat artışının bayram sonrasında da devam ettiğini kaydeden İstanbul Perakendeci Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Aydın Tüfekci bir açıklama yaparak açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön