29 / 03 / 2024

Aydın 15 Temmuz Demokrasi Kavşağı bakım çalışması başladı!

Aydın 15 Temmuz Demokrasi Kavşağı bakım çalışması başladı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi Kavşağı’nda yapılan bakım çalışmasıyla ilgili olarak bir açıklama yaptı.



Aydın Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi Kavşağı’nda yapılan bakım çalışmasıyla ilgili olarak bir açıklama yaptı. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Ekim ayında hizmete açılan 15 Temmuz Demokrasi Kavşağı ile ilgili doğru bilgiden uzak, gerçekleri yansıtmayan yayınlar üzerine aşağıdaki açıklamanın yapılması gereği duyulmuştur.


Şöyle ki; 15 Temmuz Demokrasi Kavşağı, 07 Kasım 2016 tarihinde kavşaktan geçiş yapan bir tır tarafından yüklenmiş olan çelik boruların yola düşürülmesi sebebi ile yol zemininde bir çok noktada oluşan deformasyonun daha fazla büyümeden giderilmesi amacıyla trafiğe geçici süre kapatılmıştır. Meydana gelen kaza ile ilgili her kamu yatırımında olduğu gibi Aydın Büyükşehir Belediyesi idare olarak şikayetçi olmuş olup, hukuki süreç halen devam etmektedir. Yol zemininde oluşan deformasyonun giderilmesinin ardından, 15 Temmuz Demokrasi Kavşağı 28 Kasım 2016 Pazartesi günü Sabah 06:00 saatinde trafiğe açılacaktır” denildi.


Milliyet 


Geri Dön